Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar apie tą rimtumą... Nušliaužiau į serverį (jame tuo metu be manęs buvo du žaidėjai - administratorius (matomai šitas va snukis) ir kažkoks tai žaidėjas, kuriam už pagalba buvo pažadėtos administratoriaus privilegijos), pradėjau su jais bendrauti, mane nusiteleportavo į naujai statoma atsiradimo vietą ir pradėjo sapaliot kaip jie ten gražiai pastatė, asmeniškai man ta atsiradimo vieta pasirodė nekokia ir aš ją pakritikavau, bei daviau keletą patarimų kaip ją pagerint, tada buvau "išspirtas" iš serverio su priežastimi "viso kritike" ar kažkas labai panašaus, grįžau į serverį ir paklausiau ką gi jame galima veikti, tada susilaukiau tiek iš administratoriaus, tiek iš to žaidėjo tokių teiginių "nepatinka serveris - eik lauk", parašius "nesistebiu kodėl jūs čia tik du sėdit" gavau dar vieną "kick'ą" su priežastimi kurioje buvo grasinama jog būsiu "išbanintas" grįžęs į serverį susilaukiau tokių pat grasinimų ir kai pasakiau jog man vis vien tas nėra skirtumo, buvau "išbanintas" iš serverio...

Taigi, serveris dar oficialiai nestartavęs, o administracija jau pasikėlusi į padanges, pasaulio valdovus vaidina... Sėkmės su tokiai bendraujant, nekalbant jau apie kokį nors darbą...

Tai pat, serveris kiek mačiau iš techninės pusės, tai padarytas pagal tą patį šabloną - Survival/RPG/Factions, visiškai nieko naujo ir nieko unikalaus jame nepastebėjau, bei administracija ne tik neturi Java žinių, bet net ir konfiguruot įskiepių nelabai geba (šiame forume buvo šis veikėjas sukūręs temą, kur prašė sukonfiguruoto "PaidRanks" įskiepio, ar kažko tokio, nes kalbant jo žodžiais - jis pats to padaryti nemokėjo).

Aukštai kilęs, toli nenuskrisi... ;)

Apie administraciją,ir apie pačius žaidėjus nieko gero negaliu pasakyti, atėjęs į serva,pasakė duok nuotraukų darbų žinoma aš jų neturiu,sako tai mes ir taip už tavę geriau statom (jų buvo trys) sakau tai davai parodykit kaip statot spawna ir kaip aš. aš pastačiau gal per ~1-2valandas,modernų  iš nelabai naudojamų blockų,jie pastatė iš: medienos,stiklo,stone blickų. aš sakau čia apskritimas labai gražu? sako tai aišku ne taip kaip tavo iš kvarco ir kitokių dalykėlių kur yra shopas,teleportai (kuriuos būčiau padėjęs padaryti),pastatyti npc skinai (be pluginų nes savininkas nemokėjo tokių) visa informacija ir t.t,žinoma aš buvau iškickintas už tai kad nemoki statyt gali išnykt. atėjau antrą kartą sakau kame čia dielą sako mes viską išgriaunam negražiai statai. atėjęs po ~4-7dienų pamatau vis dar savo stovintį statitį o serveryje nieko nebuvo,o turėjau privilegijas,aš žinoma sako kūrinį išgrioviau nes už jį nieko negavau.. atėjęs savininkas pasakė kad atstatys viską,nes neatjunge serverio be stop per cmd. nes kaip iš jo lūpų supratau kad stovi serveris irgi ne ant hosto. Tai visgi atėjęs po 2dienų mano statini nebuvo,o serveris įjūngtas :).

