Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu jūsų paklausti kokį SSD galima įdėti į mano PC, ssd nereikia pačio geriausia, bet kad tik veiksmas greičiau eitus .
PC info:

PROCESORIUS Intel® Core™ i5-4670K UNLOCKED 3.4~3.8Ghz (NAUJAS 4-os kartos HASWELL šeimos keturių branduolių procesorius) PAGRINDINĖ PLOKŠTĖ Intel® Z87 lustas 4-os kartos procesoriams / USB3.0 / SATA 6GB PAGRINDINĖ ATMINTIS 8GB 1600Mhz (2x 4GB) Dual channel DDR3 KINGSTON HYPER-X DISKINIS KAUPIKLIS (GB) 1000GB SATA3.0(6GB) 7200RPM 32MB VAIZDO PLOKŠTĖ NVIDIA® GeForce™ GTX660OC 2GB MAITINIMO ŠALTINIS (PSU) 600W ATX Silent 120mm

Už pasiūlymus +rep. SSD kad būtų iki 150 lt. gal dar mažiau.

Redaguota , nario Appear

parasas.png?uid=76561198177085385

(redaguota)

O kaip su įdiegimų, gal būtų įmanoma sužinoti apie tai? Ar duos visokius laidus ir t.t

Kai aš pirkau savo pagrindinę plokštę, ten buvo 2 sata laidai http://www.1a.lt/kompiuterine_technika/kabeliai_ir_laidai/logilink_sata_cable_03_m ir teko dar vieną nusipirki, kad prijungti hdd, ssd ir diskų skaitytuvą. O prie pačio ssd tai aš bent jau nieko negavau, tik buvo įpakuotas ir tiek, dar žiūrėk ar yra laisva jungtis maitinimo iš psu. Idiegimas: Idedi ir įrašai windowsus į ssd, o tame dabartiniame hdd palieki visus failus, patarčiau ir siūsti viską tiesiai į hdd, nes šitame ssd kur parodžiau, yra 60gb, pagal mane, windowsams reiktu bent 30gb (kitus 30 gb gali naudoti) nes jei liks tam ssd mažiau nei 1 gb tai gali sulėtėti (spėju)

Redaguota , nario W4NT3D
(redaguota)

Adata SP900

Turetu but kartu su laidu. Ir su formele, kad prireikus, galima butu ikist ir i laptopa.

Pats toki pirkau, tik atminties pas mane zymiai daugiau.

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...