Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žinoti toki dalyka kaip papirkimas - gali papirkti žmogus ir jis padarys tau ko tu nori

Na taip, bet tai tikrai nėra teisinga kitų vartotoju atžvilgiu, juk jis ištrynė lilaty.eu web kūrimo supportą ir 4webs.lt supportą... Tai tikrai nėra atleistina, kai mes tiek darbo kišom. Tai būtent todėl ta tema ir buvo sukurta, o kažkas paėmė ištrynė temą ir dar man mėnesiui baną davė...

Software Engineer - Front-end developer.

El. paštas: [email protected]

Forumas jau žlugęs,emigruosim jau į kitas svetaines :)

Kažkodėl aš manau visiškai tą patį.... Ir tikriausiai reikės man prisidėt prie šio forumo pakaitalo kūrimo...

Jai VALDAI MATAI ŠITĄ POSTĄ NORĖČIAU JOG PERSKAITYTUM KODĖL MAN NEPATINKA ČIA BŪTI

• Reklamų milijonas.
  • Jūs visi paperkami kaip seimas
  • forumo tema negraži ._.
  • Paskutiniu metu vyksta daug daug nesamonių

TVARKOS REIKIA!

Lažinamės, jog sukursiu projektą, jį išlaikysiu visą laiką ir nei vienos reklamos? (neskaitant backlink)

Jei turėsi tokį lankomumą kaip SuperGames - neišlaikysi.

Kas liečia temos trynimą ir tavo užblokavimą, buvo paviešinta per daug asmeninė informacija, kurios viešinimą be asmens sutikimo draudžia LR įstatymai.

Temoje buvo pilna nuotraukų, užgauliojimų tiek iš tavęs, tiek ir iš kitų forumo narių. Būtent dėl to ir gavot visi pailsėti nuo SuperGames.

Reikia elgtis civilizuotai ir laikytis NE TIK forumo tausyklių bet ir LR įstatymų. Manyčiau tau dar pasisekė, kad apie įvykį niekam nepranešėm ir patys jį sutvarkėm, nes tėvai būtų baudos gavę, o tu būtum kompą matęs kaip savo ausis.

Mažiau verk atsisėdęs ir geriau pagalvok ar tai ką padarei, buvo normalu ir kaip jaustumeisi pats, jei kažkas tą patį padarytų tau.

• Teigiamai 1

0ae5e8cce8789c4b96807b7edff06dc9503.png

Jei turėsi tokį lankomumą kaip SuperGames - neišlaikysi.

Kas liečia temos trynimą ir tavo užblokavimą, buvo paviešinta per daug asmeninė informacija, kurios viešinimą be asmens sutikimo draudžia LR įstatymai.

Temoje buvo pilna nuotraukų, užgauliojimų tiek iš tavęs, tiek ir iš kitų forumo narių. Būtent dėl to ir gavot visi pailsėti nuo SuperGames.

Reikia elgtis civilizuotai ir laikytis NE TIK forumo tausyklių bet ir LR įstatymų. Manyčiau tau dar pasisekė, kad apie įvykį niekam nepranešėm ir patys jį sutvarkėm, nes tėvai būtų baudos gavę, o tu būtum kompą matęs kaip savo ausis.

Mažiau verk atsisėdęs ir geriau pagalvok ar tai ką padarei, buvo normalu ir kaip jaustumeisi pats, jei kažkas tą patį padarytų tau.

O facebooko susikūrimas ir viso gyvenimo atvėrimas, visiškai nepažįstamiems žmonėms - nesiskaito, kaip LR įstatymų pažeidimu ?

• Teigiamai 2

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Ka jus cia pjaunat vaikai, pasiskaitykit LR istatymus. Draudziama viesinti kito asmens pvz Varda Pavarde be jo sutikimo ar nuotraukas ir kita... Moderatoriai pilna teise turi istrinti tokias temas, kad nesusilauktu problemu.
Martynas galetu drasiai su savo tevais pateikti zajava tokiam temos kurejui ir tiem kas viesino jo informacija.
Del to ir yra anketoje parasyta " Vagies inicialai " Kad neviesintu jo pilno vardo ir pavardes. Beviltiska cia diskutuot apie tai daugiau. Jei sukcius jis tai pildykite pagal normalia Valdo pateikta anketa ir nebus istrinta jusu ta tema.

graphic.png

Man šis forumas irgi pradėjo užknisti moderatoriai kaškokie vaikai, kaip Rimas ten apie valda temoi freepostiną, jiem nieko nesako, o mum įspėjimus dalina. 

Išvis forume nieko beveik atnaujinimų nebūna per metus max 10, o argi taip sunku vieną dieną prisėst ir per 3 valandas kelius atnaujinimus padaryt.

Man vien norisi eit iš čia dėl Moderatoriu, netvarkos ir dėl nedarymo atnaujinimo, kaip matau čia viskas po biški žlunga.

• Teigiamai 1

New Minecraft Project Coming Soon!

Unikalus Lietuvoje!

