Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

office_1.png

Sveiki, kaip supratote DIEVAi.eu projektas ieško forumo moderatorių.

Už tinkamai atliktas pareigas, bus skirtos privilegijos serveryje.

Būtini reikalavimai:

1. Rašyti lietuviškomis raidėmis.
2. 
Nesikeikti, neįžeidinėti kitų.

3. Būti aktyviam(-iai).
4. Privalote būti atsakingas(-a).
5. 
Turėti mikrafoną.
6. Mokėti priimti kritiką, būti mandagiam.

7. Dirbti kruopščiai.

8. Užsidėti DIEVAI.eu vaizdo įrašą, taip parodysite, kad norite stoti į projektą:

(Pastaba: Pavyzdys, kaip mano parašas.)

http://youtu.be/OQ3VPk9bL2A

Anketa:

1. Kiek Jums metų?:

2. Kuo vardu?:

3. Jūsų kontaktiniai duomenys?:

4. Ar esate buvęs išrinktas(-a) moderatoriumi(-e)?

5. Jeigu taip, kiek laiko ėjote savo pareigas?

6. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų?:

7. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi?:

8. Kokiu tikslu Jums reikalingas administratoriaus postas?:

9. Kiek patirties turite šiame poste?

10. Parašykite informacijos apie save:

Redaguota , nario DeeOne
  • Teigiamai 1
(redaguota)

1. Kiek Jums metų?: Man 16 metų.

2. Kuo vardu?: Jovitas

3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: Skype:  jovitix222

4. Ar esate buvęs išrinktas(-a) moderatoriumi(-e)? Ne neesu buvęs moderatorius, bet esu turėjas savo forumą kuriame atlikdavau viską.

5. Jeigu taip, kiek laiko ėjote savo pareigas? Apie 3-4 mėnesius

6. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų?: Čia jūsų valia. Jums patinka jūs renkat, nepatinka nerenkat.

7. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi?: Ką reikės tą darysiu, aš su darbu nesipykstu.

8. Kokiu tikslu Jums reikalingas administratoriaus postasarrow-10x10.png?: Padėti plėtotis serverio veiklai, bei padėti žaidėjams/nariams išsprėsti iškiluses problemas.

9. Kiek patirties turite šiame poste ? Turiu tikrai nemažai, išrinkę tikrai nepasigailėsit.

10. Parašykite informacijos apie savearrow-10x10.png: Esu Jovitas slapyvardžiu John'K. Megstu žaisti samp'ą retkarčiais, bet ne dažnai, o forume galiu sėdėti kiaurą dieną, nes neturiu ką veikt ;D. Serveryje būnu mažai dėl to kad neturiu ten ką veikti, neturiu jokių darbų serveryje tad ten ir neinu. Esu draugiškas, mėgstantis padėti kitiems, siekentis savo tikslo. Tiesiog neseskiu aš jums pasakų nes apie save negaliu nieko daug pasakyti.

Redaguota , nario John'K
  • Teigiamai 2

Teikiu programuotojo paslaugas.

Kontaktai:

DC: John'Antony#9606

(redaguota)

1. Kiek Jums metų?: 16

2. Kuo vardu?: Edvinas

3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: BonQi.

4. Ar esate buvęs išrinktas(-a) moderatoriumi(-e)? šitame projekte nesu , buves daug kituose projektuose . 

5. Jeigu taip, kiek laiko ėjote savo pareigas? ~9Svatines

6. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų?:  na aš esu patikimas ir darau visus reikalus iškart o ne laukiu kool manes paprašys arba kol sakys jejgu nepadarysi išmesim ir pan

7. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi?: Padėsiu tvarkyt visa svetaineje taip ir žaidime padėsiu visiems.

8. Kokiu tikslu Jums reikalingas administratoriaus postas?: suteikt naujokams pagalba.

9. Kiek patirties turite šiame poste? 3-4metus ( P.S nuo 0.3e buvua moderatorius projektuose )

10. Parašykite informacijos apie save: esu edvinas iš vilnaus moku gerai koduoti , man šešiolika daugiau nežinau ka pasakot jejgu reikes į skype susirašsisim nenoriu pilnos infos platint 

Redaguota , nario #Lukis
  • Teigiamai 2

554f33cd5037d379667bd239d0bfa1d85.jpg

1. Kiek Jums metų?

Neperseniausiai suėjo 13 metų.

