Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4350 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš už tą 1.5k galiu nusipirkti naują, su garantija 2 metų, hidrauliniais stabdžiais ir kitais pliusais.

Jūs akli ar kas, gi sakau nebediskutuokit apie tuos BMX'sus...

be abejo gali, aš tave puikiai suprantu ir pats visada esu už naujus dalykus, bet karts nuo karto pasitaiko labai puikūs pasiulymai skelbimuose, kai gali už 1,5k nusipirkti 4k vertės dviratį.

Redaguota , nario l3kurts

be abejo gali, aš tave puikiai suprantu ir pats visada esu už naujus dalykus, bet karts nuo karto pasitaiko labai puikūs pasiulymai skelbimuose, kai gali už 1,5k nusipirkti 4k vertės dviratį.

Naudoto dviračio tikrai nebepirksiu, nes jau vieną kartą pasimokęs esu :) Ir šiaip būną, nuotraukoje atrodo gražiai, gerai ir pnš. ir tarkim susidomi, atvažiuoji kokius 200km, dėl dviračio ir pamatai, kad yra grynas šūdas, tai nubalnotas, tai tas neveikia ir pnš...

https://www.facebook.com/gearmotion- Kitokių automobilių fanų puslapis!

52f21b21e613f4c85661740df95186b9229.png

Naudoto dviračio tikrai nebepirksiu, nes jau vieną kartą pasimokęs esu :) Ir šiaip būną, nuotraukoje atrodo gražiai, gerai ir pnš. ir tarkim susidomi, atvažiuoji kokius 200km, dėl dviračio ir pamatai, kad yra grynas šūdas, tai nubalnotas, tai tas neveikia ir pnš...

Tai taip, tiesiog būna 1 iš 1000 pasitaiko geras variantas, bet jau čia reikia kasdien žiūrėti, domėtis. Bet kaip ir sakiau pats esu visada už naujus dalykus. 

Vienas mano pažistamas su kuriuo dažnai varom į maratonus, jis yra jau labai ant MTB pamišęs ir labai nusimano dviračiuose, tai jis ne tik ieškojo LT skelbimuose, bet net ir užsienyje. Ir po kažkur puses metu ieškojimo jis parsivarė iš Vokietijos dviratį už 1000EURų, jis buvo gal tik 1-2mėn naudotas, jokių įbrėžimų ar kitokio š.. Po to pasidomėjau ir radau. jog naujo vertė buvo 4000EURų. Bet sakau čia labai retai būna tokie pasiulymai.

Tai taip, tiesiog būna 1 iš 1000 pasitaiko geras variantas, bet jau čia reikia kasdien žiūrėti, domėtis. Bet kaip ir sakiau pats esu visada už naujus dalykus. 

Vienas mano pažistamas su kuriuo dažnai varom į maratonus, jis yra jau labai ant MTB pamišęs ir labai nusimano dviračiuose, tai jis ne tik ieškojo LT skelbimuose, bet net ir užsienyje. Ir po kažkur puses metu ieškojimo jis parsivarė iš Vokietijos dviratį už 1000EURų, jis buvo gal tik 1-2mėn naudotas, jokių įbrėžimų ar kitokio š.. Po to pasidomėjau ir radau. jog naujo vertė buvo 4000EURų. Bet sakau čia labai retai būna tokie pasiulymai.

Na sakai pamišęs ant MTB, tai manau jei būtų pamišęs pirktu naują.. Na gal ieškojo, kad tik pigiau būtų  :)

na nežinau, tas tavo dviratis Fuji nevertas tų litų. Geriausi Suportai, bėgiai yra geriausi Shimano SLX. Nuvaryk į turgų, ir nusipirk normalų. Pats pirkau už 3K, ( Trek 4 Series ) Visos SLX detalės, eina kaip reikalas (y)

P.S tavo tas Fuji šiektiek geresnis dviratukas nei iš maximinis   :lol:

Na aš apie tą Fuji dar domėjausi, tai tikrai geras dviratis, nežinau kodėl esi tokios nuomonės... O turguje tikrai daugiau nebepirksiu, čia jau griežtai nusprendžiau  :D Nes turguje nėra garantijos dviračiui ir t.t. daug minusų...

tavo pavaizduotas dviratis , yra gan neblogas turiu panasu taciau didziausias minusas , kad nera galinio amortizatoriaus taigi is aukstai kritus pajusi smugi :/ taigi kaip kiti sake : jei nori sokinet pirk BMX .

Dėl galinių amortizatorių, tai man jų ir nereikia, Lietuvoje nėra tokių kalnų kad ten šokinėti labai... O dėl BMX, prašau jau kelintame komentare, kad nesiūlykite man jo, nes turiu........

Na sakai pamišęs ant MTB, tai manau jei būtų pamišęs pirktu naują.. Na gal ieškojo, kad tik pigiau būtų  :)

Na aš apie tą Fuji dar domėjausi, tai tikrai geras dviratis, nežinau kodėl esi tokios nuomonės... O turguje tikrai daugiau nebepirksiu, čia jau griežtai nusprendžiau  :D Nes turguje nėra garantijos dviračiui ir t.t. daug minusų...

Dėl galinių amortizatorių, tai man jų ir nereikia, Lietuvoje nėra tokių kalnų kad ten šokinėti labai... O dėl BMX, prašau jau kelintame komentare, kad nesiūlykite man jo, nes turiu........

Tai pirk ta Fuji dvirati :)

e0103232e5b4fec2dc860c33424d7207312.gif

Mano GFX kioskelis 

Klasiokas turi Trek, sakė lengvas, greitai važiuoja, galima rakint amortikus (kad jie neveiktų kažkas tokio)

Tai kad čia visi tokie firminiai dviračiai, Fuji yra gera firma ir daro kokybiškus baikus. O kažkas sakė jog geriausios sistemos yra Shimano SLX, taip jie yra geriausios iš shimano. Tobuliausios sistemos yra SRAM firmos, jos naudojamos jau dviračiuose nuo 15K.

Aš pirkęs ne iš parduotuvės, bet iš vagių vokišką Bulls. Vertė 3k lt, sumokėjau virš 1.5k ir visiškai jokių nusiskundimu, kiek važinėjau, kiek šokinėjau per tresas eina puikiai. Šeip jeigu nori gero, nebutinai iš parduotuvės imt gali, nnes parduotuvėje kemša naują, bet nebutinai gera, aš asmeniškai visad pasitikėjau labiausiai vokečiais, todėl ir imiau voketį.

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Aš pirkęs ne iš parduotuvės, bet iš vagių vokišką Bulls. Vertė 3k lt, sumokėjau virš 1.5k ir visiškai jokių nusiskundimu, kiek važinėjau, kiek šokinėjau per tresas eina puikiai. Šeip jeigu nori gero, nebutinai iš parduotuvės imt gali, nnes parduotuvėje kemša naują, bet nebutinai gera, aš asmeniškai visad pasitikėjau labiausiai vokečiais, todėl ir imiau voketį.

Gera parduotuvė, tai nemanau, kad š**da pardavinės...

Dar jei susipisi kokią dalį, tai reiks jau šimtais mokėt

2 metai garantija...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4350 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...