Ka jus cia pjaunat vaikai, pasiskaitykit LR istatymus. Draudziama viesinti kito asmens pvz Varda Pavarde be jo sutikimo ar nuotraukas ir kita... Moderatoriai pilna teise turi istrinti tokias temas, kad nesusilauktu problemu.

Martynas galetu drasiai su savo tevais pateikti zajava tokiam temos kurejui ir tiem kas viesino jo informacija.

Del to ir yra anketoje parasyta " Vagies inicialai " Kad neviesintu jo pilno vardo ir pavardes. Beviltiska cia diskutuot apie tai daugiau. Jei sukcius jis tai pildykite pagal normalia Valdo pateikta anketa ir nebus istrinta jusu ta tema.

Dar vienas moderatorių padlaižys.. Kaip jūs tokie man esat atsibode, padarys bet ką kad tik įtikt moderatoriui... Spėju SG Auka esi?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Man šis forumas irgi pradėjo užknisti moderatoriai kaškokie vaikai, kaip Rimas ten apie valda temoi freepostiną, jiem nieko nesako, o mum įspėjimus dalina. 

Išvis forume nieko beveik atnaujinimų nebūna per metus max 10, o argi taip sunku vieną dieną prisėst ir per 3 valandas kelius atnaujinimus padaryt.

Man vien norisi eit iš čia dėl Moderatoriu, netvarkos ir dėl nedarymo atnaujinimo, kaip matau čia viskas po biški žlunga.

Būtent

• Teigiamai 1

Dar vienas moderatorių padlaižys.. Kaip jūs tokie man esat atsibode, padarys bet ką kad tik įtikt moderatoriui... Spėju SG Auka esi?

Visu pirma niekada nepadlaiziavau niekada gyvenime niekam. Tiesiog nemastot ka rasot vapse biski savo makaule pakrutink pries postindamas. Juokingi man jus vapse cia vaiku milijonai prisirinke. Eikit ir kurkites tokio pat tipo portala ir darykite ka tik norite, nes tikrai jusu niekas nelaiko cia.

graphic.png

(redaguota)

O facebooko susikūrimas ir viso gyvenimo atvėrimas, visiškai nepažįstamiems žmonėms - nesiskaito, kaip LR įstatymų pažeidimu ?

Užsiregistravęs facebooke tu savo noru sutinki su tuo "atvėrimu" (Reikia kartais paskaityt "Terms and conditions", ką dauguma padaryti patingi). O beje tą gyvenimą ir atveria ne facebookas, o tu pats. Juk niekas per prievartą neliepia tau kelt savo nuotraukas, pasakoti  ką per dieną nuveikei ir pnš. Visą tai padarai tu pats, o ne kiti asmenys. O tokio įstatymo nėra, kuris tau draustų dalintis įspūdžiais, atsiverti kitiems žmonėms ir t.t. Facebookas yra tik ta "terpė" kurioj gali daryti viską, ką aprašiau aukščiau.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Tu teisus, man irgi visiškai atsibodo tie moderatoriai, arba juos pardavinėja, arba draugai gauna, gal vienas kitas normaliai gauna iš anketų, bet nenoriu tikėti, kad tiek dauguma moderatoriu buvo patekė vien dėl anketų, man rodos čia ir taip aišku kad tuos Moderatorius pardavinėja, nes gi kaip kitaip išsilaikys forumas, taip yra ir reklamos, bet taip pat manau pardavinėjami moderatoriai, kurie visiški vaikai, nežino taisyklių. Kiekvieno dabar paklausus, tikrai nežinotu visų taisyklių.

• Teigiamai 3

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

Tu teisus, man irgi visiškai atsibodo tie moderatoriai, arba juos pardavinėja, arba draugai gauna, gal vienas kitas normaliai gauna iš anketų, bet nenoriu tikėti, kad tiek dauguma moderatoriu buvo patekė vien dėl anketų, man rodos čia ir taip aišku kad tuos Moderatorius pardavinėja, nes gi kaip kitaip išsilaikys forumas, taip yra ir reklamos, bet taip pat manau pardavinėjami moderatoriai, kurie visiški vaikai, nežino taisyklių. Kiekvieno dabar paklausus, tikrai nežinotu visų taisyklių.

Tai ir manau jog 100% jog pardavinėje, man visi beveik moderatoriai lyg vaikai elgias - patys freepostiną - deda nekaltiems įspėjimus, o jie lieka švarūs, kaip Rimas. Ir dar valdas pats matė jo freepostą ir neatema moderatorių, tai vien dėl šito jie yra perkami. Aš nesuprantu visiškai Valdo tai jis nafik tokius atsiprašant durniam pardavinėja, gi moderatoriai turi tvarką laikyt ir mokyt jgo negalima čia freepostint, o paema jie freepostiną ir Valdas pamato pagalvoja ai šitas pirko moderatorių, negaliu nuimt.

• Teigiamai 1

New Minecraft Project Coming Soon!

Unikalus Lietuvoje!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...