Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4824 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 246
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Tai jus čia ginčijetes,sarg.lt-serveris ne nuo pradžiu pradėtas jame tik yra scriptu geru ir sumapinta gražiai ir kad reklamina labai daug.

Lrg.lt-niekadą nežaidžiau ir paprastas lrg serverys bus nu gal keli scriptai ir bus nauji bet ir sumapinta gražiai tai vistiek jie visą laiką negyvuos.

Tai abuodu paprasti man SA:MP serveriai esu ir geresniu mates tik neišreklaminti.

-- Papildyta --

Matau daugelis žmonių sergą už lrg.lt.Bet tas daugelis serga už lrg bet mano manymu jie žaidžią sarg.lt,ir daugelis žmoniu neišeis iš sarg.lt nes jau ten jie visko prisirinke ir tingės vel xp,lt usidribti.

Bet šeip man abu vienas ir tas pats.

-- Papildyta --

Arba emigruos :D

-- Papildyta --

Kaip mačiau daug kur rašė kad ne tikras čia ikurėjęs,pasisavino žmogus domeną ir jo pavadinimą.Bet tas domenas tikrai sutrauks daug lankytoju :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Jaučiu bus taip, kad visi eiliniai GRP serveriai žlugs liks aišku keli, bet ir taip paplatinti, kaip dabar žlugs visi RP, nes jau paplatinti ir atsidaris MTA:GTA-MP RP serveris ir iš visų servu eis ten, o liks tie kas turi Adminus

Forumo pranešimų: 100 [Neatlikta]

Reputacijos: 5 [Neatlikta]

Forumo pinigų; 200 [Neatlikta]

Jaučiu bus taip, kad visi eiliniai GRP serveriai žlugs liks aišku keli, bet ir taip paplatinti, kaip dabar žlugs visi RP, nes jau paplatinti ir atsidaris MTA:GTA-MP RP serveris ir iš visų servu eis ten, o liks tie kas turi Adminus

Ką tu čia iš viso nusipezi? GTA-MP RP :DD nejuokink čia tai tikrai eilinis grp bus :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ką tu čia iš viso nusipezi? GTA-MP RP :DD nejuokink čia tai tikrai eilinis grp bus :)

gal tu daugiau paskaityk www.rp.gta-mp.lt kuria ant MTA servą RP koks dar grp

Forumo pranešimų: 100 [Neatlikta]

Reputacijos: 5 [Neatlikta]

Forumo pinigų; 200 [Neatlikta]

gal tu daugiau paskaityk http://www.rp.gta-mp.lt kuria ant MTA servą RP koks dar grp

Čia tai nieko gero ir paskaičiau paprastas gm'as tik kad avariju sistema ir man rodos kur variklis užgesta vyskas iš interneto paimtą gal koks 1-2 scriptai kurti pačiu bet kaip mačiau beveik visi yra terp šio forumo arba kitų.

Tai tikrai eilinis grp. :)

-- Papildyta --

Bet tikrai prajuokinai apie gta-mp tą :D Sako visi žlugs ir ateis į ši serveri :D

Tai kad paprastas eilinis grp serveris visi filescriptai scripta iš interneto tik keli gal ir kurti arba jų nemačiau.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

• Parašė po 2 savaičių...
Svečias

aš asmeniškai kai gyvavo lrg.lt dar nežaidžiau SA:MP o sarge buvau ilindes kokei 1 valandai ir sarg.lt tikrai nepatiko nes sedi 40-50 admin ir 100-200 VIP (ce kai buna isviso online apie 300) tai rasyk nerases VIP'am ir ADMIN'am niekas net neatkreips demesio. kiek girdejau apie Sarg.lt GM tai susidariau tikrai nekokia nuomone. + sarg.lt dar ir mano minti nususavino, tai pagal mane Sarg.lt belekoks šu*as tik kad labai išreklamintas. O kas liečia LRG.lt manau kad bus kažkas idomesnio pirma menesi. man patiko tik tai kad nebus emigraciju. o taip tai pirma menesi amdinai visiem pades kad visi susidarytu tokia nuomone "aceit daug žaideju bet admin vistiek padeda" po menesio bus tas pats kaip sarg.lt. arba išvis jie po kokiu puse metu arba žlugs abudu arba susijungs (dabar tai labai populeru :P) ir vistiek liks tas pats. bet aš kol kas už LRG.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4824 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...