Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nokia-Lumia-1520-5.jpg

Šį temą labiau bus skirta forumo nariams turintiems telefonus iš serijos - Nokia Lumia (Windows Phone OS). Šioje temoje rašysime savo nuomonės apie Nokia Lumia telefonus, jei kas norėsite pirkti Lumia telefoną, padėsiu (gal kažkas kitas dar padės), patarsime, ir šiaip kitaip padėsime kas bus susiję su Nokia Lumia.

Mano nuomonė apie Nokia Lumia: lumia telefoną turiu jau ne pirmą, pirmas Lumia telefonas buvo Nokia L610, tikrai nesigailėjau tuo metų tuo telefonų, kai pirkau jį, jis patenkino mano poreikius ir tikrai nesigailėjau, tik vat, buvo, gan prasta nuotraukų kokybė, kai jas padarai normalaus dydžio (ant kompiuterio), daugiau minusų ir neturėjo, nebuvo nei labai užlagginęs, tiesiog jei palieki žaidimą kokį įjungta ir užrakiini telefoną, atrakinęs telefoną, žaidimas pasileidžia automatiškai ir jis pradžioje laggina biški. Po kurio laiko pradėjo eiti telefonai su WP8, pagalvojau, kad reikia atsinaujinti ir pirkti naują telefoną. Nusprendžiau pirkti L925, nusipirkęs L925 tikrai nudžiugau. Nuotraukas atidarius per kompiuterį, kokybė išlieka tą patį, telefonas nelaggina, tiesiog kolkas dar neteko nusivilti šiuo telefonų... Telefono išvaizda man labai patinka. (y) Kolkas Nokia Lumia telefono nekeisčiau į jokį android ar iOS. 

Taigi laukiu jūsų nuomonių apie Nokia Lumia telefonus (jei turite, nežinodami nieko, net nerašykit)

(redaguota)

Taip... Turiu L520 tikrai geras telefonas. Yra vienas labai didelis pliusas kai esi atsisiuntęs gan nemažai programėlių telefonas išlieka stabilus ir nesijaučia nei menkiausio lag'elio, tad šis pliusas yra milžiniškas! Bet yra ir vienas minusas, programėlių parduotuvėje nėra tiek ir daug, kiek Android'e, tad šis dalykas mane kiek nuvylė, bet manau su laiku Windows telefonai dar labiau išpopuliarės ir atsiras dar daugiau programėlių šiems įrenginiams!

P.S. Soriukas jeigu jums mano mintys šiame pranešime pasirodė nelabai išvystytos, (garsiai) klausiausi muzikos... D:

Redaguota , nario joultrad

Taip... Turiu L520 tikrai geras telefonas. Yra vienas labai didelis pliusas kai esi atsisiuntęs gan nemažai programėlių telefonas išlieka stabilus ir nesijaučia nei menkiausio lag'elio, tad šis pliusas yra milžiniškas! Bet yra ir vienas minusas, programėlių parduotuvėje nėra tiek ir daug, kiek Android'e, tad šis dalykas mane kiek nuvylė, bet manau su laiku Windows telefonai dar labiau išpopuliarės ir atsiras dar daugiau programėlių šiems įrenginiams!

Bet juk reikalingos programos yra, o daug kopijų nemanau, kad reikia. |:

(redaguota)

Bet juk reikalingos programos yra, o daug kopijų nemanau, kad reikia. |:

Na taip, pagrindinės programėlės yra, bet... Ties žaidimų puse vėliau pasirodo atnaujinimai negu pačiame Android'e. Esu žaidęs Jetpack Joyride žaidimą ir ties juo atnaujinimai tiesiog nepasirodydavo, o Android'e priešingai, "eidavo" ir "eidavo"...

Turiu dabar Nokia Lumia, po metų ar greičiau žadu pirkit vieną iš naujesnių modelių, tačiau dar neapsisprendžiau kurio labiausiai noriu. Nemanau, kad dar kažkada grįšiu prie telefonu su Anroid operacine sistema. Žinoma yra tam tikrų programėlių poreikis, bet su laikau manau ir jos atsiras, nes WP sparčiai tobulėja, bei plinta. 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Turiu LUMIA 520. Man tikrai laiko gerai ir be jokiu striginėjimu. Pirkau panaudotą pora mėn. buvo , bet buvo kaip naujas.  Vienų momentų buvo taip , kad labai gailejaus , kad pirkau lumia vien dėl programėlių ir žaidimų , kad nėra daug jų. Bet po laiko džiaugiaus , kad pirkau lumia. Bet tikrai didelis + kaip ir sake joultrad , kad lumia išlieka stabilus , kad ir turi daug programėlių parsisiuntęs. Ir gan didelė telefono atmintis 8 GB , tik , kad patį sistema ten 4gb užema , bet šiaip įsidėjes 8 gb kortelė tai užtenką. Po laiko pirksiu tikrai naujesnį WP telefoną. 

Tik va man vieną problėma , kažko unlock mygtukas neveikia , tad turiu atsinaujinęs WP 8 BLACK tai pasidaręs , kad kai du kartus ant ekrano paspaudi atsirakiną. O šiaip nešiu į taisyklą , kad pataisytų.

