Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4315 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Būtų jau gerai jei po biškį lietuviai eitų link cs go. Jei vis dar esate prilipęs prie cs 1.6 tiesiog pažiūrėkite į kalendorių - 2014. Supraskit kad jau geriau eit cs go, plėst community ir daryt turnyrus. Negu stovėt vietoj negyvam žaidime. Juk anksčiau ar vėliau jis mirs. Suprantu kad skūpi litvanai nenori sukrapštyti max 30 lt ant žaidimo bet juk tai verta.

Don't panic Apple...

Įsijunk savo interneto naršyklę ir spausk F13 tada pažiurėk kas atsitiks.

Pats turiu ir cs 1,6 ir cs:go. Kažkodėl nesinori man to cs:go žaist, o viena didžiausių priežasčių yra cs:go recoilas. Kadangi cs 1,6 esu pražaidęs labai daug, niekaip nepriprantu prie go recoil. Be to 1,6 nemirs, kaip tu sakai dar taip greit, nes jis yra žaidžiamas lietuvių labiau nei GO. :)

Aš pats buvau 1.6 vaikis bendrai apie 2k h pralosiau. Vėliau supratau kad cs go reik imt ir stengiaus ir pripratau. Recoilas nera labai baisus. Vienintelis minusas cs go 64tick mm serveriai.

Don't panic Apple...

Įsijunk savo interneto naršyklę ir spausk F13 tada pažiurėk kas atsitiks.

Kapoju CS:GO ir net baisu jau pažiūrėti į CS 1.6 tos grafikos ir visa kitą... Reikia judėti prie naujovių, kurti CS:GO serverius, nes CS 1.6, CS source, praranda populiarumą, tai galime pamatyti tiesiog pagal steam duomenis, O CS:GO juk daug smagesnis yra daug daugiau naujovių ir visko, nebent nesugebat prie jų taikytis. Bet yra dar vienas dalykas - Lietuviai beveik niekados ant nieko nenori leisti LT pavyzdys:
z1DVoMR.png

Jei net taip Lietuvos vaikai nori pasipelnyti tai jau yra baisu :| Nu aš už naujovęs nžn kaip jūs ...

Aš pats buvau 1.6 vaikis bendrai apie 2k h pralosiau. Vėliau supratau kad cs go reik imt ir stengiaus ir pripratau. Recoilas nera labai baisus. Vienintelis minusas cs go 64tick mm serveriai.

Tas recoilas nėra vienintelė problema... Kažkaip įdomiau kaip 1,6 žaidi lietuvių serveriuose, paprikolini, pakalbi, o tą cs:go labiau norisi žaist ranked, negu kokį laikiux publica, o rankeduose nėra tų lietuvių beveik, dar tik vieną sutikęs buvau... ;)

Tas recoilas nėra vienintelė problema... Kažkaip įdomiau kaip 1,6 žaidi lietuvių serveriuose, paprikolini, pakalbi, o tą cs:go labiau norisi žaist ranked, negu kokį laikiux publica, o rankeduose nėra tų lietuvių beveik, dar tik vieną sutikęs buvau... ;)

Pilna jau tų Lietuvių ir tų serverių Lietuvių tik reikia mokėti susirasti. Įkurk clan'ą tada žaisi su Lietuviais, o tu toks rasistas kad nemoki su užseniečiais prikolinti ar kas ? Judėk gyvenime į priekį, kalbėk su užseniečiais taip lavinsi savo kalbą ir tai padės tau gyvenime... Pripažinkim kad CS:Go viskuom pranašesnis už CS, nes ir durniui aišku kad kurėjai norėjo išvengti tokių pat klaidų, o kitą paįdominti.

Kiekvienam savo vienam grafikos kitam paprastumas ir tt.Lošiu cs 1.6 ir ką čia jau siūlo trint nahui ir žaist cs:go ?Jei jis man nepatinka kodėl aš turiu jį žaisti asmeniškai labiau patinka paprasti žaidimai be "navarotų" bet kiekvienam savo ar pilnės cs:go lietuvių gretos nežinia jei nenori žmogus pereit nieko nepadarysi.

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Kiekvienam savo vienam grafikos kitam paprastumas ir tt.Lošiu cs 1.6 ir ką čia jau siūlo trint nahui ir žaist cs:go ?Jei jis man nepatinka kodėl aš turiu jį žaisti asmeniškai labiau patinka paprasti žaidimai be "navarotų" bet kiekvienam savo ar pilnės cs:go lietuvių gretos nežinia jei nenori žmogus pereit nieko nepadarysi.

Aš irgi tą patį galvoju. Man paprastumas labiau patinka, todėl ir lošiu CS 1.6.

5X9pSme.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4315 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...