Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4822 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Sarg.LTaš manau.

• Atsakymų 246
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Aš už LRG.LT Nes sarg'e labai didelis lagas būna visi DM Daro non-rp laksto. Adminai nekreipia dėmesio nėj vienas kaip jiems pasakai kad dm'ina. Makalynė ten. O LRG.LT Man taip geresnis serveris. Įdomiau žaisti ir taip manau bus daug naujovių ;). Vistiek abu žlugs serveriai kaip atsidarys Los-santos.LT LTG.LT Ir panašei..

.

kas jums su tuo LRG? :D Jug atkelia ir atkelia kas nusiperka adminus ir laukia lrg jei atsidarys iš viso tai ten betvarkė bus tokia pat kaip Sarg.lt

Tai jus patis galvokit ir ką nors adminai darys? jiem nusispjaut jie gauną pelno ir jiems gerai yra.

Jei kas aš balsą duodu už SARG.LT

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Sarg.lt Tai tikrai gaidynu gaidynas žlugs greit.Na i LRG dar parodys ka padarė naujo man atrodo LRG irgi perdaug išsireklamavo.Bet žiuresiime ka jie turi

Tikslas

1.350 žinučių.

2.15 Rep

3.Tapti moderatorium

Būk Lietuvis rašyk Lietuviškomis raidėmisA,Ą,B,C,Č,D,E,Ę,Ė,F,G,H,I,Į,Y,J,K,L,M,N,P,R,S,Š,T,U,Ų,Ū,V,Z,Ž

Visi už lrg.lt bet žaidžia sarg.lt nes kaip mačiau kažkuriam forume vienas stumia ant sarg.lt nueina į kitą forumą stumia ant lrg.lt ir kaip čia dabar suprasti? :D.

Pritariu Roliui abu šūdai.

LRG.LT startas turėjo būti prieš mėnesi su biški bet atkelia ir atkelia. Arba atsidarys su kokiu gm'u šūdu bet tiem žaidėjam nesvarbu visitiek žais nes lrg.lt populiarus ir jiem tas svarbiausiai ir admin turi ir vsio tas jiems svarbiausiai..

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4822 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...