Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Žiūrėti 5 minutes, kaip superki 9 transportus ir juos beveik visus valdai? Kaip valdymo principas toks pat ir galėjai parodyti ant vieno transporto.

Tiesiog galėjai nupirkti kelius transportus, parodyti kaip pvz, kad nupirkus transportą tu jį pridedi į GUI Langelį ir gali iškarto jį valdyti.

Sistemos procesas yra paprastas, ne viena kartą esu matęs tokia sistema, bet sistema - paprasta ir gera. Sėkmės ją tobulinant. 

P.S Jei dar nepadarei, padaryk jog transporto neitu žaidėjams parduoti už -Pinigai. 

Redaguota , nario Divito

1.2.3....
Soon... New. Unique.

(redaguota)

Žiūrėti 5 minutes, kaip superki 9 transportus ir juos beveik visus valdai? Kaip valdymo principas toks pat ir galėjai parodyti ant vieno transporto.

Tiesiog galėjai nupirkti kelius transportus, parodyti kaip pvz, kad nupirkus transportą tu jį pridedi į GUI Langelį ir gali iškarto jį valdyti.

Sistemos procesas yra paprastas, ne viena kartą esu matęs tokia sistema, bet sistema - paprasta ir gera. Sėkmės ją tobulinant. 

Dėkui :)

Pyk nepyk,bet čia labai nieko gero nėra,padaryta tik kad kiek nori mašinu gali,ir visu eiliniu serverio mašinu komandos padarytos gui.Nu bet vistiek šaunuolis kad bent kažkiek judi

Tu tipo turi galvoje jog visų mašinų sistemų eilinių valdymas tik ant gui padarytas? Jei nieko nežinai tai geriau patilėk..

Redaguota , nario Bičas

Nestumkit cia jau, normaliai viskas yra :D

✔ Kviečiu prisijūngti prie "Lietuvos TOP1" CS:GO Betting Grupės (Mano) https://www.facebook.com/groups/515416351948716/?ref=bookmarks  
✔ Yra "VIP BET" grupe mokama, plačiau PM, mokeščio kainas galite pamatyti pažiurėje mano profili.   
 Žaidi CS:GO? Kviečiu prisidėti prie mūsų "FaceBook Grupės" CS:GO Lietuviai    
 Mano Steam Profilis: https://steamcommunity.com/id/MouseTronas  

Nuvalkiota, galėtum padaryt kad esant 2-3 metrus nuo mašinus su numpad ją atrakintum. Dar galėtum padaryt kad skenuotu ar žmogus pasiturintis ar ne ir pagal jo lėšas tiek ir tiek mašinu galėtu turėt. Nes dabar belekas prisipirks mašinų ir bus didelis balaganas, tarkim ateisiu su Sobeitais prispawninsiu mašinų ir didelis chaosas serveryje. Ar apsimoka taip? Ne. Bet jei tau taip geriau tai sekmės.

Nuvalkiota, galėtum padaryt kad esant 2-3 metrus nuo mašinus su numpad ją atrakintum. Dar galėtum padaryt kad skenuotu ar žmogus pasiturintis ar ne ir pagal jo lėšas tiek ir tiek mašinu galėtu turėt. Nes dabar belekas prisipirks mašinų ir bus didelis balaganas, tarkim ateisiu su Sobeitais prispawninsiu mašinų ir didelis chaosas serveryje. Ar apsimoka taip? Ne. Bet jei tau taip geriau tai sekmės.

Na tiesą sakant yra padarytas 10 mašinų limitas, bet čia taip tiesiog parodyti kad veikia ta visa sistema, taip tai aišku limitas bus sumažintas, užraktas su num pad, beprasmiška mano manymų, aš stengiuosi daryti viską suprantamai kiekvienam.

Tarkim serveryje žaidžia 200 žaidėjų.

Kas įvyksta:

Jie turi po 10 tr. priemonių: 200*10= 2000 tr. priemonių

SAMP palaiko 2000 tr. priemonių, bet nepamirškim tavo serverio darbų mašinų, nuomos, vm mašinų ir t.t.

Taigi serveris nulinksta ir lieki nieko nepešęs su savo sistema.

Aš su Biču rašinėjausi, jis sakė, kad turi definiciją, kuri palaiko 'MAX_USER_HAVES_VEHICLES', tai reiškia, kad jis tik dabar 10 gali nusipirkti, bet kai paleis, sumažins iki 2, 1...

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4002 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...