Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jei jau vogi iš filmai.in gal nepagailėk centų ant poros taškų?

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

• Prisijunk į savo normalų accountą ir kasdien prisijungus gausi po 0.5 taško.
  • Jeigu tau reikia jau šiandien tada susirask kur gali reklamuot tą linką ir už kitų paspaudimus ant to linko tu gausi po puse taško. Įmesk tą linką čia ir paspaudusiem pažadėk po +rep. Paspaus tikrai ne vienas. Susirinksi tuos du taškus.

Tada naudokis filmų parsisiuntimo būdą kur nenuima taškų. (aš manau tai ir nori daryt su tais dvejais taškais). Aš naudoju firefox addoną "DownloadHelper". Siūskis kiek nori ir nenuims taškų.

Tikiuosi šiek tiek padėjau.

(redaguota)

• Prisijunk į savo normalų accountą ir kasdien prisijungus gausi po 0.5 taško.
  • Jeigu tau reikia jau šiandien tada susirask kur gali reklamuot tą linką ir už kitų paspaudimus ant to linko tu gausi po puse taško. Įmesk tą linką čia ir paspaudusiem pažadėk po +rep. Paspaus tikrai ne vienas. Susirinksi tuos du taškus.

Tada naudokis filmų parsisiuntimo būdą kur nenuima taškų. (aš manau tai ir nori daryt su tais dvejais taškais). Aš naudoju firefox addoną "DownloadHelper". Siūskis kiek nori ir nenuims taškų.

Tikiuosi šiek tiek padėjau.

Dar vienas freeposteris ? 

1. " Prisijunk į savo normalų accountą ir kasdien prisijungus gausi po 0.5 taško " Jeigu man reikia būtinai šiandien taškų , tai man dabar laukti visą 1h ,  kol gausiu ta suknistą 0.5 taško? kai man galėtų kitas žmogus paskolinti , Dabar jau palauksiu ta 30 min...

2. Su to tavo linkų nieko neveikia , šiandien siunčiau keliems žmonėms paspaudė ir nieko neprisideda ? Ir praeita kart mėginau . NEVEIKIA.

3. Tu suklydai , beto pirmą turi turėt 2 taškus , kad šitas dalykas veiktu. 

Freeposteris ? Freeposteris. :)

Redaguota , nario MiauksisFrixo

gCsZapn.png

Dar vienas freeposteris ? 

1. " Prisijunk į savo normalų accountą ir kasdien prisijungus gausi po 0.5 taško " Jeigu man reikia būtinai šiandien taškų , tai man dabar laukti visą 1h ,  kol gausiu ta suknistą 0.5 taško? kai man galėtų kitas žmogus paskolinti , Dabar jau palauksiu ta 30 min...

2. Su to tavo linkų nieko neveikia , šiandien siunčiau keliems žmonėms paspaudė ir nieko neprisideda ? Ir praeita kart mėginau . NEVEIKIA.

3. Tu suklydai , beto pirmą turi turėt 2 taškus , kad šitas dalykas veiktu. 

Freeposteris ? Freeposteris. :)

Kas tau čia su tais freepostais darosi :D Viskas čia į temą ir nėra jokio off topic.

Dėl 2 punkto, jis veikia, bet tik su tais žmonėm kurie niekada nebuvo apsilankę filmai.in (o tokių praktiškai nėra)

Dėl 3 punkto, tai čia kas skaitosi? ne vagimas? Paslaugos mokamos, tu jas ,,apeini ir nesusimoki" tai tolygu vogimui. Aišku ir pats taip žiūriu ir nesuku galvos.

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Kas tau čia su tais freepostais darosi :D Viskas čia į temą ir nėra jokio off topic.

Dėl 2 punkto, jis veikia, bet tik su tais žmonėm kurie niekada nebuvo apsilankę filmai.in (o tokių praktiškai nėra)

Dėl 3 punkto, tai čia kas skaitosi? ne vagimas? Paslaugos mokamos, tu jas ,,apeini ir nesusimoki" tai tolygu vogimui. Aišku ir pats taip žiūriu ir nesuku galvos.

eh.. 

Paskolinkit filmai.in vartotoja kazkas su 2 taskais , neprarasite tu 2 tasku. 

kas gali  skype parasykit

aš prašiau paskolinti , o ne kažkokių patarimų. 

gCsZapn.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...