Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[DISKUTUOJAM]: WC 2014


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3582 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi sėdėdamas sugalvojau, kad reikia sukurti kokia nors temą, kurioje būtų galima padiskutuoti su nariais kurie bent minimaliai domisi futbolų ir žiūriu Fifa World Cup 2014. Manau, tikrai tokių atsiras ne vienas ir ne du.

 

Pirmiausia norėčiau šiandienai padiskutuoti apie vakarykštės rungtynės (Olandija - Costa Rica). Kaip jums vakar vakaro žaidimas? Patiko? Nuomonė apie jį?

 

Asmeniškai man labai patiko žiūrėti vakar vėlaus vakaro rungtynės, abi komandos jautė spaudimą ir nebuvo nei vienai komandai leistai įspirti į vartus (turėjo Olandai vieną tikrai, labai gera šansą įmušti labai lengva goalą, bet jo neišnaudojo). Iki pagrindinio rungtynių galo, nesulaukiau nei vieno goalo, per pratęsimą taipogi. Baudinių serijoje buvo išleistas į aikštė vartininkas - Tim Krul (Timas Krulis), kuris vartus saugojo netaip ir gerai (praleido kelis baudinių įvarčius), bet labai gera reakciją turintis žmogus ir tikrai greitai spėja pamatyti kur skrenda kamuolys ir tikrai galiu sakyti, kad galėjo vartuose stovėti daug geriau (atlaikyti įvarčius) ir būtų pasisekė dar labiau. (y) Puikus vakar dienos žaidimas (y).

 

Kitą temą apie kuria noriu šiandien padiskutuoti: 1 ; 2 ir trečiosios vietos laimėtojai. Kas jais gali tapti?

 

Asmeniškai aš esu visad už BRAZILUS ir iš Brazilų mažiausiai tikiuosi, kad jie užims bent trečiąją vietą. Pagal mane jei Brazilai ima trečiąją vietą, tada Argentina ims antrąją ir Olandai pirmąją. Bet norėčiau išvysti Brazilų daug geresni žaidimą nors ir bus be Neymaro ir Thiago Silvos, bet tikiuosi jiems pavyks laimėti prieš Vokietukus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3582 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...