Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nežinau, aš ten nieko nesugebu, gal dėl to? Na dėl street workout'o dar pagalvosiu, o dabar dėl kitų pratimu norėčiau daugiau informacijos.

Tiesiog stenkis mažiau ilsėtis ir tu gerai nusivarysi, šitą prižadu, daryk tol kol nebepadarysi nei vieno prisitraukimo :)

Tai kaip tu sportuosi be jokių hanteliu ir pnš? -.-

Nk gero nebus

Go hard or go Home

Redaguota , nario Bičas

Tiesiog stenkis mažiau ilsėtis ir tu gerai nusivarysi, šitą prižadu, daryk tol kol nebepadarysi nei vieno prisitraukimo :)

Go hard or go Home

Man labiausiai patinka sporte tas, kad aš galiu išsilieti tiek, kad paskui grįžus namo, ar kažkur nuėjus, jei ant manęs ir rėktų ar ką, aš nekreipsiu dėmesio, nes aš sportuoju iki paskutinių jėgų išliejimo.

Pagal tavo postus, atrodo, kad tu tikiesi, kad kažkas tau pasakys kažkokius stebuklingus pratimus, kurie tau užaugins raumenis per savaitę. Ir nenaudojant jokių treniruoklių ar kito inventoriaus.. Nebūna taip, žmogau. Nori gero kūno - sportuoji ILGAI ir SUNKIAI. Kito būdo nėra.

O jei neturi laiko - nesportuoji. Sportas suryja daug laiko.

3113187470.png
(redaguota)

Pagal tavo postus, atrodo, kad tu tikiesi, kad kažkas tau pasakys kažkokius stebuklingus pratimus, kurie tau užaugins raumenis per savaitę. Ir nenaudojant jokių treniruoklių ar kito inventoriaus.. Nebūna taip, žmogau. Nori gero kūno - sportuoji ILGAI ir SUNKIAI. Kito būdo nėra.

O jei neturi laiko - nesportuoji. Sportas suryja daug laiko.

Aš noriu sužinoti pratimų, nes jų nežinau. Aš tikrai nenoriu jų per savaitę, nes taip nebūna. Aš naudosiu tik vieną treniruoklį, kurį galėsiu kada nors parodyti. Aš žinau, kad tai suryja daug laiko, bet aš jo turiu ryte ir vakare. Vien rašydamas šį pranešimą ruošiuosi eiti prie turniko.

Redaguota , nario - Positive.
(redaguota)

Aš noriu sužinoti pratimų, nes jų nežinau. Aš tikrai nenoriu jų per savaitę, nes taip nebūna. Aš naudosiu tik vieną treniruoklį, kurį galėsiu kada nors parodyti. Aš žinau, kad tai suryja daug laiko, bet aš jo turiu ryte ir vakare. Vien rašydamas šį pranešimą ruošiuosi eiti prie turniko.

Tai kokių tau pratimų pasiūlyt, jeigu tu neturi nei hantelių, nei kitų treniruoklių, nei ant turniko eit nori? O to vienintelio, kurį tu turi, net neįvardini?

Ką daugiau gali daryti, visiškai be treniruoklių? Atsispaudimai, atsilenkimai, pritūpimai ir t.t.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Krūtinės raumenims stiprinti - darant atsispaudimus daryk kojas uždėjus ant lovos, o po rankom turi būt arba 2 kėdės arba turi būti pasidėjęs knygų [pasitelk fantaziją], tuo atvėju tu nusileidi žemiau ir tenka panaudoti daugiau jėgos atsispaudžiant, taip daugiau dirba tavo krūtinės raumenys.

Vienas pastebėjimas, kad mažai sveri, raumenis ant kaulų tikrai nekaip atrodo ;(

* JOKIU BŪDU NESPORTUOK KIEKVIENĄ DIENĄ, KADANGI RAUMENYS TURI PAILSĖTI.

Neturi hantelių tai dar kartą pabandyk pasitelkt fantaziją. Prisipilk į 5litro bombalius vandens, ar tai prisidėk įvairiausiu daiktų į kuprinę (smėlis,akmenys) ir kočiok, bet nepamiršk, kad svorį reikia didintį (darant atsispaudimus į kuprinę papildomą svorį įsimesti irgi gali)

Norint išryškinti presą, reikia daryti kardio pratimus, be jų - apie tokį dalyką kaip "ryškus presas" gali pamiršt, nebent visiškas "skeletas" esi, bet pas kūda žmogų presas, tas pats kaip pas storą bobą papai.

Valgyk varškę,ryžius, kiaušinius (trynį mes von), gali ir kokteiliuką pasidaryt, labai naudingas dalykas kiekvieną vakarą išgert arba po treniruotės kas yra labai svarbu auginant raumenis. 

Pratimu pilnas internetas, tad pats su pratimais nieko naujo aš tau nepasiūlysiu (labai geras puslapis - REVOLIUCIJA). Klausk dar konors, pagelbėsiu, kadangi pats esu sportuojantis ir to mėšlo apie sportą prisiskaitęs aš jau tolką tak. :D

persikėlęs į savo senajį (EDENLΣY) accountą

Nu karoč, pasitikrink kiek nubėgi, išbandyk ant turniko pasikačialint (bent pasiek 30) ir biški daugiau baltymų padaugink. Nes jeigu kūds, tada nieko gero. Su baltymų kiekiu gali ir svorio pavaryti ir raumenų masės (kaip žiūrint naudosi ir kaip sportuosi). Šiaip stenkis išnaudoti per diena visas jėgas, o jeigu jau trūksta tai būtinai paiilsėk bet nebandyk atsipalaiduot :) Be to, gerk daug vandens. Taip sako jog galima greičiau pasiekt geresnį rezultatą ;) (bent 2-3Litrus) .

LXhYGbX.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...