Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Taigi, eikime tiesiai prie reikalo, jokių ilgų kalbų ir kitokių niekų. Ieškau partnerio, kuris man padėtų kurti CS serverį, ir kiek nors į mėnesį paremti.

Ką parneris privalės?

Partneris privalės turėti patirties CS projektuose ir mokėti kurti, tobulinti, bei taisyti klaidas, t.y. turi orentuotis serverio failuose ir kurti savas sistemas. 

Antrasis partneris užsiims kita veikla, t.y. web'ins (liet. kurs puslapį). Puslapis bus su IPB varikliuku.

Apie patį būsimą projektą

Projektas bus CS, ir tikrai nesikelsime ant kitų žaidimų ir nekursime daug serverių iš kart po starto, kam gi to reikia? 10 serverių ir tik vienam žaidžia. Kiekvienas partneris daris tai ką turi daryti, web kūrėjas - kurs web'ą, serverio koduotas - koduos serverį, o ką gi aš darysiu? Na, aš šiame reikale esu gan žalias, bet galėčiau dirbti su GFX ir prižiūrėti serverį, bei forumą. Bandysime daryti populiarų ir žinomą CS serverį, o ne tuos pačius masofkinius serverius su 0 priežiūros ir daug daug čyterių. Turiu omenyje, darysiu pastoviai lankomą ir pelną nešantį projektą, ir jei bus daug lankytojų bus daroma ir daugiau serverių. Taigi, pelnas, labai svarbus dalykas projektuose, iš pelno bus apmokamas serverio ir tinklapio hostingas, o likusius dalinsimės į 3 lygias dalis.

Kodėl kuriu projektą?

Esu STEAM žaidėjas ir jau pabodo masofkės, arba serverio admin kurie negaudo čytų ir yra taip sakant "lenkę". Taip norisi normaliai, įdomiai pažaist, bet nėra nei vieno normalaus serverio, kur taip būtų galima padaryti, arba serveriai kur nebanina čyterių, arba masofkės, tai viskas šiuolaikiniame CS pasaulyje. Bet manau atėjo laikas padaryti kažką daugiau, kitaip tariant sukurti serverį kitaip nei kiti.

Susidomėjai? Skype: cicke15

Laukiu tik rimtų pasiūlymų, ir iš tokių žmonių kurie ne tik į pinigus žiūrinčių. Iš kart atmetu pranešimus kuriuose siūlomos paslaugos už pinigus, nes ieškomas nuolatiniai bendrasavininkai.

Redaguota , nario Stifleris`
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...