Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi taigi man įdomu ka manote kuris telefonas geriau pirkti LG G3 ar LG G3 S jei nežinot tai yra mini versija
aišku dar jos nėra bet kai bus galvoju tarp šitu dvieju ringtis viena.
Man įdomiausia dėl to ekrano ar patogesnis butu LG G3 ar LG G3 mini kadangi LG G3 turi 5.5 coliu ekrana o mini versija turės 5 coliu, man reikėtu telefono tokio kuris tilptu į kišene bet nebutu per didelis, su tel tikriausiai daugiausia naršysiu internete ir šiaip jei kada bus nuobodu pažaisiu koki nors žaidima.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Kažkaip tos mini versijos nekažką, imčiau normalų G3.

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

(redaguota)

Ziurek pagal save jeigu imsi mini bus kaskokiu minusu pvz kaip yra ant samsung s4 mini camera turi tik 8megapikselius o ant normalaus 13 yra, jisai bus mazesnis bet nebus toks kaip normalus LG G3. Ir cia nera daug 5.5 pas mane plyta turi 6.3 Samsung Galaxy Mega va ten tai plyta :D bet i visas kisenes isidedu. :D

Redaguota , nario MacTavish*

money gaat money komt money blijft nooit!

Nesuprantu kokia kisene turetu but, kad netilptu G3. Darzelinukui nebent..

O mini isvis ne variantas.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Pirk normalų esu susidūręs su mini ir jie LABAI atsilieka nuo normalių modelių taigi mano nuomone imk normalų G3 arba dar geras pasiūlymas Note3 neblogas gan geras naudoju ir nesiskundžiu

Man samsung'ai nepatinka kadangi vos ne kas trečias žmogus ji turi taip galima sakyti.

Jeigu kišėnė leidžia tai imk G3 .

Tai net nežinau pvž draugo telefonas turi 4.7 ekrana tai dar telpa normaliai, vot su 5.5 nežinau kokia situacija butu :D

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...