Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na mano nuomone apie ripinima yra ziauriai bloga. Juk nemalonu,kai sukisi tiek darbo,kad galetum savo projektui naudoti,o kiti uz pora paspaudimu ysideda,kaip savo kurtus. Mano atzvilgiu tai yra visiskai nesazininga...

Kai žmogus kuriam priklauso tas dizainas ištysai pisa protą, bando save išaukštinti ir kitaip kitus provakuoja, tai manau ir pats tai padarytum :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

Na tokiems zmonems tikrai isimtys taikomos mano nuomonei. Kaip sauksi,taip atsileps.

Tai čia jis kaip šaukė, taip ir jam atsiliepė.. aš dar būčiau neplatinęs, tiesiog šeip pagąsdinimui, kad nustotu daryti savo nesamonęs... bet vat atsirado kitas žmogus, kuris kažkaip gavo tą dizainą, o tą dizainą be manęs turėjo tik dar 1 žmogus.

• Neigiamai 2
(redaguota)

Na mano nuomone apie ripinima yra ziauriai bloga. Juk nemalonu,kai sukisi tiek darbo,kad galetum savo projektui naudoti,o kiti uz pora paspaudimu ysideda,kaip savo kurtus. Mano atzvilgiu tai yra visiskai nesazininga...

Jug, čia ne vcl.lt dizainas o editas nuo http://dogberry.lt/.

O tokių, kaip vcl.lt savininkų kurie savo, kad jo dizainas. O nors kito projekto, kuris jau ši dizainą turėjo, pirmi.

Ir beto čia jokio darbo nesukišo jis :D tik foto pakeitė ir viskas.

Redaguota , nario Dark_Sweet
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Nu ką gražuoli prisidrbai. Kaip ir sakė Bičas man PM'e, galėsiu kreiptis į CERT.LT už autorinių teisių pažeidimą, kas jau tai apdaryta, paskui susisieksiu su Valdu sužinosiu IP ir gyvenamąją vietą. Mes tiek stengiamės piešėm , kodavom , o kažkoks dundukas, nieko nemokantis tik kopijuoti paiimė ir nuripino? Ok šaunu, šio reikalo taip nepaliksiu.

Iš vis koks kopijavimas nuo dogberry.lt? Tu atsigauk vaikine, nes tek didelę baudą susimokėti.

Redaguota , nario ▲whišky

Nu ką gražuoli prisidrbai. Kaip ir sakė Bičas man PM'e, galėsiu kreiptis į CERT.LT už autorinių teisių pažeidimą, kas jau tai apdaryta, paskui susisieksiu su Valdu sužinosiu IP ir gyvenamąją vietą. Mes tiek stengiamės piešėm , kodavom , o kažkoks dundukas, nieko nemokantis tik kopijuoti paiimė ir nuripino? Ok šaunu, šio reikalo taip nepaliksiu.

Iš vis koks kopijavimas nuo dogberry.lt? Tu atsigauk vaikine, nes tek didelę baudą susimokėti.

http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2014/152/8/7/flux_ministry___samp_ipb___by_eisvetart_by_ieimiz-d7klykg.png - tikrai idėja nepaimta iš čia. ;D Vistiek tas tavo samp projekto greit nebebus ;D

(redaguota)

Narys įspėtas už šį pranešimą: - Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Senas pranešimas: 

http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2014/152/8/7/flux_ministry___samp_ipb___by_eisvetart_by_ieimiz-d7klykg.png - tikrai idėja nepaimta iš čia. ;D Vistiek tas tavo samp projekto greit nebebus ;D

Įdėja taip, o ką tu išvis apie juos nusimanai? Nieko nesugebi apart gfxinimo ir tai nelabai kas išeina. Kontroliuok ką kramtai gaidosas.

Redaguota , nario Justas Š.
(redaguota)

Narys įspėtas už šį pranešimą: - Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Senas pranešimas:

xuj tu kūdiki galėsi kreiptis į CERT :D:D:D užregistravai savo dizainą? :D NE:D nes būtum suplojęs neblogai pinigų, tad, nebesvaik, idiote. :)

edit: + niuxe, gautum baudą, už nelegalų IPB varikliuką.

Redaguota , nario Justas Š.

Guess who's back

Va, aš to ir laukiau, nes tavo IPBoard dizainui nėra užregistruotos autorinės teisės!! :) + Įdėja kopijuota nuo kito dizaino.

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...