Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

# Uždarbis internete! //


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Jau matau iš temos viskas bus aišku. Tai va paaiškinsiu jums keletą dalykų apie patogų uždarbį internete, jo privilegijas. Viskas ką aš pasakoju, - teisybė. Dabar tai yra antrasis mano vartotojas, kadangi senąjį užmiršau, bet gerai, kad jis jau buvo neaktyvus, buvo tik 2$ (pradžioje, net gi 0,6$ yra labai daug...), ir neturėjau jokių "Referrals". Daugelis žmonių mano, kad tai yra apgaulė, tai neverta daryti ir panašiai..., bet luktelk. Tau gali sugaišinti į dieną bent 10 minučių ir tai užsidirbti mažiausiai 50 centų būnant paprastu nariu, ir neturint jokių "Referrals'ų", bei spaudžiant tiesiog paprastas reklamas? Manau tikrai ne, nes tai kaip paprastam žmogui yra tikrai didelis pelnas. Na dabar apie visą tą "sistemą":

 

Jums reikia užsiregistruoti ČIA ir spausti Register and start Earning. Vėliau atlikite elektroninio pašto patvirtinimą. Dabar jau galime eiti prie reklamų spaudinėjimo! Viršuje spauskite ant "View ads", arba jeigu nerandate taip, kaip pavaizduota pas mane nuotraukoje:

 

Kc6TSYJ.png

 

Tas skaičiukas (šiuo atveju pas mane "2") rodo kiek yra nepaspaustų reklamų. Reklamos skirstomos į 3 skirius. T.y. "Daily Exposure";"Extra Advertisements" bei "Fixed Advertisements". Daily tai yra dienos reklamos, kurias galite į 24 valandas paspausti tik 1 kartą! Jų yra 22 (bent jau tiek pas mane). Už 5 sekundžių palaukimą gausite 0,001$. Maždaug 3,5/10 cento. Atrodo labai mažai, bet kuo toliau - tuo geriau. Extra yra 4 reklamos (ateityje jų daugės, priklauso JŪSŲ aktyvumas), kurias galėsite spaudinėti daug kartų visą dieną, jas galėsite vėl per naują spaudinėti maždaug kas 1 - 3 minutes. Čia taip pat uždirbsite per 5 sekundes tik 0,001$. (0,0035 LT maždaug). Na, o galiausiai Fixed kurių yra irgi 4 (ateityje jų irgi didės, priklauso JŪSŲ aktyvumas), galėsite uždirbti 0,01$ per 30 sekundžių. (maždaug 3,5 cento). Jas taip pat galėsite spaudinėti tik kas 24 valandas. Kai paspausite ant reklamos jums išmes šitokį puslapį (maždaug) ir viršuje krausis toks laukelis. Kol pilnai užsikraus (priklauso kokio ilgumo reklamą rinkotės 5 ar 30 sekundžių) jums rašys, kad gavote (jeigu 5 sekundės) - ... 0,001$!, (jeigu 30 sekundžių) - ... 0,01$! Į dieną taip galima užsidirbti maždaug po 0,07 - 0,1$. Visas smagumas prasidės tada, kai uždirbsite bent 0,6$! Nuo tada galėsite nusipirkti "Referrals" ir gauti tris sisteminius vartotojus. Išsinuomavus tris samdinius (30 dienų) jūs gausite maždaug 3*0,005*4 = 0,06$! (sisteminiai vartotojai; komisiniai už jų paspaudinimus; maksimalus samdinių paspaudimų skaičius = dienos pelnas). Tai va dabar uždirbsite maždaug 0,13 - 0,16$ į dieną. Taip ir daugiau, vėliau galėsite užsisamdyti ir daugiau nuo 3 - 100 sisteminių botų. Visus išsinuomavus gautųsi 200 sisteminių vartotojų! Tai paskaičiavus į dieną uždirbtumėte maždaug po 4$! (apie 14 - 15 LT), bet tam reikia kantrybės, laiko ir tiesiog susikaupimo. Taip pat vietoj sisteminių vartotojų jūs galite "pasisamdyti" savo draugus, kurie irgi spaudinėtų. Jiems reikėtų užsiregistruoti per jūsų duodamą nuorodą, tada jums pelnas taip pat didės! Tiesiog šone spaudžiame "Get Referrals", susikuriame savo "banner'į" arba duodame nuorodą, su kuria būtų galima užsiregistruoti ir jūsų draugui paspaudžius, jis taps jūsų "Referrals". Pinigus atsiimti galėsite tik tada, kai turėsite mažiausiai bent 5$. Dabar pereiname prie kito dalyko:

"ProGrid" tai lyg ir žaidimas (šalia tos ikonos "View Ads" į dešinę) kuriame turėsite spaudinėti paveiksliuko kvadračiukus (didžiausios koordinatės yra 30x20, tad tų kvadračiukų yra 600) ir paspaudžius tam tikrą kvadarčiuką (nežinau kiek yra tu laimingųjų) laimėti net gi 5$. Jeigu tas laimingas kvadarčiukas yra tik vienas, tai šansai laimėti yra labai maži (0,18%~), jeigu jų daugiau tai tiesiog dauginti iš tiek kiek jų yra. Spaudinėti galima iš viso 20 kartų per vieną dieną, ir tiesiog vėl viršuje krausis penkių sekundžių juostelė, ir tada jums parašys laimėjote kažką ar ne. Dar tiksliai nežinau, bet atrodo galima laimėti ir kitų prizų pvz. (0,1$), bet čia tiesiog yra laimės reikalas, ar tau pavyks, ar ne.