2. Kuo vardu?

Aivaras, tačiau šiuo metu slapyvardis yra aaronroths.

3. Jūsų kontaktiniai duomenys?

(S) aivar201 || (M) [email protected].

4. Ar esate buvęs išrinktas(-a) moderatoriumi(-e)?

Tiesą sakant dar neteko būti moderatoriumi forume kokiame nors projekte. Kodėl? Na, aš manau tiesiog nepretenduodavau į šį postą, kadangi tiesiog nebūdavo tokio noro bei užsivedimo. Tačiau šiuo metu Jis yra. Gan neblogai man sekasi prižiūrėti duodamas skiltis, jas aš mėgstu pateikti tikrai gražiu pavidalu.

5. Jeigu taip, kiek laiko ėjote savo pareigas?

Kaip minėjau, dar moderatoriumi neteko pabūvoti.

6. Kodėl į moderatoriaus postą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų?

Tiesą sakant labiau spręsti Jums, nuo to, kaip aš prisistatysiu. Tačiau turiu savybių, kurių galbūt neturi koks kitas žmogus. Esu raštingas, protingas, mąstantis žmogus. Turbūt atrodys keista, kad 13-os metų žmogelis, jau sugeba normaliai mąstyti bei priimti teisingus sprendimus. Taip, daugelis mano metų dar to nesugeba, tačiau ne esu aš tas daugelis, esu žmogus, kuris yra išskirtinis viskuo. Aš esu kitoks negu kiti.

7. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi?

Dar neteko būti moderatoriumi, tačiau aš manau, šiuo metu yra pilni šansai patekti bei išbandyti savo jėgas šiame poste. Dažnai siekiu sau iškeltus tikslus, dažniausiai tai įvykdau, tačiau būna atveju, kad tiesiog to neįmanoma padaryti dėl susiklosčiųsių aplinkybių.

8. Kokiu tikslu Jums reikalingas administratoriaus postas?

Aš manau, kad galėčiau padėti būsimiems serverio žaidėjams. Jiems suteikti pilnavertišką žaidimą bei leisti kuo daugiau pasinerti į žaidimą bei pajusti jo malonumą. Tikriausiai daugelis nori patenkinti savo ambicijas, tuo pačiu ir aš, tačiau labai mažai. Daugiau yra noras padėti projektui plėstis, pritraukti į jį kuo daugiau žmonių.

9. Kiek patirties turite šiame poste?

Kalbant apie administratoriaus postą, tai čia patirties tikriausiai turiu daugiausiai. Daug kur teko pabūvoti administratoriumi. Buvo visokių atvejų, kaip pasisekdavo būti administratoriumi bei puikiai atlikti savo pareigą, tačiau buvo ir nesklandumų, kada nesusitvarkiau su administratoriaus postu. Tačiau kalbant apie moderatoriaus patirtį, tai jos čia šiuo metu neturiu, tačiau jeigu tik bus suteiktas šansas, aš jį išnaudosiu pilnai. Kadangi manau, jog reikia pabūvoti visose pareigose bei įgauti šiokią tokią patirtį.

10. Parašykite informacijos apie save:

Esu žmogus, kuris yra mąstantis, mokantis pasitaisyti bei mokantis pripažinti savo padarytas klaidas. Niekada jų neslepiu, visada jas atskleidžiu, kad gaučiau bent pamokymą bei daugiau nedaryčiau tų klaidų. Esu draugiškas, niekada neatstumiu žmonių, man tai reiškia didelią nepagarbą kitam žmogui. Esu nuoširdi asmenybė.

Be to, norėčiau pranešti, kad neatitinku į dvejus kriterijus. Tai, 5 bei 8. 5 kriterijį greit užlopysiu, kadangi jau greitai bus sutvarkytas garsas bei lengvai galėsiu kalbėti. O 8 negaiu įvykdyti, kadangi šiuo metu neturiu surinkęs šiame žaidimų forume 8 pranešimų.

