Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3950 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tau amžinai tokios sumos. Bet man tai yra dzin, bet kaip paižiūriu kada nors tai žaidžia 5 ar 10 žaidėjų.

Orentacinė kaina kokia būtu?

Ne nu tu daužtas ar ką? LDQ pelnas siekia iki ~100lt į mėnesį , gal net keliomis dienomis ilgiau tiksliai nepamenu, bet pinigai eina. Iš mano visų projektų yra gaunamos pajamos iki 100lt-200lt į mėnesį(ypač fC).

Guess who's back

Ne nu tu daužtas ar ką? LDQ pelnas siekia iki ~100lt į mėnesį , gal net keliomis dienomis ilgiau tiksliai nepamenu, bet pinigai eina. Iš mano visų projektų yra gaunamos pajamos iki 100lt-200lt į mėnesį(ypač fC).

Nesinarvuok, tiesiog kiek pasižiūriu tu visada visur uždirbi, daugiau visada laiko neturi, daugiau modifikacija po 300 ar kiek ten pardavinėjai ta FC na ir taip toliau. Aš neturiu laiko ginčytis ir mano pranešimas anas buvo sarkazmo formoje, todėl nesureikšmink taip visko. ( Dabar Daužtas sakai, o kaip ko nors reikia į skype rašinėji, tai jei turiu kokiu nusiskundimų neteršk temos ir parašyk man privačiai ). 

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Modifikacija kurta siekiant didesnio unikalumo. Asmeniškai aš į reklamą neįdėjau nei lito, bet jeigu jūs investuojat į reklamą, surenkat gerą prižiūrėtojų komandą, galit surinkti ir daugiau negu 100lt į mėnesį. Yra TOP sistemos, žaidėjai keliasi savo XP pagal drift, neseniai atrodo pabaigiau ir namų sistemą tik nzn kokia situacija su jais, bet vistiek esmė aiški. Padarius dar keletą atnaujinimų iš modifikacijos galima, tikrai daug užsidirbti. Kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Dėl orentacinės kainos sakiau per skype, jeigu domina, nedomina tai ir nesigilinkit. :)

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3950 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...