Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Jai pirmas tai nereiškia jog vertinimas turi būti kitoks... Baisu ir tikrai padarei kaip 10-metis... Manau matei ne vieną samp svetainę ir tikrai galėjai bent kiek pasinaudot idėja... O dabar tiesiog, bet ką, bet kaip ir bet kur sudėjai... Darant antrą dizainą, pasėdėk prie jo bent 45min daugiau... Aš dizainą nusipiešiu per 2h susikoduoju per 2 dienas jai noriu padaryti gražų ir tikrai traukiantį akį dizainą... Atsižvelk į tai ką pasakiau... Ir dauguma iš kart kaip visada puls klaust "ar tavo pirmasis dizainas buvo gražesnis?" Taip jis tikrai buvo gražesnis ir iš kart su visu kodu... Gaila jo nebeturiu, nes tikrai įkelčiau.

Redaguota , nario HardShake

Viskas čia yra puiku, kodėl? Nes pirmas darbas visada buna prisvilęs nežinia prie ko. Nenuverinkit kito žmogaus darbo per daug. Nes jis tiesiog ims ir nebedarys kito darbo, nes galvos ai pirmas neišėjo ir antras neišeis, tiesiog galima tiesiog pasakyti kokes klaidas vengti arba tiesiog palinkėti sekmės tobulėjime.

Tai nebūtina kelt , gi gali kokiam dizaineriui nusiųsti , kad pasakytų klaidas. Visi sakys gražų kurie nephotoshopiną.

Jai pirmas tai nereiškia jog vertinimas turi būti kitoks... Baisu ir tikrai padarei kaip 10-metis... Manau matei ne vieną samp svetainę ir tikrai galėjai bent kiek pasinaudot idėja... O dabar tiesiog, bet ką, bet kaip ir bet kur sudėjai... Darant antrą dizainą, pasėdėk prie jo bent 45min daugiau... Aš dizainą nusipiešiu per 2h susikoduoju per 2 dienas jai noriu padaryti gražų ir tikrai traukiantį akį dizainą... Atsižvelk į tai ką pasakiau... Ir dauguma iš kart kaip visada puls klaust "ar tavo pirmasis dizainas buvo gražesnis?" Taip jis tikrai buvo gražesnis ir iš kart su visu kodu... Gaila jo nebeturiu, nes tikrai įkelčiau.

Greitai pieši. Nes dauguma sėdi mažiausiai 1 d. :D

gCsZapn.png

(redaguota)

Viskas čia yra puiku, kodėl? Nes pirmas darbas visada buna prisvilęs nežinia prie ko. Nenuverinkit kito žmogaus darbo per daug. Nes jis tiesiog ims ir nebedarys kito darbo, nes galvos ai pirmas neišėjo ir antras neišeis, tiesiog galima tiesiog pasakyti kokes klaidas vengti arba tiesiog palinkėti sekmės tobulėjime.

Protingas ir užsispyręs žmogus niekada nenuleis rankų. Kodėl? Nes jis niekada nenori būti žemiau kitų, dabar jai ne tavo kvailas komentaras gal žmogus būtų susimastęs ir gal kokią dieną būtų buvęs geresnis dizaineris už mane, tave ar dar kokį dizainerį... Šiaip aš jam ir nesakau imk sustok ir nebedaryk... Gal kokią dieną aš ir pats iš jo mokinsiuos... Gyvenimas vietoj nestovi.

Frixo (neleido kažkodėl redaguojant dar vieną citatą daryt...), aš dirbdamas nusimušu nuo viso pasaulio ir tiesiog be pertraukų viską darau... Visi skundžiasi kurgi aš dingstu... Tiesiog kodavimas mano hobis... Tik niekam nepatariu per daug prie to prisirišt... Pasekmės būna didelės.

Redaguota , nario HardShake

(redaguota)

MiauksisFrixo - apie tave galiu pasakyti tiktai, jog esi "noobas" ir vaikas, komentuojantis kitų DARBUS, nesuprasdamas gfxinimo esmės.

lengva pagal IP ir "E.V suprasti kas esi"

Nuotrauka pašalinta.

