Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kas galėtų padėt dėl raidinio IP adreso? Kame bėda tai aš moku raidinį IP adresą padaryti jeigu portas 7777, o kaip padaryti kai portas 9300? Kur reikia įrašyti tą portą ar ką daryti, kad veiktų, turiu domeną ir turiu hostingą, viską darau kaip nurodyta yra, bet 9300 portu nelabai suprantu kaip padaryt, kas padės Like. Ačiū!

Eini į serverio failus, ir ten server.cfg ar kažkas tokio, tada atsidarai, ir ten būna port, nu spausk ctrl + f rašyk port, ir turėtų išmesti port 7777 pakeisk į savo norimą. Jai neklystu, nes čia nelabai nusimanau,.

Nesuprantu tavęs.. Tu skaitei ko aš noriu? RAIDINIO IP SU PORTU 9300 PVZ: samp.country-life.lt:9300 BET PORTAS 9300 O NE 7777

Tai daryk viską, kaip su 7777 portu, tik kai padarysi, prie raidinio IP turėsi prirašyt 9300

NEINA PADARYT JEI PORTAS NE 7777, AR JŪS SKAITYT NEMOKAT AŠ NESUPRANTU?

Arba tiesiog aš nemoku ir nemoka niekas iš šio forumo, nes kai prašiau pagalbos - niekas nepadėjo.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

NEINA PADARYT JEI PORTAS NE 7777, AR JŪS SKAITYT NEMOKAT AŠ NESUPRANTU?

Arba tiesiog aš nemoku ir nemoka niekas iš šio forumo, nes kai prašiau pagalbos - niekas nepadėjo.

Eina kaip cs padaro cs.supergames.lt:27015 čia pvz??

Tai sampui ir turėtu eit bentkokius port

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

(redaguota)

Eina kaip cs padaro cs.supergames.lt:27015 čia pvz??

Tai sampui ir turėtu eit bentkokius port

O tai tu skiri CS nuo SAMP? Man atrodo, kad ne.

Taip, per CS eina, pats žinau, o per SAMP ne. Kaip minėjau - pats bandžiau ir nėjo...

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...