Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikučiai kaip matote ieškau SA:MP projekto.

• Normali komanda kuri moka bendrauti
  • Projektas kur draugams nieko nedalintų
  • Būtina su .lt galūnė visokie kitokie manęs netraukia.
  • Komandos nariai kurie nebūtų pasikėlę, tiesiog paprasti žmonės
  • Kurie turėtų pakankamai pinigų visoms projekto išlaidoms.
  • Labiau trauktų kaimeliai, tačiau tai esmės neturi.

Kokias teikiu paslaugas ?

• Esu reklameris, ne vieną projektą buvau išreklamavęs, jei reikės pavyzdžių pateiksiu.
  • Moku su TeamSpeak programa dirbti.
  • Priežiūrą tiek serveryje, tiek forume. Esu ganėtinai aktyvus.
  • Kuriu SA:MP projekto aprašymus. Būtina turėti nuotraukų su sistemos ir panašiai.

Jei reikia daugiau informacijos apie mane:

Skype duomenis: dovisdovis69

Redaguota , nario » M.Marcelo

LOADING...

(redaguota)
<23:10:00> You were banned permanently from the server by "mefistofelis" (*Myliu SuperGames.lt* tu)

<23:10:00> Disconnected from server

[00:23:49] Domce: o tu suka, is tinklapio pizdink nesedejas ir is ts :)

Pasakykit kaip galima tokiam projekte būti ?

LOADING...

Tiesiog aš pats išėjau, nes patys nesąmones daro, o aš tikrai nežadu šitam projekte likti. Vienas dalina privilegijas ant ts paskiau iš oro banina kitas renka bet ką į įkūrėjus, tai žinai..

O tu prašai paprastų iš "oro" privilegijų. same shit. Nei tu ten ką reklamuoji, nei ką. Tik nereikia, reklamuoji skype botais, per dieną - 10 ir JAU platintą aprašymą. Neatsikalbinėk mažiukas.

O tu prašai paprastų iš "oro" privilegijų. same shit. Nei tu ten ką reklamuoji, nei ką. Tik nereikia, reklamuoji skype botais, per dieną - 10 ir JAU platintą aprašymą. Neatsikalbinėk mažiukas.

:D Beveik tie kurie turi privilegijas buvo mano žmonės aš pasiekiau tą rekordą 50 žmonių, atsigauk tu vieną kartą jei kažkas nepatinka tau... Gali pasiklausti visų kurie turi privilegijas kas juos pakvieti ir pažiūrėsim kas ką atsakys protinguolį

LOADING...

(redaguota)

nepatikimas žmogus, vis kažkas jam netinka.

Įdomu iš kur tu sužinojai apie šį projektą tik iš supergames.lt kur sukūriau aprašymą ir dar sako, kad ne aš išplatinau projektą..., beje taip man netinka, nes visi gauna viską už dyką, renka valdžia atsiprašant bbž ką, kas daugiau prirašė anketą tai vadinasi tie ir gaus privilegijas ant projekto ? Jūs nebejuokaukit su tokiom nesąmonėm, įsikalkit į galvą šitą dalyką

Svarbu ne kiekybė, o kokybė....

LOADING...

Guest rsaltjega

Ko jūs čia stumiat iškarto, žmogus normalus ir gan patikimas yra, projekta platino vislaik kai buvo laiko, nors ir buvo dahuje pykčių, bet šis asmuo nors dažnai teisus būdavo. Tai vat išsakiau ką norėjau, nepatinka kas? tada eikit ant 2 raidžių tik.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...