Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Diskusijos tema] Ar žmogus gali vadintis programuotoju mokėdamas viso labo tik vieną programavimo kalbą, kaip pvz: PHP?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kalbant apie PHP, ji vadinama programavimo kalba, nes yra rašomi algoritmai - "veiksmų ciklai", tačiau jie naudojami tik tinklapių kūrime. Mano nuomone, programuotojas turi sugebėti sukurti "tikrą" programą, o tinklapių kūrimo aš nelaikau programavimu - man tai labiau prie širdies įvardinimas - kodavimas. Beje aš taip pat manau, kad 1 programavimo kalba dar nepadaro tavęs programuotoju. Reikia mokėti tikrai daugiau nei vieną kalbą, kad turėtum bendrą supratimą apie kompiuterio sistemas.

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ

Taip, galima vadinti, vadinti šiaip reiktu php programuotojas ir panašiai, o programuotojas tai nžn tai labiau kažkaip daugiau žinantis, arba išviso visas programavimo kalbas žinantis žmogus.

Visų pirma: žino tas kalbas visi, bet nedaugelis jas moka, o visų antra - visko išmokti neįmanoma, tad sakyčiau, jog gali vadintis, nors geba dirbti tik su PHP kalba.

308aefc90a850d311d2f1627b36a1707198.png

(redaguota)

Tebe egzistuojantis stereotipas, kad programuotojas yra tas kuris kuria operacinės sistemos programas man labiau pritinka. Taip ir aiškiau, kad žmogus išmano "vidines" programas, o tinklapių koduotojai "išorines". Turiu omeny "vidinės" - kaip antai skaičiuotuvas jūsų darbų juostoje, o "išorinės" - tai kas susiję su internetu - tinklapiais. Šios sritys mažai kuo susiję, dėl to ir kilo mintis sukurti šią temą, nes tai yra painu.

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ

Kalbant apie PHP, ji vadinama programavimo kalba, nes yra rašomi algoritmai - "veiksmų ciklai", tačiau jie naudojami tik tinklapių kūrime. Mano nuomone, programuotojas turi sugebėti sukurti "tikrą" programą, o tinklapių kūrimo aš nelaikau programavimu - man tai labiau prie širdies įvardinimas - kodavimas. Beje aš taip pat manau, kad 1 programavimo kalba dar nepadaro tavęs programuotoju. Reikia mokėti tikrai daugiau nei vieną kalbą, kad turėtum bendrą supratimą apie kompiuterio sistemas.

PHP gali panaudot programai bet tai būtų pats durniausias sprendimas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...