Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, tagi turiu čia porą klausimų apie akinius, tiems kurie juos nešioja. Man šiandien išraše deveti akinius, kadangi akys pablogejo ir aš nelabai noriu tu akinių.... pirmas klausimas būtų toks - 

Ar akys gali dar susitvarkyt? (Jei taip - kaip?)

Antras klausimas toks - 
Kiek kainuoją ( tokie - http://www.part.lt/perziura/4816c40a6191ef77dccd9c9e26f4f4e2182.png) Akiniai? 

Labaaaj nenoriu akinių ;/

Redaguota , nario DomasN (NasaLTU)

Aš blogai mačiau nuo pat gimimo.. Akinius pradėjau nešioti gal kai buvo man 5 metai. Seniau buvo -2,0 : -1,5..

Tačiau štai aš dabar užsidėdu akiniu tik būdamas prie kompo. Nes dabar mano akis -0,2. ir kitą jau sveika. Kaip matai aš pradėjau gerai matyti. ;P O akiniai kainuotu nežinau. Čia nuo remeliu priklauso. Mano kainavo 300LT+Stiklas kažkiek.. Aišku gali ir ten lievus pasiimt, bet negražus jie.. ;P

Giedrius mldc :DD

Aš blogai mačiau nuo pat gimimo.. Akinius pradėjau nešioti gal kai buvo man 5 metai. Seniau buvo -2,0 : -1,5..

Tačiau štai aš dabar užsidėdu akiniu tik būdamas prie kompo. Nes dabar mano akis -0,2. ir kitą jau sveika. Kaip matai aš pradėjau gerai matyti. ;P O akiniai kainuotu nežinau. Čia nuo remeliu priklauso. Mano kainavo 300LT+Stiklas kažkiek.. Aišku gali ir ten lievus pasiimt, bet negražus jie.. ;P

http://www.fielmann.lt/index.php?page=akiniu-remeliai---nemokamai - čia matau gan gražius ir jie nemokami, tik kad kiek žinau stiklas 1 po 30lt. Tiktu manau man :)

(redaguota)

Sveikas, kai sėdi prie PC, daryk kas ~30min trumpas pertraukėles. Padaryk akių mankštą (kad raumenys dirbtų) žiūrint į tolį ir įvairias puses (kaip žiūrėti gali susirasti Youtube.com).

Vartok daugiau vitaminų, valgyk daugiau morkų, mėlynes.

Tiesiog akys pripranta ilgai žiūrėti į artimą tašką (PC) ir pavargsta, nusilpsta.

Redaguota , nario Naiteki

Sveikas, kai sėdi prie PC, daryk kas ~30min trumpas pertraukėles. Padaryk akių mankštą (kad raumenys dirbtų) žiūrint į tolį ir įvairias puses (kaip žiūrėti gali susirasti Youtube.com).

Tiesiog akys pripranta ilgai žiūrėti į artimą tašką (PC) ir pavargsta, nusilpsta.

gal žinai, koki kompiuterini laikmatį kuri galečiau nustatyt tom 30min ir tada man jis pypsetu ar ką darytu? 

Jeigu didelis akių minusas ir turi pinigėlių, tai gali pasidaryti lazerinę akių korekciją (tai užtruks tik ~15min). Po kelių dienų jau matysi 100%. Kaina ~3k Lt (priklauso nuo regėjimo).

kaip užsiminiau, pinigų žeeeriai trūkstą.

Morkos mano megstamiausia daržove - tenka valgyti jas daug. Melynes į savaite po kelis kartus valgau :/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...