Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

GeFroce 630mhz 1 gygabyte

Šią pats turiu, ir džiaugiuosi. Jin nauja, todėl žaidžiu viską ką gali išpešti mano kompiuteris.

Pvz: Call of Duty- Modern Warfare 3 multiplayer drąskau ant geriausios, NBA 2k14 ir kitokius dar žaidimus drąskau. :)

BattleField kompas nevelka, nes neatitinka CPU nustatymų.

šitus žaidimus man laisvai velka sena GT tačiau man klausimas kyla ar veiks cod Ghost BF4 crysis 3 ir kiti naujos kartos žaidimai su dx11

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

irgi manau, pats turiu GTX550Ti. Tai ir nauji žaidimai ant full hd medium-high traukia 40-50fps.. o jei ką nors rimtesnio kaip crysis 3, tai tada medium full hd 30fps. Jei paimtum naujesnę, daugiau ištemps.

Žiūrint už kokia kaina žmogus nori nusipirkti vaizdo plokštę, pagalvok apie tai.

O puiku, prigriebk ir man viena. Kada nors alaus uz tai tau pastatysiu. :)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Sveiki susidomėjau viena plokšte GT 630 ir noriu paklausti

Ar joje veiks naujos kartos žaidimai toki kaip Battlefield call of duty tropico farcry crysis (naujausios dalys)

Ir kaip manote kiek galėčiau gauti už savo seną vaizdo plokštę GeForce GT 9600

už kiekvieną atsakymą +rep

jeigu nežinojai tai gt 9600 galingesnė už gt 630 :D O iš pigesnių tai galiu pasiūlyti r7 260, kuri kainuoja 250 lt (bet dabar išpirktos žinomose parduotuvėse)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...