Šita svetainė yra viena populiariausių visame pasaulyje, o išmokinamumas yra 100%.

Per šiandienos dieną aš:

Paspaudžiau: 47 kartus;

Užsidirbau: 0,083$ (apie 30 centų)

Tad be jokių investisijų, "Refferals'ų" per 10 dienų uždirbumėte 3 LT! Tai maždaug 0,8$. Jau su tiek pinigų, jau galiu nusipirkti 3 sisteminius vartotojus ir uždirbti dvigubai daugiau, tad per 10 dienų uždirbsiu apie 6 LT. Tai bus apie 1,5$ maždaug. Už tuos pinigus galima nusipirkti 5 sisteminius vartotojus (iš viso turėsite 8 sisteminius vartotojus 3 vartotojų galiojimo laikas baigsis po 20 dienų, o kiti 5 bus naujučiai ir galios 30 dienų). Tad jus uždirbsite nebe du kartus daugiau, o beveik 4 kartus daugiau! Tai per 10 dienų, 12 LT. (1 diena 1,2 LT).  Tai į dieną maždaug 0,3$, o į 10 dienų, apie 3$. Už 3$ jums išeina 15 sisteminių vartotojų! Jūs jau turėtumėte: 3 sisteminius (10 dienų); 5 sisteminius (20 dienų) bei 15 sisteminių (30 dienų). Taip pat galite už 2$ pirkti 10 sisteminių vartotojų, bet manau kuo daugiau - tuo geriau. Iš viso jau turėtumėte 23 sisteminius vartotojus. Jūsų pelnas išaugtų 8 kartus! Jeigu per 10 dienų uždirbote 3 LT tai dabar 32 LT per 10 dienų (per 1 dieną maždaug 3,2 LT). Tai maždaug būtų 8$ per 10 dienų. Už tiek pinigų galima nusipirkti 40 sisteminių vartotojų!  Jūs jau tada turėtumėte: 3 sisteminius (0 dienų - pasibaigė), 5 sisteminius (10 dienų), 15 sisteminių (20 dienų) ir 40 sisteminių (30 dienų) vartotojų! Iš viso 60!!! Jūsų uždarbis pakils 20 kartų! Į 10 dienų po 60 LT, (į dieną po 6 LT). Tai gaunasi maždaug 15$. Už tiek pinigų galima nusipirkti 70 sisteminių vartotojų, kurie kainuoja 14$ (jums dar liks 1$). Galiausiai jūs turėsite: 5 sisteminius (0 dienų  - pasibaigė), 15 sisteminių (10 dienų) 40 sisteminių (20 dienų) ir 60 sisteminių (30 dienų). Iš viso tai 115!!!!! Jūsų pelnas pakils maždaug 38 kartus!!! Jūs gausite į 10 dienų apie 116LT (apie 11,6LT į dieną). Tai yra 30$ + 1$ (kuris liko) = 31$. Tai yra jau beveik 120LT, per maždaug 40 - 50 dienų! Už 31$ jūs galite nusipirkti 100 sisteminiu vartotojų (jų kaina 20$), jums liks dar 11$. Jūs daugiau sisteminių vartotojų nusipirkti negalėsite, nes jų limitas yra maksimalus tik 200. Į 10 dienų jūs uždirbsite po maždaug 200 LT, o į mėnesį net gi 600 LT! Tai gausis apie 20 LT į dieną (kalbame apie 10 dienų) ir apie 4,5$ į dieną. Jūs galėsite pradėti savo verslą, persisiuntinėti pinigus į banko sąskaitas, sėkmės.

 

Užsiregistruoti galite ČIA

Jeigu kylą kokių klausimų, rašykite temoje, arba į AŽ. (PM)

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Geriau yra LibetaGia tai yra svetainė paspaudi 15 adds ir guani 3dolerius mano mama taip daro. Viskas tikra gali kviesti kitus ir didinti savo uždarbį pvz gali pasidaryt taip kad į mėnesi uždirbtum 1,8k dolerių. Bet reikia turėt 18metų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Geriau yra LibetaGia tai yra svetainė paspaudi 15 adds ir guani 3dolerius mano mama taip daro. Viskas tikra gali kviesti kitus ir didinti savo uždarbį pvz gali pasidaryt taip kad į mėnesi uždirbtum 1,8k dolerių. Bet reikia turėt 18metų.

Žinau šitą, ateityje šiuo dalykų užsiiminėsiu. Mano brolis planuoja tai atlikti jau

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...