Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3971 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, tipo mano galerija cia bus gal jeigu nepasmerksit su mano tokiais skillais piesimo.

Pabandziau papiesti siandien dizaina, iskart pranesu, kad neturiu jokios patirties ir niekada nieko nepiesiau aplamai su jokia programa, tai kai atsidariau photoshop c6 vapse kosmosas man. Tai vertinam tiesiai sviesiai.

http://www.part.lt/perziura/e4c15d2d00dd5f9fba04b818e2c44f92435.PNG  PIRMAS DIZAINAS.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.part.lt/perziura/29c01052150f67c54fdb03bcd34db780378.PNG ANTRAS DIZAINAS.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.part.lt/perziura/b6815546d991ba48ecff99a3018ae7d9189.png TRECIAS DIZAINAS.

Redaguota , nario Samas.

graphic.png

Spalvų mišinys, vienur raudona, kitur violetinė, kitur orandžinė, per daug spalvų įmaišęs. Tekstai per dideli, fontas atrodo vaikiškas ant tokio tipo dizaino galiu pasakyt pirmoj lentelėj, antroj normaliau jau. Fonas irgi galiu pasakyti be ryšio, geriau būtum padaręs vienspalvį arba kad iš šviesesnio į tamsesnį ar atvirkščiai eitų (gradient)

Patariu nekoduot. :)

❤️

Headerio tekstas labai negražus, "monitorius" iš viso mišinys tarp kelių fontų visiškai negražiai atrodo ir netinka, vėl gi spalvų toks kaip ir mišinys, žalia, o ant teksto uždėtas stroke rausvas tamsiai. Per didelio dydžio tekstą padarei tuos visus mygtukus pagrindinis, whitelist, forumas ir t.t. Beje, kiek mano akis įmato dar tai jie nelygiai sudėti (tarpai tarp tekstų ir nuo viršutinės juostos kiek atsitraukę, kiekvieno teksto atskirai yra).

Su naujienos langeliu kažkas jau panašėja, bet vis tiek galiu pasakyt per didelį fontą naudoji.

Sėkmės. ;)

❤️

(redaguota)

Spalvos nesuderintos, tekstai nesutvarkiti ir per dideli, visiska mesmale, net nepanasu i dizaina. Mokikis is tutorials dar, ismok derint spalvas. Joks dizaineris nepiesia 1 diena dizaino minimum 2 - 3dienas, zodziu tikrai tau ne cia mokitis dizainus piesti... Pats is galvos neismoksi piesti graziai dizu, reikia daug skaititi apie juos, kopijuoti, kurti pagal pamokas, kad pagrindus isisavintum, viskas tai ateina su laiku. Sekmes

Aisku cia kuriems patiko dizai akivaizdu kad jie nieko neismano apie juos :)

Redaguota , nario TreaK
(redaguota)

Spalvos nesuderintos, tekstai nesutvarkiti ir per dideli, visiska mesmale, net nepanasu i dizaina. Mokikis is tutorials dar, ismok derint spalvas. Joks dizaineris nepiesia 1 diena dizaino minimum 2 - 3dienas, zodziu tikrai tau ne cia mokitis dizainus piesti... Pats is galvos neismoksi piesti graziai dizu, reikia daug skaititi apie juos, kopijuoti, kurti pagal pamokas, kad pagrindus isisavintum, viskas tai ateina su laiku. Sekmes

Aisku cia kuriems patiko dizai akivaizdu kad jie nieko neismano apie juos :)

aciu uz kritika, taciau piesiu kaip man patinka ir darysiu savo originaliom idejom, o pamoku ziuret man kantrybes nera. Jeigu gali savo darbus parodyk, nes sukritikavai kaip butum profesionalas sioje srityje. :)

Redaguota , nario Samas.

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3971 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...