Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi noriu suburti arma 3 komandą ir žaisti multiplayer. Reikia mikrafono, kad būtu lengviau bendrauti. Galiu pasakyti, kad ant Arma 3 esu pradinukas įsirašiau tik prieš kelias dienas, todėl nesu labai "atkirtęs" sistemą. Tačiau noriu išmokti ir norėčiau, kad man tai padėtų padaryti žmonės kurie išmano apie šį žaidimą. Bet šios komandos ieškau ne dėl to, kad man padėtų, o dėl to, kad būtu įdomiau žaisti.

pažaisti, kažką tokio. Iškart neimčiau lyderio vietos, nes kaip ir sakiau, dar nemoku šio žaidimo žaisti normaliai. Taip pat norėčiau, kad bent vienas žmogus sugebėtų kurti misijas. Taigi mano skype: samp_man1 Jei yra dar klausimų ar kas nors neaišku rašykit man į skype ir atsakysiu. :) Redaguota , nario .:::♣M○Di§♣:::.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...