Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Ieškau darbo su užmokesčiu. Ką galiu padaryti:

Minecraft serverio kurimas

Counter-strike serverio kurimas

Samp serverio kurimas

Svetainės kurimas

GFX bei kitų dalyku piešimas

Apmokėjimas sms/banku

Del didesnės informacijos susisiekimas skypeID: aivaras-conter

Įkelk pavyzdžių, nes nemanau, kad taip greit samp serveri imsi ir sukursi, geriau sakyk, kad atsisiųsi ir paleisi dar viena šūdservį.

Ne serverių kurimai neužtruks ten 1d. Jeigu norės normalų servą jis bus kuriamas apie 1mėn. bet ir suma bus nemaža.

Ne serverių kurimai neužtruks ten 1d. Jeigu norės normalų servą jis bus kuriamas apie 1mėn. bet ir suma bus nemaža.

Įkelk GFX pavyzdžių nes atrodo nekaip tavo avatar'as pagal manę ,bei jai kursi 1mėn~ serverį ir imsi nemažą užmokesti kaip pats skelbies ,niekas tikrai nenorėsi su tavimi turėti reikalų ,anyway sėkmės ieškant gero darbelio.

Įkelk GFX pavyzdžių nes atrodo nekaip tavo avatar'as pagal manę ,bei jai kursi 1mėn~ serverį ir imsi nemažą užmokesti kaip pats skelbies ,niekas tikrai nenorėsi su tavimi turėti reikalų ,anyway sėkmės ieškant gero darbelio.

GFX bus pagal užsakyma. Matai dribsiu ne vienas, o su kolega.

Nu jeigu tau nereikia jokiu paslaugu nekomentuok. Nereikia bereikalingu komentarų.

Tai gal zmonem nereikia netikusiu "paslaugu pateikeju"? Retai bepamatysi "visu galu" meistru kaip tu. Atlieka viska ir puikiai... Kaip sakiau knisk prota kam nors kitam. Jeigu as tavo parasyma kritikuoju,tai nereiskias,kad jis "bereikalingas" (taisyklingai butu - nereikalingas arba bereiksmis). Noredamas teikti paslaugas turi duoti pavyzdziu,normaliai surasyti teikiamas paslaugas ir rasyti taisyklingai ir lietuviskai. Priimk kritika viena karta.

Tai gal zmonem nereikia netikusiu "paslaugu pateikeju"? Retai bepamatysi "visu galu" meistru kaip tu. Atlieka viska ir puikiai... Kaip sakiau knisk prota kam nors kitam. Jeigu as tavo parasyma kritikuoju,tai nereiskias,kad jis "bereikalingas" (taisyklingai butu - nereikalingas arba bereiksmis). Noredamas teikti paslaugas turi duoti pavyzdziu,normaliai surasyti teikiamas paslaugas ir rasyti taisyklingai ir lietuviskai. Priimk kritika viena karta.

Aš nenoriu pyktis, bet kam aš tada taip rašiau? Del didesnės informacijos susisiekimas skypeID: aivaras-conter

tam kad ten būčiau viską aprodes.

Aš nenoriu pyktis, bet kam aš tada taip rašiau? Del didesnės informacijos susisiekimas skypeID: aivaras-conter

tam kad ten būčiau viską aprodes.

Tai pagalvokim:

Jeigu as noreciau paslaugu ir ieskociau kas jas teikia,ka manai rinkciausi? Tam kuriam tektu rasyti y skype ar tam kuris viska surases temoje? Tu ne apie save galvok, o apie kitu susizavejima trma. Juk linkstama prie kurybing uzmoniu siais laikais. Beto niekas nesipyksta,o tiesiog as kritikuoju. Visas gyvenimas yra daugiau negu puse kritikos is kitu. Nemokesi jos isklausyti - prazusi.

Barbė devyndarbė. Šiko, myžo, uogas rinko... Tai jog atlieki daug visiškai skirtingų paslaugų, reiškia, jog nei vienoje srityje nesispecializuoji, kas reiškia, jog tavo paslaugos yra labai žemo lygio. Tą lygį dar labiau pabrėžia ir skurdi tema, juk kiekvieno iš šių žaidimų serverių kūrimas apima labai daug įvairių darbelių, tai ir papasakok ką gi tu ten kursi... Be to, yra dar vienas aspektas - tai jog tu visiškai nieko nekursi. Esu tikras, jog tu tiesiog atsisiųsi ir paleisi jau kažkieno kito sukurtą darbą. O temos pavadinimas, na už jį tai tu vertas įspėjimo - asmeniškai aš, spausdamas, tikėjausi jog atsirado žmogus, kuris man griovį šalia namo iškas, o anas net ne darbo ieško, o paslaugas teikia...

Filthy-Frank.jpg

Barbė devyndarbė. Šiko, myžo, uogas rinko... Tai jog atlieki daug visiškai skirtingų paslaugų, reiškia, jog nei vienoje srityje nesispecializuoji, kas reiškia, jog tavo paslaugos yra labai žemo lygio. Tą lygį dar labiau pabrėžia ir skurdi tema, juk kiekvieno iš šių žaidimų serverių kūrimas apima labai daug įvairių darbelių, tai ir papasakok ką gi tu ten kursi... Be to, yra dar vienas aspektas - tai jog tu visiškai nieko nekursi. Esu tikras, jog tu tiesiog atsisiųsi ir paleisi jau kažkieno kito sukurtą darbą. O temos pavadinimas, na už jį tai tu vertas įspėjimo - asmeniškai aš, spausdamas, tikėjausi jog atsirado žmogus, kuris man griovį šalia namo iškas, o anas net ne darbo ieško, o paslaugas teikia

Kokio dydžio griovį reikia iškast? Žiūrint kur randiesi :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...