Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, vakar viskas buvo tvarkoj, o šiandien sakykim bandau pažaist kaiką, dotą2, cs:go ar dar ką po kokių 5-20 sekundžių žaidimo ekranas pasidaro juodas, bet kompas dar kelias sekundes veikia, tada jis pastringa, garsas kartojasi ir tenka restartuot kompą. Bet jokio lago žaidžiant tas 5-20 sekundžių nėra, viskas atrodo veikia kaip ir veikė, bet va taip daros. Gal kas esat susidūrę su tokia problema, žinot kame bėda? :l

lagint ir neturi :D tik kaip sakei ekrano nerodo ,linijos visokios dar buna.

Linijų tai nebūna, tiesiog išsijungia ekranas į juodą ir po kelių s pastringa pc.

Dažna čia problema, internete daug sprendimo būdų. Tai bus cpu temperatūra arba psu negali maximaliai duoti energijos, patarimas butu pažiūreti psu, arba jį keisti.

Neteko dar skaityti kad del gpu ekranas būtų juodas + išsijungtų pc. Tai tikrai ne gpu problema.

O ką būtent man pažiūrėt psu? Ir ar gali būt visa tai dėl senos termopastos? Nes jos ten pas mane tai neperdaugiausiai ir yra, ir labai sena, sudžiuvus jau kaikur

Linijų tai nebūna, tiesiog išsijungia ekranas į juodą ir po kelių s pastringa pc.

O ką būtent man pažiūrėt psu? Ir ar gali būt visa tai dėl senos termopastos? Nes jos ten pas mane tai neperdaugiausiai ir yra, ir labai sena, sudžiuvus jau kaikur

Pas mane buvo nauja gpu gtx660 ir naujas cpu i5 -45, tik ant greičio ringdamas įkišau sena psu, man tas pats lygiai buvo, 60 sec stuck ant juodo ekrano ir turn off, įdejau brangesnį psu nuo visokių ten shock ir veikia ok,. Termo pasta čia išvis ne į temą,

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3980 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...