Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nelabai supratau kas čia atsitiko. Užėjęs į forumą ir pradėjęs rašyti atsakymą vienoje temoje pastebėjau, kad pasikeitė šriftas. Lyg ir nieko tokio nedariau, kad jis pasikeistų, nors nesakau, kad negali būti, jog aš netyčia kažko neprispaudaliojau.

Pridėsiu kelias nuotraukas, gal suprasit apie ką kalbu:

Žiūrėkit visur, kur pažymėta raudonai, ten bus pakitęs šriftas:

af2a914b6c717134074b4f0b836c5fa241.png

Ir taip čia ne tik šitam forume kituose irgi yra, tarkim ta Facebooko lentelė viename forume:

6bc953464e8ec1cf43a4b001e4efa3b1118.png

Tad jeigu kas nors žinot kaip būtų galima atstatyti senąjį šriftą, parašykit jeigu galit. :)

EDIT: Pridėsiu dar porą nuotraukų. Pastebėjau, kad šriftas pasikeitęs ne tik internete, bet ir žaidimuose, kaip tarkim Garry's Mod:

7a351b3318e6334bd72161052759dcb4181.png

Arba twitch.tv svetainė, visų tekstų šriftas pasikeitęs:

311f3b5f0105ba2db2d0544c6e04e52b814.png

Redaguota , nario J.Š

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Jei naudoji Chrome, tai pasižiūrėk dešinėj pusėj triejų eilučių piktograma. Ją paspaudus gali eit į istoriją, atsisiuntimus, bet tu eik į nustatymus. Paspaudus, žiūrėk, kad kairėje pusėje būtų parinkti nustatymai, o ne istorija ar kitas. Tada paieškoje "ieškoti nustatymų" parašyk šriftas ir tada paspausk Tinkinti šriftus ir pasirenki koks bus tavo standartinis šriftas. ( Turi būt Times New Roman ).

graphic.png

(redaguota)

Jei naudoji Chrome, tai pasižiūrėk dešinėj pusėj triejų eilučių piktograma. Ją paspaudus gali eit į istoriją, atsisiuntimus, bet tu eik į nustatymus. Paspaudus, žiūrėk, kad kairėje pusėje būtų parinkti nustatymai, o ne istorija ar kitas. Tada paieškoje "ieškoti nustatymų" parašyk šriftas ir tada paspausk Tinkinti šriftus ir pasirenki koks bus tavo standartinis šriftas. ( Turi būt Times New Roman ).

Nuotraukose matosi, kad nenaudoju Chrome.

Pažiūrėk ar kitose naršyklėse taip pat? Jeigu ne, tada bandyk perrašyti esamą.

Kitose naršyklėse lygiai tas pats.

EDIT: Pridėjau porą naujų nuotraukų, kad labiau suprastumėt kas čia pas mane vyksta. Nesvarbu, kad tema gan senoka, pagalbos vis dar ieškau.

Redaguota , nario J.Š

76561198120178421.png

• Parašė po 1 mėnesio...

Man tas pats buvo , problema - kažkokia programa kuri mano šriftus atnaujino ar kokį bėsala padarė ,tau teks įsirašyti orginalius pagal tavo windows šriftus ,man tas padėjo ir viskas susitvarkė.

O kaip ta programa vadinasi? Pas mane Windows 8.1, iš brolio PC, kuriame yra Windows 7 šiuo metu (jeigu tie windows čia kažką keičia), persikėliau visus šriftus ir pas save įsirašiau, tačiau niekas nepasikeitė, vis tiek tas pats.

76561198120178421.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4363 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...