Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3954 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Neina jų išjungti...

Nežinai,nesakyk.

Sveiki, ar įmanoma padaryt, kad prie forumų nerodytų apačioj kokie tam forume yra subforumai sukurti..

Jeigu neaišku, tai vaizdžiai va: 

df747a5008308093c0bd72ffecf1dcb1511.JPG

KAIP IŠJUNGT JUOS ? :D

Jeigu visiems tai darai taip:

• Eini į AdminCp.
  • Eini į Look & Feel.
  • Atsidarai savo dizainą.
  • Pasijungi boardIndexTemplate.
  • Susirandi ir ištrini šį kodąi: 
<if test="showSubForums:|:$forum_data['show_subforums'] AND count( $forum_data['subforums'] ) AND $forum_data['show_subforums']">
														<br />
														<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums' id='subforums_{$forum_data['id']}'>
															<foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data">
																<if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if>
																	<a href="{parse url="showforum={$__data[0]}" seotitle="{$__data[2]}" template="showforum" base="public"}" title='{$__data[1]}'>{$__data[1]}</a><if test="isNotLast:|: empty($__data[4] )">,</if>
																</li>
															</foreach>
														</ol>
													</if>

O jeigu nori tik 1 forumui,tai reikės su <if> dirbti. Bet manau norėjai visiems :D

Redaguota , nario Gabas.
  • Teigiamai 2

Aš galvojau kad jis klausia ar šiame forume asmeniškai eina išsijunkti. Turėk pats logikos truputį..

Man logikos užtenka. Kuriam įdomu trūksta logikos? Ar tam kuris suprato klausimą ir atsakė tvarkingai, ar tam kuris nesuprato klausimo ir atsakė nesamonę. 

Atsakymą žinai pats. Visos (99.9999%) IPB pagalbos temos būna susijusios su kitų forumais (ne šio). Todėl aš jau pripratęs atsakyti kaip reikia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3954 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...