Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki SuperGames.lt lankytojai, minecraft žaidėjai, kūrėjai ir panašiai. Tikriausiai kas pamena šitą pavadinimą iš temos pavadinimo, pagalvoja, jog " durns tu b***, nebetikiu kad čia kokia nors hu**** bus". Taip aš padariau daug klaidų su tuom jog apsiėmiau daryti su nepažystamu žmogumi kuris po poros mėnesių man pašūdino, sustabdė visą projektą kai man iki žingsnio prie jo prieiti buvo likę keletas savaičiu, t.y. kad galėčiau vėl pilnai dirbti prie serverio nes buvau nebe namie, barake. Suprantat manau. Ir dėje tokiems įvykiams susiklosčius, po šių mokslo metų aš žinau klaidas savo, jug iš klaidų mokomės, todėl noriu pagaliau, galutinai, pirmą ir paskutinį kartą sukurti seną daug kam patikusį TerraNova minecraft serverį, tačiau tuos 2 kart kai dariau, aš iš savo kišenės viskam sudėjau nuo 100-200lt ir kadangi aš jau kaip ir studentas man pinigų gaila dėti į serverius kadangi nei cento iš ten neėmiau niekada, visuomet viskas į VPS naudą ėjo. Tik į žaidimo kokybę, į VPS galią...Todėl dabar net nenoriu dėti pinigų, iš bėdos jeigu jau truks tikrai įdėčiau, jei tik atsirastų žmonių kurie paskoltinų, padovanotų, ar dar kaip padėtų gaut litų VPS'ui arba patį VPS. Tiesiog tam žmogui nelikčiau vien dėkingas, padėčiau kuom galėčiau jei tik jam reikėtų, galiausiai po pirmojo mėnesio gal net ir pinigus gražinčiau už VPS kadangi tikiu jog įsivažiuočiau...Ech, kad ir kaip bebūtų aš tiesiog prašau tie kurie pamenat koks buvo serveris duotumėt antrą šansą normaliai pilnai padaryti jį be tokių mano klaidų kokias dariau, iš jų mokomės visi, tiek mokykloje, tiek kasdieniniame gyvenime.

AČIŪ, ačiū labai kad perskaitėt šitą mano mėsmalę.

Redaguota , nario Tomytis

Žinau šitą žmogų jau labai senai, ir žinau jo sugebėjimus bei ką jis gali. Mano manymu, jeigu atsirastų žmogus kuris jam padėtų, jo projektas pagaliau pasisektų. Kodėl? Todėl nes šiuo metų Lietuvos serveriai yra only PVP/Survival ir pnš., tad trūksta tos įvairovės, bei naujovių kurių niekas nėra matęs, nes bent asmeniškai man, nusibodo visos tos masofkės (bent jau aš taip vadinu) tokie kaip McSlime ar dar kokie..

Sėkmės, Tau, Tomai. Žinau, ką tu gali bei tikiuosi jog tau pasiseks ;)

Priimu kiekvieno nuomonę skirtingai.

Niekas litų nemėto į balą.

Tikiu, atrodo tik į balą. Tavo nuomonė, gerbiu ją.

Išvada: Neturi pinigų - Neturi serverio, nemanau, kad pažadais, kad po menesio gražinsi ir panašiai ka suviliosi ir tikrai nemanau, kad verta net remt

Internete visi atrodo nepatikimi. Kai pirmą kartą man padėjo praeitą sezoną aš maniau kad jis siekė apgaut manę ir viską nurišt, bet jis norėjo su manim dirbt paskui išvykus metė viską nes vienam sunku gal buvo o aš nespėjau...Na šiaip tikiu kad nepatikimai viskas atrodo, jug ir neverčiu nieko. Čia laisva valia...Kaip sakoma dabar laisva Lietuva :D

(redaguota)

Tai jeigu teigiat, kad projektas bus geras, tai pinigu neturetu buti gaila ideti kaip paciam savininkui, kadangi zinot, kad jie atspirks, o jei vel bandot rizikuoti kitu pinigais, tai cia vel gi, tiesiog projektu bandymas pasileisti. Visi savininkai rizikavo savo pinigais, kad kazko pasiektu, ir pirmus menesius galvoti, kad atsipirks yra labai sunku

Redaguota , nario Andrius # GReddy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3957 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...