(redaguota)

Apie administraciją,ir apie pačius žaidėjus nieko gero negaliu pasakyti, atėjęs į serva,pasakė duok nuotraukų darbų žinoma aš jų neturiu,sako tai mes ir taip už tavę geriau statom (jų buvo trys) sakau tai davai parodykit kaip statot spawna ir kaip aš. aš pastačiau gal per ~1-2valandas,modernų  iš nelabai naudojamų blockų,jie pastatė iš: medienos,stiklo,stone blickų. aš sakau čia apskritimas labai gražu? sako tai aišku ne taip kaip tavo iš kvarco ir kitokių dalykėlių kur yra shopas,teleportai (kuriuos būčiau padėjęs padaryti),pastatyti npc skinai (be pluginų nes savininkas nemokėjo tokių) visa informacija ir t.t,žinoma aš buvau iškickintas už tai kad nemoki statyt gali išnykt. atėjau antrą kartą sakau kame čia dielą sako mes viską išgriaunam negražiai statai. atėjęs po ~4-7dienų pamatau vis dar savo stovintį statitį o serveryje nieko nebuvo,o turėjau privilegijas,aš žinoma sako kūrinį išgrioviau nes už jį nieko negavau.. atėjęs savininkas pasakė kad atstatys viską,nes neatjunge serverio be stop per cmd. nes kaip iš jo lūpų supratau kad stovi serveris irgi ne ant hosto. Tai visgi atėjęs po 2dienų mano statini nebuvo,o serveris įjūngtas :).

Serveris dabar stovi ant VPS. :) P.S. Dabar jau viskas statoma labiau iš kvarco. P.S.S. Builderio nebeieškomę.

Redaguota , nario - Domas.

Dabar apie tą rimtumą... Nušliaužiau į serverį (jame tuo metu be manęs buvo du žaidėjai - administratorius (matomai šitas va snukis) ir kažkoks tai žaidėjas, kuriam už pagalba buvo pažadėtos administratoriaus privilegijos), pradėjau su jais bendrauti, mane nusiteleportavo į naujai statoma atsiradimo vietą ir pradėjo sapaliot kaip jie ten gražiai pastatė, asmeniškai man ta atsiradimo vieta pasirodė nekokia ir aš ją pakritikavau, bei daviau keletą patarimų kaip ją pagerint, tada buvau "išspirtas" iš serverio su priežastimi "viso kritike" ar kažkas labai panašaus, grįžau į serverį ir paklausiau ką gi jame galima veikti, tada susilaukiau tiek iš administratoriaus, tiek iš to žaidėjo tokių teiginių "nepatinka serveris - eik lauk", parašius "nesistebiu kodėl jūs čia tik du sėdit" gavau dar vieną "kick'ą" su priežastimi kurioje buvo grasinama jog būsiu "išbanintas" grįžęs į serverį susilaukiau tokių pat grasinimų ir kai pasakiau jog man vis vien tas nėra skirtumo, buvau "išbanintas" iš serverio...

Taigi, serveris dar oficialiai nestartavęs, o administracija jau pasikėlusi į padanges, pasaulio valdovus vaidina... Sėkmės su tokiai bendraujant, nekalbant jau apie kokį nors darbą...

Tai pat, serveris kiek mačiau iš techninės pusės, tai padarytas pagal tą patį šabloną - Survival/RPG/Factions, visiškai nieko naujo ir nieko unikalaus jame nepastebėjau, bei administracija ne tik neturi Java žinių, bet net ir konfiguruot įskiepių nelabai geba (šiame forume buvo šis veikėjas sukūręs temą, kur prašė sukonfiguruoto "PaidRanks" įskiepio, ar kažko tokio, nes kalbant jo žodžiais - jis pats to padaryti nemokėjo).

Sutinku, plius nepatikimas

Visų pirma, tai buvo nemano poelgis. Aš negyvulis bei, neturiu snukio. Visų trečia aš nieko prieš kad tu patarinėjai kažką o jeigu kas nors ir buvo pasikele, visa komanda turėjo rimta pokalbį su manimi. Laikui bėgant viska pasistengsiu išsiaiškinti. :) Ne, ne, ne, nereikia ašarų. O apie šito forumo narius galima tik patylėti, viskas netinka. Nors patys nieko nesugeba. Tarkime tu ProGreen, pagal mane tikrai išmanai minecraft ir pnš, arba man čia vaidenas.... Bet kaip suprast tą kad aš nei vieno tavo darbo/dalyko nesumates? Kaip tai suprast? 

