Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras, ar dar nepabodo moketi 100% SMS paslaugos kainos? Jei tavo atsakymas teigiamas, as Tau siulau iseiti - SMS paslaugas apsipirkineti pas mane.

Pirkdamas SMS paslaugas pas mane, sutaupysi 50% nuo paslaugos kainos. Pats paprasciausias pavyzdys:

Tam tikra zaidimo paslauga / teikiami privalumai kainuoja 20LTL Paslaugos suma padalijame is 2 ir gauname dvigubai mazesne suma (10LTL). Taigi, tam tikras zaidimo privalumas tau kainuos tik 10LTL, o ne 20LTL.

Minimali paslaugos kaina - 20LTL (10 LTL pervedimas man)

Maksimali paslaugos-(u) kaina - xxx

Atsiskaitymo budai:

PayPal

Swedbank

Susidomejai? Kreipkis i skype comentator_                               (vardas - Gytis)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...