Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, vidurys vasaros, o aš tik dabar sugalvojau pradėti sportuoti. Taigi noriu jūsų paklausti, ką pasiūlytumėte daryti, kaip daryti, kad greičiau užsiauginti raumenis, norėčiau krutinės raumenų, ir pilvo preso. Kojos stiprios, krepšinis beveik kiekvieną dieną po 2-4 valandas, tad tikrai kojų pratimų nereikia.

Mano amžius - 15 metų.(tuoj bus)

Mano ūgis - 179~cm.

Mano svoris - ~60kg.

Padarau plačių atsispaudimų(krutinės raumenims) - 10~.

Pilnų prisitraukimų be judesio(ar kaip jūs vadinate, nežinau :D) - 7+-
Atsilenkimų - 100-200 be vargo. 300~ iš paskutinių.

Geriausia būtų, kad ryte ir vakare būtų pratimai, dieną neturiu kada. Maitinuosi sveikai, daug daržovių, aišku valgau mėsą, ir t.t. Nemažai suvalgau saldumynų, dėl to irgi reikėtų pagalbos, kaip tą norą numalšinti. Draugas sakė turi atsispaudimų programą kurią pirko, tad jis pasidalins, bet kokius atsispaudimus geriausia daryti. Ar šiaip ką pasiūlykite, jūs manau geriau žinote. Ačiū iš karto.

(redaguota)

Teisinga mityba , tinkama programą na ir tikrai gausi gera rezultatą . Siūlau nueiti į kokia nors sporto salę ir pas profiosalą paklausti ,kas tau būtų geriau . O šiaip sūųlau lankytis šeme puslapyje https://www.facebook.com/Revoliucijacom?fref=ts ,nes ištikrųjų daug naudingų patarimų čia yra .

Redaguota , nario C3ntas

r5m9ZRJ.png

Teisinga mityba , tinkama programą na ir tikrai gausi gera rezultatą . Siūlau nueiti į kokia nors sporto salę ir pas profiosalą paklausti ,kas tau būtų geriau . O šiaip sūųlau lankytis šeme puslapyje https://www.facebook.com/Revoliucijacom?fref=ts ,nes ištikrųjų daug naudongų patarimų čia yra .

Nelabai turiu kur nueiti, ir paklausti. O dėl puslapio ačiū.

Street workout - geriausias lauko sportas, pratimų ir kitų dalykų rasi čia: http://turnikas.lt/

To daryti tikrai nenoriu...

Bėja, tu minėjai kad tu nori krutinės raumenų, o tu įsivaizduok kaip tau tie raumenys atrodys be rankų raumenų..  :taika:

Su atsispaudimais ir rankos stiprėja. Aišku ir rankų pratimų reikėtų, bet joms nelabai yra, reikėtų hantelių.

Tai kaip tu sportuosi be jokių hanteliu ir pnš? -.-

Nk gero nebus

Todėl ir ieškau pagalbos, nes žinau, kad be jų sunku yra, bet įmanoma.

(redaguota)

Su atsispaudimais ir rankos stiprėja. Aišku ir rankų pratimų reikėtų, bet joms nelabai yra, reikėtų hantelių.

Todėl ir ieškau pagalbos, nes žinau, kad be jų sunku yra, bet įmanoma.

Aš tau sakau kad geriausia išeitis street workoutas - turnikas, lygiagretės... Ši įrangi tikrai turėtų būti tavo mieste ar net šalia tavo namų.

Man net pačiam krutinė gana gerai užsivarė nuo street workouto..

O preso be geros mitybos - niekada neturėsi.

Redaguota , nario Bičas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...