Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3949 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Eik Admin Cp >> Lock & Feel >> Paspausk ant tavo norimo dizaino >> GlobalTemplate . Tada spausk ctrl F parašyk Forums ir išmes ten tau viską ištrink ir viskas :)

Tai jei padarysiu,taip kaip tu pasakei,man forumas rodys baltą langą arba bus sugadintas dizainas.

Sveiki visi, SuperGames.Lt forumo Nariai,

Kurdamas tinklalapį, susidūriau su tokia problemėle, nežainai kaip panaikinti šiuos mygukus (Jie pabraukti Raudonai):

c74020519bf9e493eb214c9a2b27ddd6888.JPEG

Padėjusiam(-iai) atsilyginsiu 5+rep.

Naudoji fusion menu modifikacija?

(redaguota)

Eik į system settings -> Aplications & Modules -> Manage Aplications & Modules -> Tada bus Forums , Members, Shoutbox, ir tada spausk ant jo, arba šone bus pasirinkt tai spausk tą tušinuką tada išmes t pagrindą, pavadinimą ir t.t tada Tab Restrictions ir užymėk varnelę, arba pažymėk visas grupes. Ir Neberodys. Laukiu atlygio.;d

Redaguota , nario - » Jusᴛᴀs P.

4a1530eb418b326d4978c8b3779cc652648.png

Eik į system settings -> Aplications & Modules -> Manage Aplications & Modules -> Tada bus Forums , Members, Shoutbox, ir tada spausk ant jo, arba šone bus pasirinkt tai spausk tą tušinuką tada išmes t pagrindą, pavadinimą ir t.t tada Tab Restrictions ir užymėk varnelę, arba pažymėk visas grupes. Ir Neberodys. Laukiu atlygio.;d

Eik tu atlygini. Dabar oj kiek pavalgyt nusipirksi už reputaciją :o Žinok. Tavo pagalba panaikintu viską. Ir Forums ir Forumas,nes čia yra dizaino klaida arba klaida su Fusion menu. Graudus tu man...

(redaguota)

Eik tu atlygini. Dabar oj kiek pavalgyt nusipirksi už reputaciją :o Žinok. Tavo pagalba panaikintu viską. Ir Forums ir Forumas,nes čia yra dizaino klaida arba klaida su Fusion menu. Graudus tu man...

Bukiau tu, nueik ir pamėgink. Pro weberis, papraščiausio dalyko nemoki graudus. ;) Juk aš taip darau, žioplį, tu nežiaumok jai nežinai. Dabar pats forume dirbu, taip dariau.:)

Ačiū, susitvarkė. ;)

P.S. Atsilyginta. [5+rep!]

Bukiau tu, nueik ir pamėgink. Pro weberis, papraščiausio dalyko nemoki graudus. ;) Juk aš taip darau, žioplį, tu nežiaumok jai nežinai. Dabar pats forume dirbu, taip dariau.:)

1 - as neziuriu kitu editu kodu,nes tai man nerupi.

2 - galiu pasakyt,kad uz tave moku zymiai daugiau ir gali cia nevaidinti.

3 - jeigu suklydau,tai dar nereiskia,kad esu "bukas". Greiciau galetum tu toks buti,nes nesupranti,kad klysti zmogiska.

Savo klaida pripazystu.

(redaguota)

1 - as neziuriu kitu editu kodu,nes tai man nerupi.

2 - galiu pasakyt,kad uz tave moku zymiai daugiau ir gali cia nevaidinti.

3 - jeigu suklydau,tai dar nereiskia,kad esu "bukas". Greiciau galetum tu toks buti,nes nesupranti,kad klysti zmogiska.

Savo klaida pripazystu.

Tai klysti žmogiška, tačiau kai tu užsipuoli kad aš tai išnaikinsiu visą, forumo navigaciją, nors tu to net nežinai, gaišini žmogų, šmeiži mane... + Aš nesakau kad tu už mane mažiau moki, bet kiek aš moku tiek užtenka.

Tai klysti žmogiška, tačiau kai tu užsipuoli kad aš tai išnaikinsiu visą, forumo navigaciją, nors tu to net nežinai, gaišini žmogų, šmeiži mane... + Aš nesakau kad tu už mane mažiau moki, bet kiek aš moku tiek užtenka.

Aš užsipuoliau ne dėl tavo paaiškinimo,o dėl tavo reputacijos prašymo. Pats turėtum suprasti,kad čia reputacija = 0,normaliems žmonėms. Tik vaikiukai,kurie nieko nesupranta,žiūri į reputacją. 

Mane yra ir su 2000 ar 3000 reputacijos taškų apgavęs ir nuo tos dienos aš supratau,kad reputacija,tai tik apgavikų įrankis,lengvesniam apgavimui.

(redaguota)

Aš užsipuoliau ne dėl tavo paaiškinimo,o dėl tavo reputacijos prašymo. Pats turėtum suprasti,kad čia reputacija = 0,normaliems žmonėms. Tik vaikiukai,kurie nieko nesupranta,žiūri į reputacją. 

Mane yra ir su 2000 ar 3000 reputacijos taškų apgavęs ir nuo tos dienos aš supratau,kad reputacija,tai tik apgavikų įrankis,lengvesniam apgavimui.

Nieko čia nesu apgavęs, nebent mane buvo apgavęs, ir tada aš atsišaudžiau. :D + Reputacija, man pačiam nesvarbi, nors ir nebuvo sunku atsakyti į klausimą, tačiau žmogus parašė koks atlygis laukia, o aš padėjau.. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3949 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...