• Teigiamai 2

Mano žodžiai man mano stiprybe, o tavo nuomone man ne rodiklis.“ - Gediminas.

Anketa:

1. Kiek Jums metų?: 15m.

2. Kuo vardu?:Kristupas

3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: kypas2000

4. Ar esate buvęs išrinktas(-a) moderatoriumi(-e)? Esu buvęs SATG.LT moderatorius.

5. Jeigu taip, kiek laiko ėjote savo pareigas? 1 menesį ir 2 savaites.

6. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų?:Esu išmanus,mandagus bei darbštus,todėl manau,kad galiu užimti moderatoriaus pareigas ir  prižiūrėti skiltis,moku naudotis forumu, turiu nemažai laisvo laiko,kuris praverstu būti moderatoriumi,galėčiau operatyviai tikrinti anketas,peržiūrėti ar yra laikomasi taisyklių ir t.t. Todėl manau,kad turiu laiko ir noro būti skiltciu moderatoriumi.  Kaip jau minėjau didesnę laiko dalį skiriu forumui, portalui. Mane tai visada labiau traukia, permetų akimis temas, karts nuo karto pats komentuoju, turiu patirties moderavime, tad manau moderavimas, tiksliau pats moderatoriaus statūsas nebūtų man naujovė ir su tuo nebūtų man jokių problemų.

7. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi?: Na net nežinau, aišku saugočiau skiltis nuo reklamerių freepost'erių ir t.t. Aišku jei tektu prižiūrėti pagalbos skiltis, pats stengčiausi padėti žmonėms ko jiems reikia, o taip dirbčiau darbą kurį reikia dirbti moderatoriui.

8. Kokiu tikslu Jums reikalingas administratoriaus postas?: Na padėti žaidėjams kurie žais serveryje. Saugoti serverį nuo supermenų.

9. Kiek patirties turite šiame poste? Jei apie administratoriaus postą, tai esu buvęs daug kartų administratoriu ir nemokamu administratoriu ir pirktiniu. Tad susimavus laiką administratoriu esu buvęs apie 1 metus.

10. Parašykite informacijos apie save: Aš esu Kristupas iš mažeikių, man yra 15 metų. Lankau krepšinį ir užsiimu kačialke. Aš esu gan aktyvus, pareigingas.

• Teigiamai 2

Radau viena gan rimta konkurentą, pildome toliau.

NightClub, tai yra titulinis puslapis, mes siekiame projektą plėtoti kuo unikaliau, tai kas mums puikiai sekasi. DIEVAI.eu projektas bus ne tik SA-MP serveris, ruošiamasi atidaryti ir daugiau projektų, tiesiog padaryti didelį, populiarų serverio tinklą, greitu metu ir MIRC kanalas startuos, ant Counter-Strike ir EAC arenos bus, jeigu supranti apie ką kalbu. Daugelis mums sako, kad pavadinimas neatitinka SA-MP projekto, taip jis nėra iš SA-MP, bet juk nėra tokio laisvo pavadinimo, kuris atitiktu SA-MP, Counter-Strike, MineCraf serverių tinklą. Pagal tai ir titulinis puslapis yra paruoštas.

• Teigiamai 1

Radau viena gan rimta konkurentą, pildome toliau.

NightClub, tai yra titulinis puslapis, mes siekiame projektą plėtoti kuo unikaliau, tai kas mums puikiai sekasi. DIEVAI.eu projektas bus ne tik SA-MP serveris, ruošiamasi atidaryti ir daugiau projektų, tiesiog padaryti didelį, populiarų serverio tinklą, greitu metu ir MIRC kanalas startuos, ant Counter-Strike ir EAC arenos bus, jeigu supranti apie ką kalbu. Daugelis mums sako, kad pavadinimas neatitinka SA-MP projekto, taip jis nėra iš SA-MP, bet juk nėra tokio laisvo pavadinimo, kuris atitiktu SA-MP, Counter-Strike, MineCraf serverių tinklą. Pagal tai ir titulinis puslapis yra paruoštas.

Mmm serverių tinklas...skamba pelningai,bet ir įdėti pastangų nemažai bei lėšų.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4359 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...