Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3969 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Daug durnų komentarų :X nežinau ar verkt ar juoktis :/ Po poros metų teks laikytis teises, o kaip žinau, eurą ivedus viskas brangs, tuos porą metų dar ir tėvai pasivažinės.
( Kaina neturi siekt 100K. Kabrioletų išvis geriau nerodykit :) nes vietos 0, visiškas 0.

PS mašinos reikia ne marozinės, ne kaip pinkis rodė :D

Redaguota , nario Spe3d123

Emi gražų senuką išlaikyta pitaką (E34) ir sėdi ramus pats turiu nesigailiu tvirta, pigi ir galinga aišku išlaidos pas tave didelis tai pasiemi M5

BMW_M5_E34_front.jpg

Gražus galingas galėsi gainiot naujas mašinas ir vargo nematyt 30K ir pasiemi tikrai gerą

Arba jeigu nori tikrai žveries tai kita E34 modifikacija tai alpina.

alpina_historie_E34_B10_46.jpg

Aišku išvaizda skiriasi labai nedaug bet kas slypi po motoru tai oj oj oj :D

Alpina eina 3,5 litro ir 254 kilovatų tai nemanau ar lengvai kas apdeda tokį aparatą ir visos kaimo mergos tavo bus tikrai.

M5 dabar dar naujesni motorai eina negu pries pora metų 4 Litrai 315 kilovatu tai dabar net nebežinau vietuoj zapaskes reikia dvieju galinių visada padangu su tokiu žveriu :D

Esu lietuvis, bet labiau patinka rašyti lotyniškom raidėm, tad nesikabinėkit.

Taip, opel zafira turi panašumų, bet ar tiesa, kad jos nepatvarios? :?

Tikrai OPELIŪŠKĖS nevairuočiau.. :D

Emi gražų senuką išlaikyta pitaką (E34) ir sėdi ramus pats turiu nesigailiu tvirta, pigi ir galinga aišku išlaidos pas tave didelis tai pasiemi M5

BMW_M5_E34_front.jpg

Gražus galingas galėsi gainiot naujas mašinas ir vargo nematyt 30K ir pasiemi tikrai gerą

Arba jeigu nori tikrai žveries tai kita E34 modifikacija tai alpina.

alpina_historie_E34_B10_46.jpg

Aišku išvaizda skiriasi labai nedaug bet kas slypi po motoru tai oj oj oj :D

Alpina eina 3,5 litro ir 254 kilovatų tai nemanau ar lengvai kas apdeda tokį aparatą ir visos kaimo mergos tavo bus tikrai.

M5 dabar dar naujesni motorai eina negu pries pora metų 4 Litrai 315 kilovatu tai dabar net nebežinau vietuoj zapaskes reikia dvieju galinių visada padangu su tokiu žveriu :D

Kažko naujesnio noriu :x

Zinau, kad po sio komentaro pasipils -R3P, bet as esu tiesmukiskas zmogus. Ir galiu pasakyti, kad arba tu rasai cia, kad neva tevai tau pirks masina iki 100k, kad pavaidintum. Arba tavo tevai beproto tave lepina, kas yra daug blogiau nei melavimas sia tema :D

Mąstai logiškai (y) -REP deda gal todėl, kad nusišneki?kaip manai? įves eurą, viskas pabrangs, o po poros metų galėsiu jau teises laikyt, tai nafik reiks man mokėt 2x brangiau? dabar nusipirksiu, tėvai dar pasivažinės, o poto man perleis.

Verkiu komentarus skaitydamas. Vaikai, nesiūlykit to BMW, turbūt ją ir težinot.

DavidB vienintelis protinga pasiūlė.

Aš siūlau-honda civic, 1996-2002. Pats turiu.

nesiulykit kokių civikų man :D norisi gražios, išvaizdžios, ne kaip DavidB :D Krovininio tikrai nereikia :) Nebent čioles sukraut o poto išverst miške :D bet va, problema, tada reiks savivarčio krovininio transporto.. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3969 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...