Peršokti į turinį

Medieval namas ( minecraft )


/Frixo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. Stogas ir pats namas atrodo kaip du skirtingi pastatai, taip tikrai neturėtų būti, stogą reikia daug labiau priderinti prie pačio pastato, arba patį pastatą prie stogo (nes stogas man geriau žiūrisi nei tas pastatas).

2. Pastas yra kvadratinis, o jau vien tai, yra labai negerai, tai pat, tos sienos yra labai jau lygios ir visiškai niekuo neįdomios - visos tokios pačios. Per vidurį galėtų eiti koks didesnis langas, išsikišimas, ar dar kas, jau iškart geriau atrodytų.

3. Kampuose padarei kažkokias tai atramas, kurios nieko nelaiko, dafaq? Jei jos laikytų stogą, tai būtų kaip tik, bet dabar...

4. Tie išsikišimai po langais visiškai nedera, kadangi pats namas visiškai lygus, tai kam tada tie išsikišimai?

5. Pats stogas iš esmės visai nieko, tik ties namo priekiu galėtų būti koks nors langas, išsikišimas, skylė, ar dar kas nors, o ne tuščia, neįdomi, neišdirbta siena... O iš šono, stogas galėtų turėti kokius du išsikišimus su langais tiek vienoje, tiek kitoje pusėje. Kur nors galėtų styrot kaminas, tai pat tie lapai labai jau nepriderinti, jei jau namas apaugęs, tai jis ir turi būti panašus į apaugusį, tie lapai turėtų būti vientisi.

6. Namo sienos Medeival stiliuje turėtų susidėti iš taip sakant "kelių aukštų". Taigi, pirmas "aukštas" turėtų būti pats namo karkasas (pas tave tas karkasas yra padarytas iš medžio blokų jei ką), tada turėtų eiti antras "aukštas", jis turėtų būti sudarytas iš pagrindinės sienos dalies - dažniausiai (kaip ir pas tave) iš lentų, o tada eina "trečias" aukštas - langai. Visus tuos aukštus turėtų sieti smulkios detalės, kaip laiptų blokai... Jei kartais nesupratai, tai tie "aukštai" yra išdėliojimas, ta prasme - pirmas "aukštas" yra pati išorė, antras "aukštas" - vienu bloku giliau į vidų, o trečias - dar vienu bloku giliau. Taip sukuriamas nelygumo pojūtis, kuris labai pagyvina patį statinį.

7. Žinoma namą būtina įrengti, bet apie tai ne dabar, iš pradžių normalaus namo reikia...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...