Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Manau atsiras išvis kaškas naujo. Ir pralenks juos abu. Gal kaškas pvz dabar ruošia d versijai GM ar net e. Ir kad ten bus pilna visokių naujoviu bei įdomybių. Nes man nei SARG nei LRG nepatinka kaškaip.

e versija? tokios nebus greit

Greit Rolandai, greit. ;)

0.3d turėtų pasirodyti Gruodžio mėnesį, bet nusakyti tiesos negaliu, kadangi esu ne sa-mp developer'is

heh negreit developeriai sake sukurs d versija su daug atnaujinimu ir nekurs ilgai kitos versijos :]

NA AŠ APIE 0.3D OFICIALIĄ KALBU, O KAS BUS PO JOS DAR NEŽINAU, NES JI DAR NEIŠĖJO.. :D

SAMP1.jpg

• Parašė po 2 savaičių...
  • Atsakymų 246
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

lrg.lt nes jie parodo kaska naujovisko unikalaus o sarg.lt eilinis sudas isireklamaves.

Na tu neteisus galiu pasakyti :) , LRG.lt daugiau išsiplatinęs už sarg.lt.. Matei youtubei, videogaga, kiek video apie LRG.lt grįžtą ar pns..Aišku ir SARG.lt daug išsiplatines. Ta dieną kai buvo numatytas startas buvo forume 3000 žmonių. Serveryje 500 ar kiek... O čia neseniai buvo 80 ar kiek žmoniu.. O dabar uždarė savaitei nes Giedrius pasišalino pats iš projekto. Greičiausiai Nostesi ieško naujo mapintojo...

Sarg.lt žaidžiau 1metus, pradžiui patiko... Buvo normalus administratoriai, o dabar vieni vaikai prisirinko į administratorius.. Bet aš vistiek laukiu LRG.lt pažiūrėsiu kuo skiriasi. ;) Manau LRG.lt Gm daugiau vertingesnis negu sarg.lt. Bet aš nesu nieko prieš SARG.lt, bumeris normalus admin.. Juška tai išvis B.B.D.. Tik pinigai galvoj rupi, snargly krapšto ir nieko nepadeda, rašau per skype ar gali padėti?, tas sako atstok.. Tai *Myliu SuperGames.lt* koks čia admin... Dar būtu normalus admin.. Tai tada ok..

Bet patys matėte koks SARG.lt puslapis šudas, prieina apie 200-350 žmoniu, fsio neužkrauna su geru internetu.. O pz LRG.lt buvo 1500-2000 vienu metu..

560x95.png
Aš už Sarg.lt !!! Lrg.lt Šūdo kruva jis niekada neprilyks mūsų lyderiui Sarg.lt!!!

Na tarp kitko tai tu čia šūdo kruva esi.. Vien dėl to, kad nežinai koks ten projektas... Dabar tai sarg.lt numeris pirmas.. Bet aš tikiu, kad Lrg.lt greitai bus numeris pirmas.. o iš sarg.lt liks maždaug apie 100-150 žmoniu :) . Galvoji lrg.lt dabar kai pasišalino Giedrius laiko sudėja rankas?? Aišku, kad kažką daro, taiso bugus, ieško naujo maperio.

560x95.png
  • Parašė po 1 mėnesio...
Senos žinios jūsų.

LMG.LT - 602/700 rekordas.

SARG.LT - 500/500.

Taip, tu visiškai teisus, bet ir šiaip sarg'e nieko nebelošia, nors ir žiema, visi sulipę į kompus, LMG žaidėjų skaičiu lenkia jau juos, bet kokybę, dar toli gražu, o šiaip tai čia LRG vs SARG, aš prieš abu, kadangi sarg'as kas yra jau kiekvienas žino ( jei mokosi ne ketvertais :D ), o LRG sakė kažkas kad senąjį RPG-BEST mod'ą pasijungė. :mucha:

Klystat, sarg nebėra lyderis, jį pralenkė LMG, 460 žaidėjų :)

Eilinis reklameris. Skaityt tema išmok vaikeli. Temoje parašyt LRG.LT Vs. Sarg.LT o ne tas tavo vaikų darželis LMG :D vaikai kuriems po 9 metus adminus susipirkę,net nežino ką žodis adminstratorius reiškia bet perka,po to nemoka elgtis bet pxj,šūstravoje. Žodžiu pagal mane vaikuti tas LMG vaikų darželis yra.

O balsavime aš už LRG. Seniau atsirado,pirmasis pasiekęs lietuvos rekordą 200> žaidėjų.

Eilinis reklameris. Skaityt tema išmok vaikeli. Temoje parašyt LRG.LT Vs. Sarg.LT o ne tas tavo vaikų darželis LMG :D vaikai kuriems po 9 metus adminus susipirkę,net nežino ką žodis adminstratorius reiškia bet perka,po to nemoka elgtis bet pxj,šūstravoje. Žodžiu pagal mane vaikuti tas LMG vaikų darželis yra.

O balsavime aš už LRG. Seniau atsirado,pirmasis pasiekęs lietuvos rekordą 200> žaidėjų.

Pats esi vaikelis. Suvok ką šneki, nes greit ban'e sedėsi su savo erelio kiaušiais.

Pats esi vaikelis. Suvok ką šneki, nes greit ban'e sedėsi su savo erelio kiaušiais.

Iš ko noliferi atpažinsi :DDDDDD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...