Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nu bet ir emocijos cia pamacius tokius pc parametrus, net pats nustebau jumis.. :D

Pas mane kiek panasus, bet biski geresnis..

AMD Sapphire Radeon R9 290X 4GB

Core i5 4670K

nu ten vienas is hardu SSD.

Bet tai zmones galvoja kad cia jau ant tiek zverys tokie PC :D

Gavno cia yra..visitek atsiranda geimu kurie lagina. Tik vat nzn ar cia paciu zaidimu optimizavimas blogas ar kompas kazkur gryba pjauna..

Pvz WatchDogs (is torrentu, vienas pirmuju ikeltas) ant ultra LowFPS'ina vietomis,kad ir ant Max irgi vietomis..ka jau sakyt kai vziuoji su masina..

GTA 4 jau per senas, ir normalei nepalaiko mano vaizdo plokstes..ir nesupranta kad jos galingumas lenkia tuos visus rodyklius..

Tai kad normalei palost, reik visokius sudukus daryt kaip:  -nomemrestrict -norestrictions (neaiskinsiu kas tai, kas zino tas supras)

Beje leidziant koki geresni geima ant Ultra pradeda vaizduske uzt kai lektuvas (nervina)

Gal visdelto ateity reiks pereit is AMD vaizduskes i NVIDIA GTX koki geresni.. tie zymiai tyliau veikia.

Nu zodziu isvada kad gelezis geras, bet optimizavimas vis dar caro laiku kortoms daromas. Ir tai mane liudina..

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nu bet ir emocijos cia pamacius tokius pc parametrus, net pats nustebau jumis.. :D

Pas mane kiek panasus, bet biski geresnis..

AMD Sapphire Radeon R9 290X 4GB

Core i5 4670K

nu ten vienas is hardu SSD.

Bet tai zmones galvoja kad cia jau ant tiek zverys tokie PC :D

Gavno cia yra..visitek atsiranda geimu kurie lagina. Tik vat nzn ar cia paciu zaidimu optimizavimas blogas ar kompas kazkur gryba pjauna..

Pvz WatchDogs (is torrentu, vienas pirmuju ikeltas) ant ultra LowFPS'ina vietomis,kad ir ant Max irgi vietomis..ka jau sakyt kai vziuoji su masina..

GTA 4 jau per senas, ir normalei nepalaiko mano vaizdo plokstes..ir nesupranta kad jos galingumas lenkia tuos visus rodyklius..

Tai kad normalei palost, reik visokius sudukus daryt kaip:  -nomemrestrict -norestrictions (neaiskinsiu kas tai, kas zino tas supras)

Beje leidziant koki geresni geima ant Ultra pradeda vaizduske uzt kai lektuvas (nervina)

Gal visdelto ateity reiks pereit is AMD vaizduskes i NVIDIA GTX koki geresni.. tie zymiai tyliau veikia.

Nu zodziu isvada kad gelezis geras, bet optimizavimas vis dar caro laiku kortoms daromas. Ir tai mane liudina..

Sis zmogus teisus. :) Nieko cia ypatingo nera, medium to high kompas. O del Watch Dogs, tai jeigu nezinai jis yra blogas port'as nuo consoliu ir gamintojai ne kiek nepasistenge optimizuodami si zaidima, todel net ir su i7, GTX 780 zmones turi problemu su FPS. GTA 4 irgi blogai optimizuotas, stutterina.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...