Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5550 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Čia visai skirtinga pamoka php fusion ir phpbb instaliacijos skiriasi,su phpbb pamoka gali rasti http://www.svetainiukurimas.tk. Ir kitiems siūlau bergdžiai nerašynėti šioje temoje o eiti i www.svetainiukurimas.tk ir klausti ten 100procentu bus atsakyta bet kad parašyti reikia užsiregistruoti.

Kiek tu čia gali reklamuot tą savo svetainių kūrimą?

Reklamuot? aš parašiau kokiame saite jiems gali pilnai padėti,kur ras info ir panašiai jau jis čia apie reklamavimus prabilo.

www.webforum.zones.lt

Forumas kuriame jums bus suteikta pagalba visais tinklalapio/puslapio/svetainės kūrimo,redagavimo klausimais,registruokites ir rašykite jums bus padėta,išmoksite susikurti nuosavą svetainę.

• Atsakymų 54
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Čia visai skirtinga pamoka php fusion ir phpbb instaliacijos skiriasi,su phpbb pamoka gali rasti http://www.svetainiukurimas.tk. Ir kitiems siūlau bergdžiai nerašynėti šioje temoje o eiti i www.svetainiukurimas.tk ir klausti ten 100procentu bus atsakyta bet kad parašyti reikia užsiregistruoti.

Kiek tu čia gali reklamuot tą savo svetainių kūrimą?

Reklamuot? aš parašiau kokiame saite jiems gali pilnai padėti,kur ras info ir panašiai jau jis čia apie reklamavimus prabilo.

Reklamuoji tu savo saituka, nes nezinai kur daugiau pareklamuoti... Stiliu pirma normalu susikurk, o tada gali po forumus vaikscioti

Eikit jus sikt su tuo svetainiukurimu, svetaines dizainas kaip is subines istrauktas ir dar tipo svetainiukurimas? As per 10 min ir tai grazesni dizaina sukoduociau, o cia jus nesugebat svetaineje grazu dizaina padaryt?

Na o dabar prie temos, na gal ir nebloga pamoka, tik nemokamuose hostinguose neatsinaujina ftp kas 1 min, reikia palaukti ~20 min, o tai nusibosta, patariu visu pirma viska suskurti parsisiuntus programa XAMPP, ant jos valdymas bus dar patogesnis, o kada sukursit svetaine tada galit ir ant tokio hostingo det, bet cia kazkaip pirmas nemokamas hostingas kaip manau kuris turi duomenu bazes, buvau naudojas net hostinga uz 1 lt ir ten nebuvo nei vieno db. O del to kad instaliavimas phpBB ir phpfusion, jis skiriasi tik biski, bet jei jau patys mokat instaliuoti phpfusion, tai galesit ir phpBB

Žmonėms ne dizainas rupi o pagalba,imsiu aš dar dabar ir koduosiu kažka naujesnio,gerai kaip yra,svarbu bendrauti galima.Aš ta forumą UcoZ sukuriau ne dėl dizaino ar naujesnės sistemos o padėti kitiems.Kam man kažką kurti,Tipo rašynėtis,klausti,padėti negali ? ant visu sistemų galima. O kai darysiu rimta projektą ir sukoduosiu dizainą unikalu o dabar neapsimoka nieko panašaus imtis, ir pvz net neapsimoka phpbb3 dėt kam to reikia.

www.webforum.zones.lt

Forumas kuriame jums bus suteikta pagalba visais tinklalapio/puslapio/svetainės kūrimo,redagavimo klausimais,registruokites ir rašykite jums bus padėta,išmoksite susikurti nuosavą svetainę.

O ištikruju aš tai manau php-fusion man nesiskiria nuo UcoZ nes galima tą paty padaryt ,pas juos funkciju prikišta nemažai ir jas persikurti galima kaip nori jei nemoki tuo naudotis tai taip ir sakai, jei tik sukuri uždedi šabloną ir lauki tai nieko ir nebus,ten galima ir savo dizainą prisitaikyt be administracijos patvirtinimo. http://tobako.lt/ UcoZ tinklas ir kuo skiriasi nuo to fusiono?

Oj daug kuom patikėk..

Na taip skiriasi sisteminiais failais bet man asmeniškai nesiskiria nes nėra su juo ką veikti kaip ir su UcoZ (neskaitant modifikacijų kūrimo) ir jus net nepastėbit kad aš ta saituka sukūręs kad jums padėti,ir nereikėtu klausinėti kaip sukurt svetainę su DLE ar kitu TV'S .

www.webforum.zones.lt

Tai kas kad ripintas svarbu patogus naudoti ir pvz kam tokiam forumui unikalus? neverta dėti, o kad pats nevykėlis visiškas esi nekišk ir manęs.Ruošiu savo unikalu web su unikaliu dizainu psd nepilnai aš darysiu.Ir pamatysit mano žinias nes ten nebus jokio TV'S naudojimo.Dėl dizaino vertimo tai kilo bėdų tik su paieška pakeitus išsikraipo viskas jokie slogin lines nepadeda todėl ir nepakeičiu.

www.webforum.zones.lt

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5550 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...