Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na iš mano, neutralios pusės - vyksta tarpusavio nesutarimai, bet moderatorius Rimas sugalvoja išnaudoti savo pranašumą, iškelia viską į viešumą, viešai pažemina savo oponentą paredaguodamas jam priklausančios temos turinį, tai pat jis grasina savo oponentui, taigi pažeidžia net keletą taisyklių, bei visa tai pats patvirtina, prisipažysta apimtas kažkokio tai isteriško įniršio, ai taip, užmiršau dar tai, jog jis savo oponentą nepagrįstai "užbanino", manyčiau reikėtų "išbanint" ir jį patį, nes jis gi irgi apgavikas, sukčius, esu tikras, per melagių diena ne vieną žmogų tikrai išdūrė, aww... Tai pat, jis įrodimus, jog "VillageStory.LT" kažką padarė, pateikia žodžiais "Garbingasis įrodymas duodu 100 procentų" owww, žodis "įrodymas" tikrai yra neginčijamas įrodymas... Na dar tie "Tu pizdukas dar tema kuri... :) Gerai nelysiu prie tavęs šiame forume,bet pažadu,kad prilysiu prie tavo projekto.", bei berasčiai komentarai, pasako nemažai apie pačio moderatoriaus būdą, nenoriu nieko čia įžeist, tiesiog sakau kaip man atrodo (juk tam forumas ir skirtas) - Rimai, tu čia biškį toks prie d****ų sakyčiau...

Jūsų nesutarimai ir turi būti tik jūsų nesutarimais, jei nesugebat patys jų spręst, o lendat į viešumą prašytis pagalbos, tai nusišaukit su durų rankena...

Redaguota , nario ƤƦΘƓƦƐƐƝ
  • Teigiamai 6

Filthy-Frank.jpg

Tipo leistina tema redaguoti ir rašyti nesamones?

Tu buvai išnuomojes domena ka norėjau ta dariau.TAvo sms i skype:

[6/10/2014 3:32:31 PM] №1 Кискбоксёр #Marius`: gali weba istrinti jei supykai :D

Skirk istrynima ir redirekta. Beto po sios zinutes gavau atgal apie tai koks tu patikimas ir saziningas.

Tema rakinama.

• Neigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...