Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sweiki ieskau gerao scripterio kuris pamokitu scriptinti per teamviewer

uz pamokas busiu labai dekingas kas pamokis +rep

man reikia kad ismokitu keisti zodziu spalva kad galeciau kaisti zodzius i kokius noriu...

labai noriu ismokti scriptinti nors samp losiu 2metus ir man 14metu bet as dar nepersenas ismokti scriptinti.labai aciu kas man pades.

dar karto ju man reik patyrusio mokitojo pamoku. :help: :help: :help: :nice:

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ko nemoki gali išmokti...

WWW.GOOGLE.LT <<------ Pasidomek cia

Visi visko nori kad jiems padetu,ismokitu ar net padarytu uz pinigus bet nesusiprotejai kai mes ismokome tesiok daugiau panarsyk internete

Zn gera site ten yra pamoku ir kito š

http://www.gta-online.lt/v2/index.php

Kaip skriptint:

Na pajimkime kad ir paprasta dalyka kaip padaryti kad /zsaugot veiktu Nu ir daznai servas turi tokia programa kaip pawno , Ten yra visas varikliukas servo kad ir real life

Na tai tame saite kur minejau yra daugybe scriptu....

As pasirinkau scripta kad pasidaryciau komanda /zsaugot

Na tai va kas ten yra viska reik nukopijuoti ir ikelti i pawno serverio faila pavizdziui:

Kodas: [Pasirinkti]

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])

dedame:

i

Kodas: [Pasirinkti]

f(strcmp(cmdtext, "/zsaugot", true)==0){ if(GetPlayerMoneyA(playerid) < 0) { SendClientMessage(playerid,0x33AA33AA,"* Issaugojimo kaina: 100LT"); return 1; } GivePlayerMoneyA(playerid,-100);SendClientMessage(playerid,0xA6000030,"-==Zaidimo issaugojimo kaina 100Lt==-");SendClientMessage(playerid,0xA6000030,"-==Issaugota==-");SavePlayerData(playerid,false);return 1;}

paaiskinimai:

Vietoj 100 pakieciame i savo norima mokesti

Atrodo sudetinga bet galima ir paexpermentuoti

Na jei nori buti siektiek gudresnis gali padaryti ir pakeisti komanda tiesiog svarbu kad yra varikliukas:)

TAI PASKUTINIS KARTAS KAIP AS KASKAM PADEDU...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...