Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

CS:GO Baltics atidarymas


InoX

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nusprendžiau pristatyti CS:GO Baltics projektą. Projekto unikalumas, modifikacijos, stilius, bei vienintelis projektas Pabaltijoje jau čia. Pats projektas jau surištas su domenų baze, todėl viskas vyks greičiau ir patogiau. Mūsų weberis labai patyręs žmogus, o tai tikrai geras pliusas jog jis sugeba mums padėti ir suprasti ko mes norime, todėl bendras darbas tikrai geras.

 

Projekto tikslas: Projektas siekia sulaukti nemažo lankomumo t.y iš Pabaltijos (lietuvių, latvių, estų, bei SNG šalių), o tai mums padės siekti rekordų mūsų reklamuotojas. Žinoma jo kol kas neturime, bet pažadame, kad greitai toks bus. Jei turite pasiūlymų, rašykite mums į pati forumą, lauksime atsakymų ir pasiūlymų, o projektas siekia užtikrinti Jums gerą ir kokybišką informaciją, žaidėjai, lankytojai turės daug galimybių ir pramogų mūsų projekte.

 

Projekto komanda: Projekto komandą sudaro, Edgar ‚InoX‘ B. (Įkūrėjas), Kamilė ‚Kitte‘ L. (Įkūrėja), Lukas ‚LukaZz‘ R. (Weberis), Jokūbas ‚JaCobb‘ S. (Staff). Šiuo metu kol kas narių daugiau nėra, bet yra ieškomas dar vienas žmogus į projektą tai reklamuotojas, kadangi mes su komanda neesame labai jau įžymūs žmonės (dėl pilno marketingo), todėl mums reikia reklamuotojo. Apskritai kalbant apie  CS:GO Baltics komandą galima pasakyti tai: mūsų dabartinė komanda yra draugiška, protinga, bendraujanti, mūsų komanda nesieks naudos iš projekto, o sieks naudos žaidėjams, lankytojams.

 

Trumpai apie patį projektą: CS:GO Baltics susijęs vien su CS:GO žaidimu, jame bus galima rasti tokią informaciją kaip CS:GO eSport‘o naujienas: užsienio, Pabaltijos, turnyrų apžvalgas online/LAN: Pabaltijos/užsienio, naujienas apie pati projektą, kas jame naujo, kokie darbai atlikti ir t.t, žaidėjų, fanų blog‘us „oficialius“, galeriją, projekto komandą, karščiausius turnyrus, pagrindinius kontaktus su administracija, CS:GO pamokas, diskusijas (pagrindinė dalis) - forumas padalintas į 3 dalis, o tai yra į 3 kalbas (rusišką, lietuvišką, anglišką), čia galima bus bendrauti su įvairiais žmonėmis, dalintis informacija, fotografijomis, itemais/skinais CS:GO žaidimo, parduoti skinus/itemus, žaisti kartu pvz: matchmaking, užduoti klausimus apie CS:GO problemas ir pnš., skelbimus (steam sell, origin...), kiekvienas forumo narys turi savo reitingą.

 

Kas mums yra reikalinga/ko mes ieškome?:

 

* Žmogaus, kuris galėtų talpinti pamokas apie CS:GO žaidimą (anglų/lietuvių/rusų kalba), bei galintis apie tai suteikti pamokas kitiems žmonėms.

* Žmogaus, kuris galėtų talpinti naujienas susijusias su CS:GO marketingu, bei galintis suteikti kitiems informacijos apie tai.

* GFXerio, daug darbo jie negaus, tik kai reikės kokį darbą padaryti - tada.

* Žmogaus, kuris galėtų apsiimti projekto platinimu.

 

http://www.csgobaltics.com

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...