Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai va nusprendžiau, šiek tiek papiešti, ir bandyti padaryti WRC modelį, norėčiau paklausti ką keisti, ir ar daryti iš visų pusių, nes poto pradėsiu modeliuoti, ir ar vertą toliau eiti iki galo?

Modelis Opel Zafira:

c6d8cc62558feecc31cbf2e12eb338a3422.jpg

Žinau kad be ratų, ratus nelabai būtina, nes ir pats žinau kaip atrodys, bei manau žinosite kaip atrodys ir su ratais.

Redaguota , nario Gr3eN

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

Visai gražu, tik galėjai ant balto lapo, o ne iš sąsiuvinio su langeliais :) Aš taip pat ne tik namelių modelius darydavau, bet ir automobilius piešdavau :D Turiu man rodos dar daug, bet nekelsiu ;D

Aš taip pat turiu daug ant balto lapo, o dėl ko naudojau sąsiuvinio lapo, tai todėl kad per piešimus nebeturiu balto lapo, tad reikės nusipirkti ir perpiešti, o šiaip kaip normaliai viskas atrodo?

Aš taip pat turiu daug ant balto lapo, o dėl ko naudojau sąsiuvinio lapo, tai todėl kad per piešimus nebeturiu balto lapo, tad reikės nusipirkti ir perpiešti, o šiaip kaip normaliai viskas atrodo?

Nu kaip ir normaliai, tik nebijok kelis kartus trinti ir vėl piešti, nes man taip atrodo čia kas iš pirmo kart išėjo, tai ir netaisei :) Ir būtų gražiau, jei pieštum ne iš šono, o tokiu kampu, kad matytųsi ir šonas ir priekis, nu va tipo tokiu kampu: http://i1231.photobucket.com/albums/ee517/Ardenblueroy/newroof014.jpg 

https://www.facebook.com/gearmotion- Kitokių automobilių fanų puslapis!

52f21b21e613f4c85661740df95186b9229.png

Nu kaip ir normaliai, tik nebijok kelis kartus trinti ir vėl piešti, nes man taip atrodo čia kas iš pirmo kart išėjo, tai ir netaisei :) Ir būtų gražiau, jei pieštum ne iš šono, o tokiu kampu, kad matytųsi ir šonas ir priekis, nu va tipo tokiu kampu: http://i1231.photobucket.com/albums/ee517/Ardenblueroy/newroof014.jpg 

Aš supratau ką omeny turėjai, turėsiu lapu, padarysiu ir 3D vaizdu, tikiuosiu gausis kažkas, nors turėtu, baisiai sunkiai čia nėra, tik vat modeliuoti bus kur kas sunkiau. Na kaip, stockas tai buvo ir bamperiai ir visą kitą, tai tryniau gal daug kartų, tiesiog nebriežiau labai smarkiai, vos vos, o poto kai gavosi tai išryškinau.

Aš supratau ką omeny turėjai, turėsiu lapu, padarysiu ir 3D vaizdu, tikiuosiu gausis kažkas, nors turėtu, baisiai sunkiai čia nėra, tik vat modeliuoti bus kur kas sunkiau. Na kaip, stockas tai buvo ir bamperiai ir visą kitą, tai tryniau gal daug kartų, tiesiog nebriežiau labai smarkiai, vos vos, o poto kai gavosi tai išryškinau.

Man tai piešti sunkiau negu modeliuoti :D

https://www.facebook.com/gearmotion- Kitokių automobilių fanų puslapis!

52f21b21e613f4c85661740df95186b9229.png

kad lb kreivos linijos, prastai piesi, pasigoglink:

subaru_impreza_wrc_by_imprzz-d4ja5lj.jpg

Googlintis, nemėgstu, piešiu iš galvos, čia nusenes modelis, jau visiems atsibodęs, linijos kreivos sutinku, nedaugelis sugeba nupiešti labai labai tiesia liniją, nebent su liniuote, liniuotes nenaudoju, taip kad nesupranti ką tai reiškia ;), na norėčiau pamatyti kaip tu pieši, jeigu sakai labai prastai piešiu, jeigu tai vienas darbas iš 2D, tai nereiškias kad prastai piešiu. Yra pas manes ir 3D darbų, taip kad geriau nesakyk, ko nežinai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...