Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

TrINAm..

Diršh.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3793 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Juoko priepuolį sukėliai :D ,pradžiai lankomumo didžioji dalis priklauso nuo tinklapio turinio.Nuo reklamų,ir galiausiai nuo domeno.Aišku jai križmantas.us.lt bus koks ir ten pagalbos supportas bus tj irgi nesamonė.

Redaguota , nario Spirit

Jai padėjau galėtum ir +REP uždėti,juk tai taip nesunku,bei suprasiu kad tikrai buvau naudingas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Bent pats tikrai nesusidomėčiau tokiu puslapiu, tuo labiau kai net domeno neiperka. Ir aplamai nemanau, kad verta nors ir būtum profesionalus programuotojas.

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Nuoroda į komentarą

Aš skaičiau visus šiuos komentarus ir basibaisėjau žmonėmis. Koks skirtumas us.lt,eu,wu.lt ar .lt domenas? Koks jums skirtumas? 
Dėkim tokią situaciją:

Yra žiauriai geras serveris sukurtas,visiems pats serveris patinka,bet nesilanko,nes svetainės adresas - us.lt ar pnš?

Jūs pradėkit žiūrėti į turinį,administraciją ir panašius dalykus,kurie ir nulemia kas bus iš tinklapio. Jeigu žmogui kilo gera įdėja,tai prašom. Reikia viską stengtis įgyvendinti. 

O dabar tiems kurie čia mirė dėl us.lt sub-domeno:

Man įdomu ar pusė iš jūsų patys užsidirbat pinigų? Mano manymu gal koks vienas iš jūsų kalbėjusių ir užsidirba pats. Bet kiti, kokie jūs kieti,kai tėvai jums duoda. Lengva gauti nieko nedarant ane? O gal kitų tėvai neturi tiek pinigų ir negali duoti? Parodykit patys ką nors,o tik tada varykit ant kitų,nes jūs esat šūdo verti,jeigu nesugebat patys užsidirbti... Vien perskaičius šiuos komentarus,net nervas pradėjo kilti, kokie yra beverčiai žmonės...

Kiek žinau apie jį ( kiek pasakojo ) niekomet neturėjo.

O tau koks skirtumas ar jis turi ar ne? Tu su juo gyveni? Ne. Todėl patylėk ir grįšk iš kur atėjęs su savo nesamoningu požiūriu į gyvenimą. O gal koks seklys būsi? Tu rūpinkis savo reikalais,o ne kitų gyvenimu.

Beto jūs visi,kokie jūs mandagūs. Žmogus gražiai paklausė,o jūs čia varot... 

Redaguota , nario Gabas.
Nuoroda į komentarą

Kiek žinau apie jį ( kiek pasakojo ) niekomet neturėjo.

N ir kas kad neturejau. Nepagalvojai kad gal man reikia pinigu ant kokio kito dalyko pvz: kompiuterio. Ir tai dabar jei kurciau tai suprask kad niekas kitas neislaikys svetaines, tiktais as. Gerai man tas us.lt zmoniu neateina, bet nors beprasmiskai 30lt neisleidi, ka gali sia vasara nusipirkti ledu, ir panasiai. Zodziu nenoriu pyktis, dw.

Aš skaičiau visus šiuos komentarus ir basibaisėjau žmonėmis. Koks skirtumas us.lt,eu,wu.lt ar .lt domenas? Koks jums skirtumas? 

Dėkim tokią situaciją:

Yra žiauriai geras serveris sukurtas,visiems pats serveris patinka,bet nesilanko,nes svetainės adresas - us.lt ar pnš?

Jūs pradėkit žiūrėti į turinį,administraciją ir panašius dalykus,kurie ir nulemia kas bus iš tinklapio. Jeigu žmogui kilo gera įdėja,tai prašom. Reikia viską stengtis įgyvendinti. 

O dabar tiems kurie čia mirė dėl us.lt sub-domeno:

Man įdomu ar pusė iš jūsų patys užsidirbat pinigų? Mano manymu gal koks vienas iš jūsų kalbėjusių ir užsidirba pats. Bet kiti, kokie jūs kieti,kai tėvai jums duoda. Lengva gauti nieko nedarant ane? O gal kitų tėvai neturi tiek pinigų ir negali duoti? Parodykit patys ką nors,o tik tada varykit ant kitų,nes jūs esat šūdo verti,jeigu nesugebat patys užsidirbti... Vien perskaičius šiuos komentarus,net nervas pradėjo kilti, kokie yra beverčiai žmonės...

O tau koks skirtumas ar jis turi ar ne? Tu su juo gyveni? Ne. Todėl patylėk ir grįšk iš kur atėjęs su savo nesamoningu požiūriu į gyvenimą. O gal koks seklys būsi? Tu rūpinkis savo reikalais,o ne kitų gyvenimu.

Beto jūs visi,kokie jūs mandagūs. Žmogus gražiai paklausė,o jūs čia varot... 

Dekui tau uz toki atsakyma, matai kaip buna..

Moderatoriai, jeigu galima, istrinkite tema. Dekui.

::

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3793 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...