Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5254 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 246
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

dauguma pavydi lankomuma ( bet geresni skripteriai, ir kas daugiau atzaide pacio sampo yra ) nepavydi to gm'o, nes jis lievas :D

Ir gamemode, tu pasižėk kaip sukuria kas nors apie sarg gm kokias skilti per vieną valanda netoli 5 puslapiu užsipildo. Ir dauguma tiki ir siunčiasi. O kiti iš viso ant savo servu persivadiną SARG 2.0.0 ar dar kaip.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

HHH mano nuomonė dabar pasikeitė. Beje pazystu "Gerų" Žmižonių, skripterių kurie žaidže sarg'e :|

INFO:

Sarg prieš Lrg.lt Testa:(1 valanda) ~227

Per Lrg.lt Testa: Sarge ~200------ Lrg ~300

Sarge beveik nepamažejo žmonių. (tik ~30)

Lrg po 20 min ~136 + sargiečei reklamerei :)

Admin_Bumeris Lrg atidaryme nedalivavo.. :) Mes kartu smagei iš jų pažvengėm.. :D :D :D :D

1 Žmogaus "statistika":

Lrg 1vt vLRG 2vt Sarg 3vt

Dabar aš esu už sarg. ir jei jūs kada ten buvote gerbemas'a tikrai suprasit... :liuxas:

Nusišnekėjai žmogau.. Per testavimą įsiklausyk į mano žodžius TESTAVIMĄ į LRG serverį atėjo 720 žmonių. 720 tau šitie skaičiai ką nors sako? Serveris pradėjo lužti, nes vienu metu į serverį prisijungė 300 žaidėjų.. Ko sarge niekada nebuvo ir nebus... LRG buvo ir bus geriausi.

Atsiprašau už double post.

HHH mano nuomonė dabar pasikeitė. Beje pazystu "Gerų" Žmižonių, skripterių kurie žaidže sarg'e :|

INFO:

Sarg prieš Lrg.lt Testa:(1 valanda) ~227

Per Lrg.lt Testa: Sarge ~200------ Lrg ~300

Sarge beveik nepamažejo žmonių. (tik ~30)

Lrg po 20 min ~136 + sargiečei reklamerei :)

Admin_Bumeris Lrg atidaryme nedalivavo.. :) Mes kartu smagei iš jų pažvengėm.. :D :D :D :D

1 Žmogaus "statistika":

Lrg 1vt vLRG 2vt Sarg 3vt

Dabar aš esu už sarg. ir jei jūs kada ten buvote gerbemas'a tikrai suprasit... :liuxas:

Nusišnekėjai žmogau.. Per testavimą įsiklausyk į mano žodžius TESTAVIMĄ į LRG serverį atėjo 720 žmonių. 720 tau šitie skaičiai ką nors sako? Serveris pradėjo lužti, nes vienu metu į serverį prisijungė 300 žaidėjų.. Ko sarge niekada nebuvo ir nebus... LRG buvo ir bus geriausi.

Atsiprašau už double post.

720?:D Nusišenki.

Aišku SARG.LT - Nors serveris veikia, web'iste neįšreklamintas. :)

LRG - Dizainas HTML Jau intike mėtosi, startas net nežinau kiek laiko neįvyksta.Aš irgi pažistu žmoniu rimtu kurie žaidžia SARG.

Pritariu Samuka :) LRG Tai Pilnas S. :D

Papildita:

Moderatorius PABANDIK ISTRINTI SITA :)

Sarg irgi:)

________________________Pirmas Tikslas_______________________

________________________100 Pranesimu(Nera)_____________________________

________________________250 FLT(Nera)__________________________________

________________________+5rep(Nera)____________________________________

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5254 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...