Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Karoče, klausimas toks iškilo. Forumo taisyklėse parašyta, kad surinkus tris įspėjimus gauni baną mėnesiui. Cituoju:

Tai kodėl aš kartą parašiau vieną freepostą, ir už tai gavau mėnesį bano? Keista politika čia pas jus...     

Galbūt prieš tai dar turėjai aktyvių, nepasibaigusių įspėjimų. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Jo, gavau kažkada, iš kažkokio moderatorio kuriam ten typo vartotoją nulaužė ar ką. Prašiau tada nuimt man įspėjimus, bet sakė, kad aš jokių įspėjimų neturiu :) Tai jeigu tada jau neturiu tai pričiom man banas mėnesiui? 

Apskritai tau buvo duoti 7 ispejimai. Taciau po kaskiek laiko jie tampa nebeaktyvus. O jeigu per kaskoki laiko tarpa surinksi 3 ispejimus busi uzbanintas.

(redaguota)

Kodėl aš gaunu baną mėnesiui už vieną įspėjimą? Nes Valdas pats sakė, kad aš įspėjimų neturiu, o tada kai gavau vieną gavau visam mėnesiui kaip už 3 įspėjimus.

Valdas gyną visus moderatorius kuriuos atrenka (nenaujiena) net nemėgint per Skype apie tai kalbėt. :D

Redaguota , nario Giedrius R.

Kodėl aš gaunu baną mėnesiui už vieną įspėjimą? Nes Valdas pats sakė, kad aš įspėjimų neturiu, o tada kai gavau vieną gavau visam mėnesiui kaip už 3 įspėjimus.

Įspėjimai galioja mėnesį. Tu buvai įspėtas gegužės 3 dieną. Tada dar galioja tavo du įspėjimai nuo balandžio 12 dienos. 

• Teigiamai 1

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Įspėjimai galioja mėnesį. Tu buvai įspėtas gegužės 3 dieną. Tada dar galioja tavo du įspėjimai nuo balandžio 12 dienos. 

Tada reiškias, kad Valdas pysą protą. Nes pasha.exe man tuos įspėjimus davė iš oro. Rašo, narių užgauliojimas, bet net posto linko nėra :) Valdas sako, kad neturiu įspėjimų, nors gavau 2 iš oro kai jam tą acc nuvogę buvo. Nu fainiai tada

Tada reiškias, kad Valdas pysą protą. Nes pasha.exe man tuos įspėjimus davė iš oro. Rašo, narių užgauliojimas, bet net posto linko nėra :) Valdas sako, kad neturiu įspėjimų, nors gavau 2 iš oro kai jam tą acc nuvogę buvo. Nu fainiai tada

Balandžio 12 dieną pasha.exe vartotojas buvo "pavogtas". Dėl to buvo ištrintas ne vienas forumas ir dalinami beprasmiai įspėjimai. Jų nuobaudas aš nuėmiau visiems kurie gavo įspėjimus tą dieną, tačiau sistemoje jie vistiek buvo likę. 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Balandžio 12 dieną pasha.exe vartotojas buvo "pavogtas". Dėl to buvo ištrintas ne vienas forumas ir dalinami beprasmiai įspėjimai. Jų nuobaudas aš nuėmiau visiems kurie gavo įspėjimus tą dieną, tačiau sistemoje jie vistiek buvo likę. 

Tai vėl grįštam prie to pačio. Jeigu man nuobaudas nuėmei, tai kodėl aš gaunu baną visam mėnesiui už vieną įspėjimą?... 

Lukonic.. jau kuris laikas čia taip :) gavau baną tik dėlto, kad padariau kaip ir Kęsčius... Visus įrodymus pateikiau, o jis paimė ir ištrynė visas tos temos žinutes...
Įspėjimas buvo toks:
- Pardavimo/pirkimo ar ieškojimo kritikavimas ir komentavimas nepageidaujamas. Taisyklė neperki-tyli. Už pažeidimą įspėjimas (išskirtiniai atvejai kaip yra apgaudinėjama).

O  kad pats tą darė, visiems POX yra... :  http://www.supergames.lt/topic/172737-agricultural-simulator-2013-gift-steam/

+ nusikalbėjo nesveikai.. ;D

Lukonic.. jau kuris laikas čia taip :) gavau baną tik dėlto, kad padariau kaip ir Kęsčius... Visus įrodymus pateikiau, o jis paimė ir ištrynė visas tos temos žinutes...

Įspėjimas buvo toks:

- Pardavimo/pirkimo ar ieškojimo kritikavimas ir komentavimas nepageidaujamas. Taisyklė neperki-tyli. Už pažeidimą įspėjimas (išskirtiniai atvejai kaip yra apgaudinėjama).

O  kad pats tą darė, visiems POX yra... :  http://www.supergames.lt/topic/172737-agricultural-simulator-2013-gift-steam/

+ nusikalbėjo nesveikai.. ;D

Apie kokius tu čia įrodymus iš viso? Įspėjimai kurį laiką buvo nustoti dalinti visiems, ir bet kas galėjo rašyti į forumo turgaus temas, ką tik norėjo kaip ir seniau, bet pakalbėję, nusprendėme kad ši taisyklės tebegalios, nebent tavo parašytas komentaras nebus kritikavimas, o aiškus ir teisingas nuomonės išdėstymas, tu jau seniai turėjai būti užblokuotas forume, už savo vartotojus, bei reputaciją. Taip pat ir bendravimą forume, su nariais bei forumo komanda, bet praleidau pro akis, duodamas tau progą pasitaisyti. O jeigu jautiesi, toks visažinis eik į mano vietą ir tvarkyk tą forumą. Visi patenkinti būna kol pačio neužkabina. ;)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...