Temos kūrėjau, sėkmės kituose darbuose, kaip naujokui palyginus neblogai. Sėkmės.

Redaguota , nario Pranas
Įspėtas už: "Asmeninės informacijos viešinimas be sutikimo."
(redaguota)

MiauksisFrixo - apie tave galiu pasakyti tiktai, jog esi "noobas" ir vaikas, komentuojantis kitų DARBUS, nesuprasdamas gfxinimo esmės.

Nuotrauka pašalinta.

Temos kūrėjau, sėkmės kituose darbuose, kaip naujokui palyginus neblogai. Sėkmės.

Paviešinęs kito info gausi baną.. Geriau išimk tai ką čia įkėliai...

Redaguota , nario Pranas

(redaguota)

Nuotrauka pašalinta.

Wow , ikeliai mano foto ir ka?   :D nejauciu jokios gedos ;) beto už tave manau tikrai daugiau išmanau , aš turiu savo nuomone. 

Redaguota , nario Pranas

gCsZapn.png

(redaguota)

Wow , ikeliai mano foto ir ka?   :D nejauciu jokios gedos ;) P.s antras acc gaves ispejima tai sita naudoju lol

Nuotrauka pašalinta.

Kas be ko gerai atrodantis vaikis, tvarkingai atrodo, tikriausiai ir panička turi, na, o tu? Sugebėjai kažką iš kažkur ištraukt ir viskas... O tu sugebėk būt toks kaip jis :nice:  Aš su juo bendravau ir net žadėjau kurt dizainus kartu su juo, vien todėl nes jis sugeba tai ko nesugebi tu kritike didysis... :)

Redaguota , nario Pranas

etc. kietesnis pasijautei jo nuotrauką įmesdamas? Bet kokiu atveju rodai savo neišprusimą dėl tokio dalyko viešindamas kitų nuotraukas. :D

Beje temos kūrėjui, ir taip man atrodo turėtų būti pačiam aišku, jog dizainas ne vienas iš geriausių. Siūlau žiūrėti į pamokas, mokintis daryti prieš iš tikrųjų darant ir publikuojant. Žinoma visi naujokai ką padaro būna ne kas, bet pats turėtum jausti ribas nes nemanau, jog lankytumeisi svetainėj pvz samp serverio jeigu turėtų tokį dizainą nes pačiam man atrodo aišku, kad viskas per dideliai padaryta, mygtukai vos ne per visą dizainą kai galima buvo padaryti žymiai mažesnius ir dar įterpti kai ką tenais, ant logo galėjai pasidarbuot daugiau nes tekstas ir renderis 1 užmestas be efektų be nieko, labai negražiai atrodo. Be to, monitorius ten tikrai netinka ir negražiai atrodo + jeigu darai šiokį tokį footerį kad ''nenuvogtų'' pasistenk ir prie jo padirbėt kažkiek, bent jau ne tekstą uždėt raudonos spalvos kurios net nėra visam darbe.

Šiaip sėkmės tolimesniuose darbuose bet siūlau prieš dedant pasimokinti ir pačiam pagalvoti ar tai ką padarei verta dėti nes jeigu taip ir toliau dėsi tokius panašius darbus tai tą pačią kritiką vis gausi tai nematau tolko daugiau tokių dėt. Pasimokyk savaitę ar dvi padarydamas 2-3 dizainus per savaitę ar daugiau jeigu turi laiko ir po savaitės ar dviejų įdėk savo rezultatus, pamatysi kaip būsi pranokęs photoshopą ir automatiškai gausi mažiau kritikos ir pats laimingesnis būsi.

❤️

(redaguota)

Gerai , jai tiesiogiai apie darbą tai išsakysiu savo nuomone.

Navigacijos buttonai per didelį ir nelabai gražiai padaryti , tekstas kažkaip vienas didesnis , kitas mažesnis ar čia man tik taip atrodo ? Ir fontas nelabai.

Monitoriaus shadow nepatiko

Footerio tekstas The3rniXas nepatiko

Reikėtu pamažint naujienu bloka.

Backgroundas gerai dar padarytas 

Logo fontas nelabai kažkaip man asmeniškai

Redaguota , nario MiauksisFrixo

gCsZapn.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...