Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,Taigi Evaldas buvo paplatinęs dogberry.lt dizaina bet jis buvo po kurio laiko jau negražūs tesiog link nebeveike kai kuriu paveiksliukų taigi aš atnaujinau link, dizainą jeigu norite dar galite pasieditinti + pridėsiu sutvarkyta monitorių, jeigu neklystų šita dizaina naudoja oGRPG.lt (nereklamuoju)  šita dizaina platinu dėl to nes jau nusibodo laikyti taigi va foto ir link
FOTO: eb3f7ae710290ccbf6affde3f7d6399d377.PNG
Dizaino parsisiuntimo link:
Dogberry.lt_dizainas.rar - 1.4 Mb

Sėkmes naudojant primenu dizainas priklauso ne man o Evaldui aš tik atnaujinau link
bet kai pažiūrėjau style.css :o vos radau ten link :D tikrai nepatarčiau jo editinti arba pnš nes daug laiko reiketų viska sutvarkyti bet jeigu mokate gerai su IPB tai čia juoku baikos

Jeigu patiko jums dizainas +REP jeigu link neveiks arba kas parašykite į komentarus padėsių :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Pasikeitė nuomonė apie dogberry

O prie ko čia mano projektas? Pardaviau vaikui PSD, o tas b*ž ką sukodavo, ištraukė puse mano dabartinio dizaino elementų ir vuolia - piz*atas dizainas. Fuj b*t, kaip jums ne pamoina naudot tą šūdą. Bent jau kreditus paliktumėt. O veliau tokie klounai verkia forumuose, kad nulaužė web'ą, prisikniso policija. Žemo lygio žmonės.

O prie ko čia mano projektas? Pardaviau vaikui PSD, o tas b*ž ką sukodavo, ištraukė puse mano dabartinio dizaino elementų ir vuolia - piz*atas dizainas. Fuj b*t, kaip jums ne pamoina naudot tą šūdą. Bent jau kreditus paliktumėt. O veliau tokie klounai verkia forumuose, kad nulaužė web'ą, prisikniso policija. Žemo lygio žmonės.

http://www.vlkg.lt carlo sako jam *Myliu SuperGames.lt*

[12:33:58 AM] karolis: aš kopinu
[12:33:59 AM] karolis: ir man *Myliu SuperGames.lt*
[12:34:02 AM] karolis: *Myliu SuperGames.lt* dejau
[12:34:04 AM] karolis: ant visu samperiu

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...