Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Oh... Geležinė tvarka... Esu gavęs vieną ispėjimą už off-topic. Dauguma temų yra su off-topic komentarais. Ir kur ta geležinė tvarka? Jeigu neparašai "Justas Š. neįspėk už off-topic", tai gausi įspėjimą 100%... Geležinė tvarka? Kur? Nematau...

Aš nesakiau kad ji yra. Aš tik sakau kad 90% narių to neatlaikytų, pradėtų verkti dėl įspėjimų. Jie tiesiog tokiam žingsniui dar nepasiruošę.

O dabar grįžkim prie temos.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Aš nesakiau kad ji yra. Aš tik sakau kad 90% narių to neatlaikytų, pradėtų verkti dėl įspėjimų. Jie tiesiog tokiam žingsniui dar nepasiruošę.

O dabar grįžkim prie temos.

Senai grįžę, tik kažkas neperskaitė net mano post'o, ar tai vienas tų atvejų, kuomet galioja posakis:

Didnt-Read.jpg

Dar ką dadėti norėjau tai būtų tiek kolkas:

Tai kam tada kiekviena tema išskirt reikėtu ? Geriausia sukuri tema Unitazo Minecraft Pamokos, o ten butu viskas surašyta arba link sudėti visi iš jo naudingu pamoku.

O čia forumas, ar paprastas webpage? Nes forumo toks ir yra funkcionalumas - kiekviena tema turi savo vietą ir tam, kad jas visas sutraukti į vieną vietą yra naudojamas ne naujos temos kūrimas ir linkų dėjimas, kuris yra neefektyvus, dėl to kad būtinai privalo būti žmogus, kuris nuolat atnaujintų tą temą, jei pasikeitė nuorodos ar kita informacija, kai pats forumas, suteikia tokį funkcionalumą išskiriant svarbias temas ir jas sugrupuojant matyti, kada tema atnaujinta, kokie naujausi komentarai ir kitą informaciją. Tai gal nereikia išradinėti dviračio, nes šiaip forumas tokiems dalykams ir skirtas.

• Teigiamai 1
banner.png

Dar ką dadėti norėjau tai būtų tiek kolkas:

O čia forumas, ar paprastas webpage? Nes forumo toks ir yra funkcionalumas - kiekviena tema turi savo vietą ir tam, kad jas visas sutraukti į vieną vietą yra naudojamas ne naujos temos kūrimas ir linkų dėjimas, kuris yra neefektyvus, dėl to kad būtinai privalo būti žmogus, kuris nuolat atnaujintų tą temą, jei pasikeitė nuorodos ar kita informacija, kai pats forumas, suteikia tokį funkcionalumą išskiriant svarbias temas ir jas sugrupuojant matyti, kada tema atnaujinta, kokie naujausi komentarai ir kitą informaciją. Tai gal nereikia išradinėti dviračio, nes šiaip forumas tokiems dalykams ir skirtas.

Pagal mane trumpiau išeitų visos pamokos sudėtos į vieną temą.

5391634023_7ab40a2144_z.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...