Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Minecraft server durniuoja

no way!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kažkas atsitiko net nežinau ar su pc ar su mc, pc pradėjo kilt cpu ir lag'int, o mc buvau pasikūręs private serverį ant mano pc be jokių pluginų ir panašiai.. Žodžiu ateinu šiandien, žiūriu nieko neturiu, jokio stuff, nu galvoju keista, nustatymai atsistatę server.txt failo, nu viska ten nustačiau kaip buvo ankščiau ir atidarė išvis nauja world'ą, nieko nėra, nei statinių nei stuff'o, pasaulis susibuginęs, uolos lyg nukirptos, žodžiu ar eina kaip nors sutvarkyt kad atsiraščiau senam worlde? Ačiū.

tumblr_nt5ipiWdgH1s40t92o1_500.gif

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveiki, kažkas atsitiko net nežinau ar su pc ar su mc, pc pradėjo kilt cpu ir lag'int, o mc buvau pasikūręs private serverį ant mano pc be jokių pluginų ir panašiai.. Žodžiu ateinu šiandien, žiūriu nieko neturiu, jokio stuff, nu galvoju keista, nustatymai atsistatę server.txt failo, nu viska ten nustačiau kaip buvo ankščiau ir atidarė išvis nauja world'ą, nieko nėra, nei statinių nei stuff'o, pasaulis susibuginęs, uolos lyg nukirptos, žodžiu ar eina kaip nors sutvarkyt kad atsiraščiau senam worlde? Ačiū.

Foto serverio aplanko vidaus ir konfiguracijos failo.

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ
Nuoroda į komentarą

Windows normalius įsirašyk :D

Ne o jei rimtai gali būti nęs generavosi mapas kada PC būvo apkrautas man tas pats kai lagino PC ir generavosi mapas ir išėjo ne mapas o šlamštas

Čia normalūs windows 7 tik kad išjungęs viską, t.y. išvaizda ir pnš. Man taip buvo seniau viena karta, lygiai tas pats ir susitvarkiau kažkaip ir vat nepamenu kaip.. ;/

Nuoroda į komentarą

Keista... Klaidų gal kokių yra? Nes pavyzdžiui matau, kad "nether" pasaulis ijungtas, o jo nėra.

Klaidų nepastebėjau kažkaip bet jau susitvarkiau, žiūrėjau per YT kaip sukurt serverį ir ten liepė pakeist Online-mode iš true į false, padariau taip ir viskas atsistatė. Ačiū kas norėjo padėt. :)

Nuoroda į komentarą

Klaidų nepastebėjau kažkaip bet jau susitvarkiau, žiūrėjau per YT kaip sukurt serverį ir ten liepė pakeist Online-mode iš true į false, padariau taip ir viskas atsistatė. Ačiū kas norėjo padėt. :)

Logiška, tu tiesiog atsiradai kitoj pasaulio vietoj tarsi naujas žaidėjas, dėl to, kad online-mode keičia UUID pagal kurį išsaugomi žaidėjų duomenys.

Redaguota , nario ΛŁϮΣƦ
Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...