Turiu dabar Nokia Lumia, po metų ar greičiau žadu pirkit vieną iš naujesnių modelių, tačiau dar neapsisprendžiau kurio labiausiai noriu. Nemanau, kad dar kažkada grįšiu prie telefonu su Anroid operacine sistema. Žinoma yra tam tikrų programėlių poreikis, bet su laikau manau ir jos atsiras, nes WP sparčiai tobulėja, bei plinta. 

Jei nepaslaptis kokį dabar turi?

Jei nepaslaptis kokį dabar turi?

Nokia Lumia 620, pagalvojau, kad pabandymui užteks ir tokio. Dabar galvoju apie Nokia Lumia 1020 arba 1520.

Gal kas pasidalintų savo naudingų programėlių arba žaidimų sąrašu. Manau atrastume kiekvienas kažką tokio kas galbūt būtų naudinga kitam. 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Nokia Lumia 620, pagalvojau, kad pabandymui užteks ir tokio. Dabar galvoju apie Nokia Lumia 1020 arba 1520.

Gal kas pasidalintų savo naudingų programėlių arba žaidimų sąrašu. Manau atrastume kiekvienas kažką tokio kas galbūt būtų naudinga kitam. 

Vakar atsidariau marketplace ir radau tokį nebloga žaidimuką laikui prastūmt - weseewe (paprastas, bet kaip minėjau laikui prastūmti labai geras), kartais dar pažaidžiu 2048. Dar gan dažnai pažaidžiu šiuos žaidimus: "Despicable Me: Minion rush" ; "Temple Run 2" ; "Hill Climb Racing" (senas, bet neblogas) ; "Parkour 3D" ; ir keletas yra mokamu. Šiaip labai daug žaidimų nežaidžiu, dažnai atsisiunčiu pabandyt daug žaidimų, bet juos greitai ištrinu, jei nepatinka.

O koks tau skirtumas kokia Lumia jis turi? Pats savo nuomonės neturi, tik moki nuo kitų kopint?

Dėl įdomumo negalima paklaust? Tavęs klausiau? Tau tai labai skaudu? Tai ir yra mano nuomonė žmogau, pasakyk kas kopijuota :?

Va dabar aš pats planuoju pirkt telefoną iki 800 naują arba naudotą,tai kažkaip vis labiau domina Nokia Lumia telefonai,neturiu nusižiurėjas dar tokio konkretau modelio,todėl būtų smagu iš jūsų išgirst nuomonių ir patarimų kodėl apsimoka imt lumia ir koks modelis būtų gan geras. Pagrinde telefono reikia žinutėm,paskambint,keletai svarbiausių programėlių (fb ir pan) ir šiaip daug laiko internete būnų,tiek maždaug tereik iš telefono,o kadangi niekad neturėjas aš lumia,tai būtų įdomu išbandyt. :)

(redaguota)

Va dabar aš pats planuoju pirkt telefoną iki 800 naują arba naudotą,tai kažkaip vis labiau domina Nokia Lumia telefonai,neturiu nusižiurėjas dar tokio konkretau modelio,todėl būtų smagu iš jūsų išgirst nuomonių ir patarimų kodėl apsimoka imt lumia ir koks modelis būtų gan geras. Pagrinde telefono reikia žinutėm,paskambint,keletai svarbiausių programėlių (fb ir pan) ir šiaip daug laiko internete būnų,tiek maždaug tereik iš telefono,o kadangi niekad neturėjas aš lumia,tai būtų įdomu išbandyt. :)

Imk 520 (kaina: 450~) jeigu nori pigiausio Lumia varianto.

P.S. Visiems tavo išvardintiems variantams jis tinka.

P.S.S. Pagal savo kainą jis daug daugiau atitarnaus.

Esu turėjęs Lumia 520, visai neblogas telefonas. Įdomu buvo naudoti kokį mėnesį, po jo telefonas tapo ne toks ir išskirtinis. Geras telefonas, prisirašius daug programų jis tiesiog jų nejausdavo. Ekranas ryškus, lengvas valdyti. Gal nepatiko tik storis... Man biški per stora buvo, bet naujieji modeliai ploni. Baterija gerai laikė. Šiaip spartus, internete naršyti ir žaisti. Dabar norėčiau vėl nusipirkti Windows Phone, bet neturiu pinigų šiuo metu, bet pirksiu, gal vasaros gale. Planuoju pirkti L920 manau pakankama.

drąsiai gali imt, kad ir L520 arba L625 nei vieną pasiemės tikrai nepasigailėsi.

Aš prieš keletą metų įsigijau tik atsiradus ir labai ne neįprastus WP. Pas mane 800, turiu po šiai dienai, sumokėjau savo laiku nemažai, bet kokybė gan stebina nes nei vieno telefono dar neturėjau šitaip ilgai. Garantiniam buvo viena kartą, nes sugadinau garsiakalbi, kuris tiesiog galbūt nuo visokių dulkių parėjo, bei mano neatsargaus elgesio su pačiu telefonu, bet neskaičiau tai didele problema. Kritęs ant žemės ne kartą ir kaip kiti telefonai iškart dūžta, pas mane ekranas dar po šiai dienai nėra subraižytas, gal šonuose kampučiai kur yra labiau kritęs. Kokį toliau pirksiu dar neįsivaizduoju, bet dar kolkas ir nesiruošiu, nes visus poreikius ir tas patenkina. ;)

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...