Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4396 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Iš gameplay atrodo neįdomus žaidimas...

Nesu dar išbandęs, gaila, kad apie BETA versija nesu ten girdėjęs... Reiks torrentam darbo duoti, nes jau voratinkliais baigia apaugti. :D

Tu tikras genijus, siuntiesi nemokamus žaidimus per torrentus :D

Redaguota , nario PrefixS
  • Teigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Šiaip didesniems siuntiniams visą laiką naudojau ir naudosiu torrent'us. Patogiausias sprendimas. Bet jei "nemokamas", jaučiu gali pasikartoti tokia pati istorija kaip NFS World :)

O man tiek maži, tiek dideli failai greičiau ir patogiau siunčiasi tiesiai iš serverių. Pirma karta matau žmogų kuris net nemokamus žaidimus siunčiasi iš torrentų :lol:

• Teigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

O man tiek maži, tiek dideli failai greičiau ir patogiau siunčiasi tiesiai iš serverių. Pirma karta matau žmogų kuris net nemokamus žaidimus siunčiasi iš torrentų :lol:

Visu pirma, galvojau, kad šis žaidimas yra mokamas ir kaip sakant "padorus", tad iškarto ir pasakiau. Torrentai didelius failus man tikrai yra patogiau, nes kadangi gyvenu priemiestyje kartais tiesiog dingsta internetas.. O ant naršyklių negali paspausti pratęsti siuntimo :)

• Teigiamai 1

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4396 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...