Visų pirma, tai buvo nemano poelgis.

Labai džiugu, jog tu ne tokio lygio, bet kai tokie žmonės su tavim dirba, tai dar ko gero reikėtų paprašyti įrodymų?

Aš negyvulis bei, neturiu snukio.

Na, toks bulgarus padaras, su kuriuo man teko susidurti, negali turėti kažko daugiau, kaip tik snukį, na bet jei ten buvai ne tu, tai čia jau kita kalba...

Visų trečia aš nieko prieš kad tu patarinėjai kažką o jeigu kas nors ir buvo pasikele, visa komanda turėjo rimta pokalbį su manimi. 

Žodžiai lieka žodžiais, o kaip ten yra - vienas dievas težino...

O apie šito forumo narius galima tik patylėti, viskas netinka.

Ir kas tas "viskas"? Tai, jog paklausęs "ką šitame serveryje veikti?" buvai pasiųstas? Ar tai, jog ši tema yra sukurta tikrai atmestinai ir tai matydami žmonės susidaro atitinkamą nuomonę apie serverį, aišku - ne pačią geriausią?

Nors patys nieko nesugeba. Tarkime tu ProGreen, pagal mane tikrai išmanai minecraft ir pnš, arba man čia vaidenas.... Bet kaip suprast tą kad aš nei vieno tavo darbo/dalyko nesumates? Kaip tai suprast? 

Vadinasi tu nelabai šio forumo matęs... Mano darbų nėra daug, bet jų yra. Kad ir žemėlapis, kurį gal prieš savaitę patalpinau į statinių skiltį... Tai jog aš kažkur kažką nusimanau, nereiškia jog dabar turėčiau čia prigrūsti visokio šlamšto, ar dar ko nors. Juolab, jog jei jau aš ir sukuriu kažką, kuo derėtų didžiuotis, tai aš ne toks žmogus, jog imčiau ir savo visą išmonę visiems čia esantiems, nemokamai atiduočiau... Nei vienas, kuriuos aš laikau daugiau išmanančiais apie šios reikalus, nei išmanau aš, taip nedarė... Vienintelis Alter šiame forume, neišlaikęs spaudimo ir durnų komentarų, teigiančių jog jis čia tik giriasi (kaip dabar teigi tu prieš mane), įkėlė kelių savo darbų demonstracijas. O asmeniškai aš, nematau jokio reikalo čia per daug demonstruotis, pamatysit mano darbus, kai jie bus prieinami mano projekte. Taigi, jei jau kažką parodysiu, tai bent jau pasirūpinsiu, jog tai būtų išbaigtas, aukšto lygio produktas. Nematau reikalo čia kelti įskiepius su viena ar dviem funkcijom (tokius ir kelt būtų ne gaila) ir gadintis savo reputacija. Tai pat ir tau klausimas - o kieno gi kito, "daug išmanančio" darbus tu čia matei? Nes asmeniškai aš, be Alter ir ek demonstracijų (ek demonstracijos net neparodė ką jis iš tikrųjų sugeba) šiame forume nemačiau praktiškai nei vieno, rimto, dėmesio verto darbo...

Asmeniškai prieš tave, jei tada man teko susidurti ne su tavimi, aš neturiu nieko blogo. Bet vis gi, jei jau tu susidedi su tokio lygio žmonėmis ir statai juos į aukštus postus, tai pasieksi geriausiu atveju net apskritą nulį...

Filthy-Frank.jpg

Gerai nesipykstam , beje esu sio projekto savininkas ir tikrai nieko neapgaudinejam , bent as taip manau , nes pats dirbu ant pc su projekto failas , projektas bus sudarytas is keliu mazesniu serveriu. Bus senas geras FC be jokiu chest apsaugu ir pns , sky serveris tai suprantama skyblock , thewalls , kitpvp ,skywars. Creative serveris ir minigames.

Tikrai beje esu sugalvojas unikalu minigames , serveriui .

ProGreen butinai pakviesk mane i skype: domantasxxl

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...